CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5731|Reply: 1

Microsoft Excel

  [Copy link]
Post time 23-11-2016 02:34 PM | Show all posts |Read mode
Assalam..

Minta tolong semua

Sapa tahu macam mana nak splitkan senarai nama ke each row.
seperti dalam gambar dilampirkan.

tq

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
  • Copy benda haram dalam cell B102 tu
  • Paste dalam Notepad++ atau apa-apa text-based editor yang boleh nampak character newline dan/atau line feed (CRLF), ada orang guna Sublime, ada orang guna Atom, ada orang guna Visual Studio Code,...
  • Pastikan setiap hujung baris ada character newline dan/atau line feed (CRLF), kalau tak ada, tekan jer Enter dekat setiap akhir baris, biar masuk baris baru, kalau ikut contoh itu, pastikan cukup 5 baris berbeza (ada number dekat setiap line 1 sampai 5)
  • Copy benda halal dalam Notepad++ yang anda sudah repair tu atau text-based editor yang anda gunakan tadi
  • Paste balik ke dalam mana-mana row dalam Microsoft Excel, sepatutnya dia dah split by row

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 12:43 AM GMT+8 , Processed in 0.076154 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list