CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mommymonster82

Perlu Ke Suami Masuk Baby Room?

[Copy link]
Post time 14-1-2018 11:44 AM | Show all posts
cempakaa replied at 14-1-2018 11:03 AM
Kekdahnya peram pampers anak sampai balik rumah la. Sape suruh bawak keluar if maknye takde lol! D ...

So maknanya ada keperluan untuk sang suami juga utk berada dalam bilik nursing atau baby room itu kan???

Come on...can we not be a selfish society????

TT nee manak pasti jenis ngengada jerk lebih......tetek kalau jambu takpa jugak Kan???



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-1-2018 11:46 AM | Show all posts
cempakaa replied at 14-1-2018 11:01 AM
hahahhaha tak takut pasal changing room open gila orang kat luar lalu lalang pun boleh nampak. Nur ...

Kan???


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2018 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mommymonster82 at 16-1-2018 09:48 AM

Tulis panjang2 berjela2 ingat org nak baca r muntah ja ..post mak2 pon jantan taraguna ni nak nyibuk...
Pi beranak dulula then baru ko dtg sembang sini..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 08:01 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 16-1-2018 09:46 AM
Tulis panjang2 berjela2 ingat org nak baca r muntah ja ..post mak2 pon jantan taraguna ni nak n ...

Kerana org baca lah sebab itu thread hang nee dah jadi sendu.....sebab readers realised how shallowed your mentality is....

Nama jerk pendidik...tapi hauk...no wonder kena terminate serbis sebab attitude sucks......Kan???



As the name implies.....babys room or nursing room.......is rather a commonspace   pengkhususan pada kepentingan bayi......tentang siapa Yang menemani baby itu tentunya bergantungan.....

ruang yg disediakan ini bukan utk orang orang attitude sucks macam hang..yakni bila masuk....while puting masuk kat mulut anak..ada masa mata me liar lihat keadaan sekeliling...samada ada jantan masuk nak tengok puting hang ler blablabla....sedangkan sepatutnya...asas disediakan tempat sebegini..is for you to get your task done...chop chop and get the hell out of there....samada community didalam itu adalah semuanya kaum Wanita atau bukan...does not give you that liberty utk jelirkan puting tetek size semangka hang itu utk tontonan...dalam erti kata lain..walaupun kaum hawa ddalam itu kesemuanya  ..kemaluan akan membuat hang be discreet dalam jelirkan puting hang tuh??? Logik???

secara dasarnya.....tidak ada kaum lelaki/suami/ bapa  Yang akan masuk ke dalam bilik yg disediakan itu atas sole reason untuk tenung puting size semangka hang tuh...kecuali untuk menemani isteri atas perkara khusus utk membantu atau mereka sendiri bersendirian bersama baby mereka...
Psssttt.....semoga post manak ini akan lebih menyakinkan pembaca lain betapa hina dinar nye perangai haramjadah hang....dan Tak der suami org lain selain laki hang yg masuk baby room utk tenung puting bini org......




Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 08:09 AM | Show all posts
Edited by maannaakautahu at 17-1-2018 08:10 AM
mommymonster82 replied at 3-9-2017 04:16 PM
Me pon biasa gitu..cuma skrg ni dah ank 3 kdg2 me berdua je ngan baby..my hb bawa ank gi main ke o ...

On the contrary, hewan macam hang jerk yg takda sivik...mentaliti hauk....asik nak pikir suami org kalau masuk mesti nak tenung xray kat puting size semangka hang tuh...harlowwwwww...kalau jambu takpa ler....buruk bebenor tau...suwey 7 keturunan siapa yg TERpandang .apa lagi yg kalau sengaja nak pandang...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2018 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk je jantan xde period tp pms seumur hidup ni..

Tulis mende panjang2 ntah buang masa...igt org berminat ke nk baca? Muntah hijo...
Sibuk life org sbb life sendiri xseronok..life sendiru xde apa yg nk diperkatakan.. kosonggg..kosonggg owhhhh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-1-2018 07:28 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 18-1-2018 10:17 PM
Sibuk je jantan xde period tp pms seumur hidup ni..

Tulis mende panjang2 ntah buang masa...igt  ...



Mommyhewan....have you not taken noticed....this thread has been hambar for coming to a week now..?

surely not because warga board nee have not been reading Kan? Atau they finally realised and agreed ngan manak...... hang nee yg over the top  after reading manak nya postings??



tuup jerk ler thread nee.....jgn terus jelirkan puting semangka hang tuh pada warga board nee...kalau jambu takpa...





Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 12:55 PM | Show all posts
me tgk keadaan bilik tu..kalau sesuai hubby masuk utk change diapers mmg priority dia yg buat..in case kalau blk tu xsesuai dia masuk mcm dkt ikea tu,baru i yg masuk..tp xleh la diharamkan baby room utk lelaki sbb wujudnya suami2 mithali mcm suami i ni yg xnak bini buat bnde2 mcm tu.hihi..jgn marah haaa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2018 08:49 PM | Show all posts
noni165 replied at 19-1-2018 12:55 PM
me tgk keadaan bilik tu..kalau sesuai hubby masuk utk change diapers mmg priority dia yg buat..in ca ...

hang maafkan lah TT sebab Dia Nee memang jenis spesis pelik banyak  ...kalau nak netekkan Anak dia...dia perlu telanjang bulatkan diri..supaya selesa katanya..begitu juga salinkan pampers anaknya...Dia pun mesti nak telanjang jugak...so boleh paham kenapa dia buat baby room nee macam bilik kelamin Dia dirumah...
Bak kata Anak buah manak Yang Dah Akil baligh tuh...puting tetek dan badan kalau jambu takpa jugak asik perasaan giler orang Yang masuk memang nak sekodeng puting dia.... ..Kalaupun Dia telanjang bulat kat dalam tuh...kucing lalu pun  hilang selera......








Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
noni165 replied at 19-1-2018 12:55 PM
me tgk keadaan bilik tu..kalau sesuai hubby masuk utk change diapers mmg priority dia yg buat..in ca ...

Suami mithali ikut keadaan u..
Suami org lain pon mithali jugak..
Xikut masuk baby room bukan xmithali..
Tapi tgk tempat jugak..
Byk cara lain nak tunjuk mithali..hidup bermasyarakat kenalah sensitif..
Kalu kat rumah kita je ikut suka la nak buat camne..ini tempat awam..
Jgn marah ha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2018 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigihnyer jantan kupon expired tu mereply mcm dia pulak yg beranak pinak n menetek anak..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2018 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan kupon expired mengintai dari balik tiang nak mengusha bini2 org menetek.. jaga2 hahhhhh

Dia ni fetish bini org...
Kalau xdilayan gedik dia..memang merengsa meroyan2 mulalah merapu meraban2..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2018 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 09:47 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 19-1-2018 09:12 PM
Suami mithali ikut keadaan u..
Suami org lain pon mithali jugak..
Xikut masuk baby room bukan x ...

Just because tempat awam does not mean hang nak kasi netek Anak sampai nak take your Mak hang Yang kat dalam kubur punya own sweet time.....tempat disediakan utk kemudahan mereka Yang memerlukan..Tak perlu nak jadi bapak mithali atau pun tidak..the fact keperluan untuk masuk bersama baby atau bantu isteri utk mengendalikan baby....binatang macam  hang aja Yang takda pikir pasal orang lain....just because hang jenis menetek nak kena bogelkan Diri..Kan???
shilaker macam hang nee Tak harus hidup didalam masyarakat....nak menetek Kan Anak kaber ler tetek selambak hang tuh dgn nursing cover..what's the big isu??? Tetek kalau Mengkal takpa jugak..takut suami orang masuk bawak lari...nanti laki hang takda benda nak nyonyot malam Hari kan???





Pasttt....posting Nee bukan utk hang baca tau...tapi readers lain..Yang ramai PM manak..suruh kasihantam kaw kaw sama hang.....





Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 09:54 PM | Show all posts
tahu  takut nak engage legend FD kan??

Dasar puting tetek selambak...selfish bitch.....

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 09:59 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 19-1-2018 09:13 PM
Gigihnyer jantan kupon expired tu mereply mcm dia pulak yg beranak pinak n menetek anak..

Itulah nampak sangat kebinatangan hang bukak Tred nak tunjuk Kan what a real  moronic bitch you are....

Ruang awam.....batas adab tuh jagalah....mentang mentang disebut babysroom takkan para suami Tak boleh nak masuk untuk uruskan baby sendirik???

Bukan Dia masuk sorang sorang kan?? Hanya utk lihat tetek selambak mencecah lantai hang tuh???

Abis hang kena kaw kaw..dalam Tred hang nee Mommy....




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2018 10:01 PM | Show all posts

Ketawa dalam keadaan hati terbakar Kah Nee Mommy??kena kaw kaw dgn legend FD???





Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 10:20 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 19-1-2018 09:17 PM
Jantan kupon expired mengintai dari balik tiang nak mengusha bini2 org menetek.. jaga2 hahhhhh

Di ...

Memang patut pun kalau laki hang fetish dgn bini orang mommy...

Orang lain Anak Dua tiga..tapi puting tetek masih mengkal...cantik...tapi hang.????..Anak pun Semua Anak angkat...tapi buah susu dah selambak menyapu lantai...ituLah banyak lagik forum Tengah malam...meniarap...mana Tak selambak buruk hodoh,  laki pun allergic nak pegang.....






Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 10:23 PM | Show all posts
Senyap dahhhhhh

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2018 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan..meroyan..

Berjela2 reply
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 04:20 AM GMT+8 , Processed in 0.071052 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list