CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mommymonster82

Perlu Ke Suami Masuk Baby Room?

[Copy link]
Post time 5-9-2017 05:22 PM | Show all posts
zaman skang ni zaman berlumbe tunjuk romantik kowt... tu yang kemain semangat ibubapa tukar pampers anak.... mindset org skang ni dah x mcm dulu2... dah xde segan silu langsung pada org lain....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2017 10:46 PM | Show all posts
"Maaf puan....Saya memang takda niat untuk sekodeng puting Puan, tapi sekadar menghulurkan bantuan pada isteri saya...once we are done we will be off..."
How would you respond to this?..

Come let's engage......





Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 10:50 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 4-9-2017 03:16 PM
Inii yg 1 lg ditakutkan.. bilik nursing ada langsir je..or pintu yg xleh kunci ke...tgh2 bf  anak  ...

Kalau Suami hang sendirik mungkin jenis yg suka sekodeng puting Wanita lain....at every little opportunity.....you don't assume every men to be like him, do you??

Anggapler setiap suami yg masuk bersama isteri masing masing tuh tidak lain kerana untuk menghulurkan bantuan khusus pada isteri mereka...

Anyway....hang memang jenis kalau menyusukam bayi didalam tuh mesti telanjang bulat ke??

Hmmmmm


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 10:56 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 4-9-2017 02:29 PM
Bagi aku x salah pon hubby masuk baby room asalkan jgn masuk nursing room. Nak malu ape bukan korang ...

Mungkin TT nee jenis Ibu Yang bila menyusukan anak musti nak telanjang bulat
..lebih puas rasanya, very the freedom,  dapat nyusukan anak....

You never know....


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 11:02 PM | Show all posts
"Maaf puan, bayi saya nee jenis sawan datang Tak tentu waktu....jadi untuk bantu istei saya  jika bayi kami  gigit  puting isteri saya waktu menyusu...hence saya perlu berada disisinya.....Puan jangan takut...puting isteri saya lagi mengkal dari puting puan utk saya takda kerja sekodeng puting Puan"

How TT????





Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 11:09 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 4-9-2017 01:15 AM
Takla..baby room .. bukn labour room..
Stress kdg2 menengok perangai sorg2

Hang memang susu Kan bayi atau perhati perangai orang????

Harlowwwwww...get it over and done with ler.....Cuba bersangka baik pada para suami orang Yang menemani isteri masing masing...hang ingat suami orang masuk temani isteri masing masing tuh ada agenda lain yakni nak sekodeng puting hang Kah????

Lain kali kalau takut sangat orang lain sekodeng puting Tak cantik mana hang tuh...suruh jerk laki hang pun masuk sama let .perhatikan mana jantan Yang jelling kat puting hang...sambil tuh boleh jugak dia sekodeng puting bini orang lak....

Amacam???


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-9-2017 11:16 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 3-9-2017 09:56 PM
Kdg2 me rasa ada yg bini tu terlebih gedik..nak laki tolong semuanya.. tu yg jd gitu.. laki pulak  ...

People have their own ways in showing their affection......to their partners....

Hang jaga puting hang...derang jaga puting bini derang...apa Salah jaga puting masing masing????

bersangka baik..kecuali hang rasa puting hang tergugat.....


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 11:21 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 4-9-2017 03:08 PM
Kebanyakan nursing room sekali dgn baby room mok cik..kdg2 tutup langsir gitu je.. elokla bapak  ...

You don't see the need for your hubby to be in there, does not warrant you to assume others not having specific reason to be with their wives in that room Kan????


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2017 11:25 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 4-9-2017 01:15 AM
Takla..baby room .. bukn labour room..
Stress kdg2 menengok perangai sorg2

Bayi hang Yang sedang menyusu kalau boleh berkatakata pun akan tanya..."ummi..mind our own business please and stop looking at others....where are you pointing your puting??? My mouth is here....."

Duhhhhhh???


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 11:49 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 3-9-2017 10:51 PM
Kan u.. tak sensitif sangat.ni bukannya pasal nmpk breast aja..kita nk uruskan ank kdg2 kena selak ...

Orang lain memang buat kejap and be gone tapi I'm sceptical about you...siap boleh hafal perangai sekor sekor kat dalam tuh....


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 11:52 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 3-9-2017 10:45 PM
Klu ada org gaduh ngan me kalu me tegur rs2 nyer me nk ckp gtu gak.
Lg nk tmbah..

Dan hang juga di bayar Mas kawen oleh laki hang antara lain utk jaga Maruah suami jangan sampai berwewenang tuduh / fitnah laki orang lain masuk bilik nursing menemani isteri masing masing utk sekodeng puting hang Kan???!

Paham Tak nee????
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 11:56 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 3-9-2017 09:57 PM
Kdg2 strugle dgn anak tu baju terselk..nk basuh ank kdg2 kena selak lengan baju sampai siku.... ka ...

Do wat you need to do....chop chop...get it over and done with....

Jangan asik nak pikir ada jantan Asik nak tenung puting hang.....jerk......




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2017 01:02 AM | Show all posts
kurga replied at 5-9-2017 11:46 AM
mcm aku lak.. aku da set baby room ni bilik untuk mak dan anak jer.. so, mmg x masuk la..biar bini a ...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2017 01:05 AM | Show all posts
nuril86 replied at 5-9-2017 05:22 PM
zaman skang ni zaman berlumbe tunjuk romantik kowt... tu yang kemain semangat ibubapa tukar pampers  ...

Konsep malu tu dah xde.

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2017 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ofkos la nk show to the world young parents gitu .. mmg nyampah sbb kena tgu lama gila nk blah
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2017 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda ni tak kira bangsa tapi kalau dah tak reti bahasa memang dia heret suami dia skali masuk dlm nursing room, i was in a hospital couple of yrs ago masa tu nak bf my baby, tengah bf baby tetiba couple ni masuk, i cakap je dekat dia excuse me this NR is for mothers only, dia dok kepoh cakap nak tolong bini salin pampers etc i said no excuse sebab memang ada tulis kat luar untuk ibu je, dia taknak keluar jugak kebetulan ada nurse masuk i cakap je dekat nurse i dont feel comfortable sebab ada lelaki dlm tu. lepas nurse tu suruh keluar baru dia keluar.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2017 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
I kene baru2 ni..pasangan muda anak sorang umur 2 tahun kot..siboklah bapak tu kat situ acah2 prepare nak buat susu...bila i masuk i berdiri pandang bapak die lama...terus bapak die keluar..tp emaknye mcm protes..hahahaha... bodoh.... sah2x tu tuk mak2 sajo..bapak ddk luar diam2 main hp bole...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pesen mak2 lembik yg sume pun xleh nak buat sndri.. konon x mampu handle anak sorg2, padahal ngada2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 3-9-2017 08:01 PM
Pada i, kalau si laki tak faham bahasa or takde sensitivity pasal privacy org lain pun, si isteri  ...

Kdg2 bukan laki tu bebal, tp bini tu lembik mengada
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2018 10:40 AM | Show all posts
tak perlu tapi macam baby room dekat surau e-curve tu berdekatan tempat main game so bising. haritu sementara susukan baby husb solat dulu. dah selesai solat anak pulak mengamuk2 nak tido, baby room tu aman sejuk and kebetulan kosong so sementara nak tidokan anak husb duduk dlm tu and meols solat pulak. tapi nursing room situ bertutup ada pintu, changing room kat luar. maaf ye kot sesape rasa tak selesa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 04:00 AM GMT+8 , Processed in 0.080744 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list