CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mommymonster82

Perlu Ke Suami Masuk Baby Room?

[Copy link]
Post time 3-9-2017 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 3-9-2017 09:56 PM
Kdg2 me rasa ada yg bini tu terlebih gedik..nak laki tolong semuanya.. tu yg jd gitu.. laki pulak  ...

Khennn.. yg laki tu tak tau buat keputusan ke duk ikut je cakap binik dia. Fikir sendiri la common sense aurat wanita lain semua tu. Padahal  hati gumbira masuk situ gamaknya purak2 jadi sumi mithali sangat macam bini tak blh buat sendiri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-9-2017 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 3-9-2017 10:22 PM
One time akak keluar dgn nieces yg ada baby menangis nak menyusu.depa berdua msuk dlm and akak tggu  ...

Jd biasa sbb org xtegur.
Klubtegur benda ni takkan biasa..ini kesedaran sivik.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2017 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
lairaestella replied at 3-9-2017 10:37 PM
hi sis2 sekalian.. bidang meols berkaitan ngan medical ni. bg meols bukan salah husband saja yg nak  ...

Klu ada org gaduh ngan me kalu me tegur rs2 nyer me nk ckp gtu gak.
Lg nk tmbah..

Laki u bayar mas kahwin untuk halal tgk breast and aurat u sorg je tau..bukn breast or aurat semua perempuan lain kat dalam sini..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2017 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 3-9-2017 10:43 PM
Khennn.. yg laki tu tak tau buat keputusan ke duk ikut je cakap binik dia. Fikir sendiri la common ...

Kan u.. tak sensitif sangat.ni bukannya pasal nmpk breast aja..kita nk uruskan ank kdg2 kena selak siku ka bagai.. ada ibu2 yg pki tshirtvtu kdg2 terselak nmpk perut ler apa..klu sesama ibu2 je kita xyah kisah pon semua tu..
Tempat gitu tak perlu pon bapak tu masuk.. belajarla uruskn ank sorg2. Sekejap je pon...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini nak susukan lakinya sekali kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mule mule bace suruh komen suami yang masuk labor room. Dalam hati awak lah depa ni komen, biaq pi la dia nak laki dia teman dia mase dia berpatan arang nak lahirkan anak diA. Sekali rupanya baby room. Ini i is sokong tak bersetuju langsung
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-9-2017 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lairaestella replied at 3-9-2017 10:37 PM
hi sis2 sekalian.. bidang meols berkaitan ngan medical ni. bg meols bukan salah husband saja yg nak  ...

tergelak i baca. Ada je spesies nak kena macam tu.. sebab tak dicakap begitu dia buat tak tau je demi membuktikan dia sumi mitali
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Catpaw at 4-9-2017 12:16 AM

Takpun kita buat complaint pada pihak pengurusan. Call or surat (over tak? I rasa tak )

Bila dah banyak aduan nanti pihak mereka mungkin akan ambil tindakan. Or cakap kat pekerja (of cos bukan nepal bangla etc ) pengawal yg perempuan la minta dia bgtau srh lelaki keluar.

Ada org tak blh terima kalau kita2 je tegur .. tapi bila pihak yg ada autoriti baru la nak dengar...

Women's rights kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2017 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 3-9-2017 10:43 PM
Me biasa klu gi travel jauh je buat gitu. Sebab kdg2 baby nak susu tak nak ajar dia kuar dr car se ...

Terpaksalah.. nak buat macam mana bbnu batak perhatian nak show off dia pasangan erpati sejoli kesahnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 3-9-2017 09:57 PM
Kdg2 strugle dgn anak tu baju terselk..nk basuh ank kdg2 kena selak lengan baju sampai siku.... ka ...

Tau xpe..kdg ade angkut mak anak sedare sekali dalam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
aku penah buat. aku ada terbawak antepartum depression aku until pantang. lepas tu dah tak ada dah. aman2 dah.
laki aku masuk nursing room paksa aku susukan baby sebab aku memang taknak langsung kat anak aku.

yg lain tu pun mcm aku kot. gila meroyan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 3-9-2017 11:02 PM
Bini nak susukan lakinya sekali kot


Bukan anak sj..bapak pon skali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Beginilah replied at 3-9-2017 11:52 PM
Mule mule bace suruh komen suami yang masuk labor room. Dalam hati awak lah depa ni komen, biaq pi l ...

Takla..baby room .. bukn labour room..
Stress kdg2 menengok perangai sorg2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 4-9-2017 12:15 AM
Takpun kita buat complaint pada pihak pengurusan. Call or surat (over tak? I rasa tak  )

Bila  ...

Betul sgt2 tu..
Setuju ngan u.kdg2 mmg ada org ni boleh jadi gaduh klu kita tegur depan2..
Elok jugak klu komplen kat pengurusan terus.. atau panggil security klu security xnk terus suh call manager..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 4-9-2017 12:17 AM
Terpaksalah.. nak buat macam mana bbnu batak perhatian nak show off dia pasangan erpati sejoli kes ...

Boleh ler lepas tu upload kt soc med n bangga lakiku romantik gitu kan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mrs_barn replied at 4-9-2017 12:55 AM
Tau xpe..kdg ade angkut mak anak sedare sekali dalam tu..

Ramai2 ingat pameran ke..
Eii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-9-2017 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 4-9-2017 12:57 AM
aku penah buat. aku ada terbawak antepartum depression aku until pantang. lepas tu dah tak ada dah.  ...

Maybe ada spesel kes la.. so adakah leps ni me kena sangka semua yg suami ikut masuk tu ada meroyan? Aduhla.. maybe kena minta surat doktorla

Takkan nak tukar pampers ank pon nak laki ikut.lepas tu jumpa elok je menyoping.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
I pon pnh alami, parent muda konon2 misali tlg bini tuka pampers anak.

Like omg sgt kau ni dik oiiii.
I dh masok dlm baby changing room tu.
I keluar blk semula.
Terpaksa melangut buang masa kt luar seketika sementara tggu diorang bekerjasama tukar pampers anak mereka
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu sYa tego je. Sebab selagi tak tego buat tak paham
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 4-9-2017 01:34 AM
I pon pnh alami, parent muda konon2 misali tlg bini tuka pampers anak.

Like omg sgt kau ni dik o ...

Bahagiakan diorang. Mesti ramai jeles tgk tukar pempes anak together2 gitu  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 07:32 AM GMT+8 , Processed in 0.404173 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list