CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mommymonster82

Perlu Ke Suami Masuk Baby Room?

[Copy link]
Post time 4-9-2017 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 4-9-2017 01:34 AM
I pon pnh alami, parent muda konon2 misali tlg bini tuka pampers anak.

Like omg sgt kau ni dik o ...

Meronta-ronta ke anak nya?
Kalau i, baik i buat sorang-sorang.. 2-3 orang tolong buat lambat kerja i je... atau bini nya manusia lembam? Boleh jadi

#husnuzon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2017 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 4-9-2017 01:19 AM
Boleh ler lepas tu upload kt soc med n bangga lakiku romantik gitu kan..

Tepuk je dahi masing-masing mommy
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 4-9-2017 01:21 AM
Maybe ada spesel kes la.. so adakah leps ni me kena sangka semua yg suami ikut masuk tu ada meroya ...

mungkin semua yg masuk pun bini dia meroyan depress sedu sedan jika ditinggal anaknya sendirian dgn ibunya khuatir anaknya bakalan mendapat cash.

tapi aku rasa yg tu gedik je lebih. pas susu elok soping botol avent
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
What if single parent tu laki/bapak bawak anak sorang2 keluar?

Nak kena babyroom for different gender pulak ka? Mudah mak ayah lgbt nak salin pampers anak

P/s iols paham x selesa ada jantan sama dalam tu, jgn kecam iols
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg x patut pun.baik x pyh ade baby room ni klu suami msk dlm blk tu sekali. Mcm da jd pemndgn biasa kt baby room ni. Smpai kita as org luar yg memandang pun jd naik malu n x selesa dgn hal ni. Apetah lg kaum ibu yg tgh myusukn baby
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mommymonster82 at 4-9-2017 12:42 PM
bulanbulat replied at 4-9-2017 11:59 AM
What if single parent tu laki/bapak bawak anak sorang2 keluar?

Nak kena babyroom for different ge ...


Setakt ni xpnh jumpa lg lelaki masuk baby room sorg2.
Memg yg banyak kali jumpa suami n isteri bergabung tenaga nak tukar pampers anak yg sorg tu..

N me xdela rs desperate sgt setakt nk tukar pampers ank kena masuk situ.. yg desperate mmg nak breast feed
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 4-9-2017 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 4-9-2017 12:35 PM
Mmg x patut pun.baik x pyh ade baby room ni klu suami msk dlm blk tu sekali. Mcm da jd pemndgn biasa ...

Itula pasal.. sesetengah org xboleh faham ke kenapa bilik tu diwujudkan. Buknnya tempat untuk korg nak tunjuk sweet
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 4-9-2017 11:02 AM
mungkin semua yg masuk pun bini dia meroyan depress sedu sedan jika ditinggal anaknya sendirian dg ...

Yg byk me jumpa bukn yg bf pon u..
Setakt nk tukar pampers ank..ank pulak minum susu botol..
Tu yg menambah sakit mata n sakit hati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-9-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 4-9-2017 10:56 AM
Tepuk je dahi masing-masing mommy

Kena tegur n viralkan lepas ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Beginilah replied at 4-9-2017 08:46 AM
Dulu sYa tego je. Sebab selagi tak tego buat tak paham

Me tengok org gak nk tegor tp mmg kadang2 nmpk yg masuk ni muda n cara pon agak pprt..kang gaduh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 4-9-2017 01:34 AM
I pon pnh alami, parent muda konon2 misali tlg bini tuka pampers anak.

Like omg sgt kau ni dik o ...

Kan..mmg selalu me jumpa mmg kes tukar pampers la..like omg sgt.
Org lain buat sorg2 je pon..sbb respek org lain n malu.. buknnya suami org lain xsweet cm laki dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 4-9-2017 12:44 PM
Itula pasal.. sesetengah org xboleh faham ke kenapa bilik tu diwujudkan. Buknnya tempat untuk korg ...


Bkn msnya nk tunjuk suweet sawet ni la..myampah lg ade sbb x kena pd tempatnya. Sy sendri yg pmpuan ni pun tgu kt luar bila kakak sy myusukn anak sedara kt dlm tu. Respect la privacy org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perlu....
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekadang lagi satu yang menganggu hidup kalau budak kecik yang berlari lari masuk dalam kawasan privacy nak nak bile kite tengah menyusu. Walaupun budak kecik, seganla jugakk sebab bukan anak kite
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku x salah pon hubby masuk baby room asalkan jgn masuk nursing room. Nak malu ape bukan korang selak nenen depan depa pon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 4-9-2017 02:29 PM
Bagi aku x salah pon hubby masuk baby room asalkan jgn masuk nursing room. Nak malu ape bukan korang ...


Kebanyakan nursing room sekali dgn baby room mok cik..kdg2 tutup langsir gitu je.. elokla bapak tak yah masuk nak masuk buat apa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-9-2017 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Beginilah replied at 4-9-2017 01:55 PM
Kekadang lagi satu yang menganggu hidup kalau budak kecik yang berlari lari masuk dalam kawasan priv ...

Inii yg 1 lg ditakutkan.. bilik nursing ada langsir je..or pintu yg xleh kunci ke...tgh2 bf  anak org tolak.. ada suami org lain plak kt situ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2017 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 4-9-2017 01:31 PM
Bkn msnya nk tunjuk suweet sawet ni la..myampah lg ade sbb x kena pd tempatnya. Sy sendri yg pmp ...

Tulah pasalnya..
Tak perlu la.lelaki masuk..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 4-9-2017 03:16 PM
Inii yg 1 lg ditakutkan.. bilik nursing ada langsir je..or pintu yg xleh kunci ke...tgh2 bf  anak  ...

Betul sebab pernah terkenaaa. Nasib bapaknye takde
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2017 11:46 AM | Show all posts
mcm aku lak.. aku da set baby room ni bilik untuk mak dan anak jer.. so, mmg x masuk la..biar bini aku je bawak masuk anak..  yer la..kang kena tuduh nengok nenen.. naya jer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 01:20 AM GMT+8 , Processed in 0.064694 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list