|
Rumah14:DPS: MissWorldMsia 2012 Winner pg 96 (nan hado!!), MissEarthMsia 2012 Wi
[Copy link]
|
|
Reply 1959# outcast
haluuuuuuuuu nok outkas!! iols pom dh lama jugak "becuti" neh..ni kembali membersihkan sawang2..nk kena bukak semula dah sekulah ni...dah makin dekat MU... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply outcast
haluuuuuuuuu nok outkas!! iols pom dh lama jugak "becuti" neh..ni kembali members ...
ShaCroft Post at 17-5-2012 14:58
biler MU ?
tgk kimmy x der menyerah sangat ... |
|
|
|
|
|
|
|
debb
kimmy
|
|
|
|
|
|
|
|
debb&kimmy... (nape nmpk cam pastik?)
|
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1967# ShaCroft
plastikkkkkk jahhhhhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Universe 2012 will be in DECEMBER 2012....tapi berapa hb and venue TBC. Harap maklum yer uols2 sumer. Lambat lagi ok. |
|
|
|
|
|
|
|
Miss Universe 2012 will be in DECEMBER 2012....tapi berapa hb and venue TBC. Harap maklum yer uols2 ...
MakareyumSuciey Post at 17-5-2012 15:06
laaaaaaaaa...ritu bukan kata bulan 8 ke? venue mmg tatau...
so, MUM 13 lah jalan dulu..hahaha..tu dah bukak entry dah tu... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1970# ShaCroft
harus uols...katanya nak bagi laluan untuk olympic 2012 and ntah apa lagi function yg cbs nak wat coverage tak silap. tak betul2 miss world 2012 yang wat dulu sbb miss world pun biasanya blan nov/dec camtu. mekasih! |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1972# MakareyumSuciey
lama lahhh kak lopeh pakai crown tu ye
haishhh...MWM kite ape cer?bile nk reveal colan2?waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :@
timasehhh atas info uols |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1973# ShaCroft
yezza, kak leila lopez kita tu bakal pemegang crown paling lama in MU history. mak have no idea pasal MW. at the moment masih sendu jer..takder kabaran berita agik pasal MW. only few countries dah mula crownkan wakil theyols jer lah, macam USA etc. mekasih! |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1975# ShaCroft
harus dek non...tapi yang nak ke MU belum pilih lagi. akak sushmitha kau tu baru nak nak pilih peserta I AM SHE 2012...dgr kata dateline hantar borang by 21/5 nih...uols taknak try ke? hehehe. mak gegurau jer nyah! mekasih! |
|
|
|
|
|
|
|
Reply MakareyumSuciey
yg pasti ni MW India, Vanya Mishra
ShaCroft Post at 17-5-2012 15:35
gbr dia agak gelap..so i tepek gbr hot dia ok..cam latina la pulak
|
|
|
|
|
|
|
|
Reply ShaCroft
harus dek non...tapi yang nak ke MU belum pilih lagi. akak sushmitha kau t ...
MakareyumSuciey Post at 17-5-2012 15:40
mokcik sush tu harus pilih yg kerak2 lagik..mencik! sheols inferior ke hape? :@
kalo iols try, mau meraung makhayan andrea tau |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1978# ShaCroft
kononya akak sush tu nak yang pure indian beauty katanyer! haruslah yang kulit2 hangus karamel uols...hehe. mekasih! |
|
|
|
|
|
|
| |
|