|
Ya Allah... sampai hari ni tak jumpe lagik page kuhh.. |
|
|
|
|
|
|
|
salam semuaaaaaaaaaa .. arini bekpes nasi lemak + daging masak kicap + oren sunkissss sejukkkkkkkkkk .. bestttttttttt
Alhamdullilah selera makan ehem .. mencanak lagik |
|
|
|
|
|
|
|
eshhhhhhhhhhh eshhhhhhhhhhhhh eshhhhhhhhh :@ :@ :@ |
|
|
|
|
|
|
|
Bila pregnant lagi.. PART 2
Atas nasihat ehem-ehem ( ), mulberi pon bukak thread part 2 ni sbb thread yg hr tuh stuck teruk.. Thanx ehem.. :flower: |
|
|
|
|
|
|
|
kalau mul bagitau kat momod, diorg leh repair thread tu... |
|
|
|
|
|
|
|
Dah bgtau.. tp maybe dorang bz..lom sempat bukak pm lagik kot |
|
|
|
|
|
|
|
ooooooooooooooooooooooo...
mul sihat ari ni? dah bekpes? ari ni cokelat bekpes muffin 2 ketul ngan air coklat... pagi tadi isi minyak pastu ternampak lak muffin, terus sambar... |
|
|
|
|
|
|
|
Sihat.. alhamdulillah... cuma smlm pening sebelah kepala je.. sib baik hubby tlg picit2kan.. baru lega rasa.. Hr ni mul bekfes bihun grg.. baru minum air msk je.. nantila br minum susu. ilove sihat? |
|
|
|
|
|
|
|
kite tgh kesejukann.... ari ni kat opis tak ramai org, jadik makin gamaknye opis nih... |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by Sasha at 21-3-2008 10:09 AM
thread repaired
Mekasihh.. mekasihh.. cayangggg mod!:handshake: :flower: |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by sweethonesty at 19-3-2008 01:45 PM
mul..mul nak tggu 3 bln nnti baru check Dr ek?
Yupp.. dlm prtghn April la baru gi daftar. Daftar lewat sgt kang kena marah lak.. Kakak mul punye selamba, bb dah gerak dlm perut baru dia gi chek up..
Smlm mul gi pesta konvo utm tuhh.. ade forum perdana dgn Ustzh S.N. Bahiyyah + suaminya+ Us. Badli. Ramai betul org.. Tp mmg grant la.. best!
[ Last edited by mulberi at 21-3-2008 10:47 AM ] |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by sweethonesty at 19-3-2008 01:42 PM
neisya..ade gmbor tbaru..tp sweethonesty blm save lg dlm pendrive nie..haritu rasenye sweethonesty pernah attach gmbor dlm thread mana ntah..sweethonesty pun tak ingat..
sweethonesty try2 gak ca ...
Mul pulak, pandai letak kt avatar tp tak pandai nk tepek pic kat sini.. Camne ek? Jeles je nengok org tepek gambo anak masing2 |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #276 neisya's post
time kaceh niesya..nnti sweethonesty cube buat..
di awal2 bulan pregnant nie,melepek je sweethonesty,makan pun mmg xlalu semua..pg td mkn nasi putih+paprik daging..tp tgh2 mkn tetibe rase mual smcm mcm nak muntah..trus sweethonesty berhenti makan..xsabarnye nak lepaskan bulan2 awal nie.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #287 mulberi's post
mul... senang jek nak tepek gambo..
type cenggini
['img] buh linn gambo [/img]
no spaces.. pastu yg tanda ' kat ['img] tu pun awak buang.... kite kena buh sbb nak tunjuk, kalau tak dia tak kuar...
ce try ekk....
[ Last edited by ilove_cokelat at 21-3-2008 10:57 AM ] |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #286 mulberi's post
wah tu lagi best..hehehhehe..
habis tu skrg mul mkn apa2 vitamin x?beli kat farmasi ek?...
mul mul dah g pesta konvo ek..bestnyer..sweethonesty baru nak g rehat tgahri nie..jln2 je cuci mata.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #277 cakbacak's post
cam besh je dgr buku tu..wpun dah masuk no 2 nie,nak jugak baca buku..hehhehe..maklumlah dah lupe segala mcm.. |
|
|
|
|
|
|
|
korang tak try baca kat www.babycenter.com ke? best gak kat situ... kite register, siap buh nama anak sumer... |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by ilove_cokelat at 21-3-2008 10:52 AM
mul... senang jek nak tepek gambo..
type cenggini
['img] buh linn gambo
no spaces.. pastu yg tanda ' kat ['img] tu pun awak buang.... kite kena buh sbb nak tunjuk, kalau tak dia tak kuar ...
nape ade "X" je.. |
|
|
|
|
|
|
| |
|