CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mommymonster82

Perlu Ke Suami Masuk Baby Room?

[Copy link]
Post time 22-1-2018 12:43 PM | Show all posts
kita tak tau, kadang2 ada jugak single father yg dtg nak tukar diaper anak...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2018 12:01 PM | Show all posts
intanazlynna replied at 22-1-2018 12:43 PM
kita tak tau, kadang2 ada jugak single father yg dtg nak tukar diaper anak...

exactly...sbb tu x setuju haramkan lelaki masuk..kesian.dorang nk tukar kt mana?

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2018 01:31 PM | Show all posts
intanazlynna replied at 22-1-2018 12:43 PM
kita tak tau, kadang2 ada jugak single father yg dtg nak tukar diaper anak...

Wanita kapir yg tentu tentu kapirnya, masuk kedalam nursing aka baby's room utk menetekkan anak tahu gunakan nursing cover walaupun Dia sedar kebanyakan disitu adalah kaum wanita....ada kemaluan menjaga auratnya.....

Nee yg mengaku Islam nak menetekkan anak,  tetek mesti nak diexposekan secara terang terangan sampai menyapu lantai tapi pada masa yg sama risau kalau ada kaum lelaki yg masuk...

Tak ke barbie pock punya perangai namanya tuh??



Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2018 01:37 PM | Show all posts
noni165 replied at 23-1-2018 12:01 PM
exactly...sbb tu x setuju haramkan lelaki masuk..kesian.dorang nk tukar kt mana?

TT pedulik apa...janji bila dia nak tetekkan baby angkatnya...Dia dapat labuhkan buah Taytek  menyapu buminya........Tak payah nak  perlu kaber segala..
Bak kata anak buah manak...buah tetek kalau macam tuh...anjing lalu ter nampak pun akan dikencingkannya...




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
intanazlynna replied at 22-1-2018 12:43 PM
kita tak tau, kadang2 ada jugak single father yg dtg nak tukar diaper anak...

Isunya yg masuk berdua2..
Single father tu kes spesel..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg x menetek anak sibuk je kat sini nak bincang pasal tetek org?
Memualkan manusia xtahu malu gini
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-1-2018 08:15 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 24-1-2018 01:47 PM
Isunya yg masuk berdua2..
Single father tu kes spesel..

Tak payah ler nak korner telanjang tetek melayut menyapu lantai hewan oiiiiiiii



Weiii hewan .......  disediakan baby's room atau nursing room adalah fundamentally and most importantly  to fulfill baby's needs....samada baby ditemani  oleh ibu sorang, Bapa sorang atau kedua Ibu Bapa , tidak patut dijadikan isu...

jangan hidup jadi makhluk hanat boleh kah? Hang punya tetek hang jaga..org lain punya tetek org lain jaga.....otak hewan hang tuh jgn asik dok pikir suami org yg masuk sama ngan isteri depa memang nak sekodeng tetek semangka layut kelantai hang tuh Kah?? ...

Kalau dah hewan perangai...hewan jugak.......







Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 08:18 AM | Show all posts
mommymonster82 replied at 24-1-2018 01:47 PM
Yg x menetek anak sibuk je kat sini nak bincang pasal tetek org?
Memualkan manusia xtahu malu gini: ...

Weiii hewan hanat..ini board perenting(jantan/ tino) ler.......


Bodoh...nama jerk mantan guru.....( patutpun serbis got terminated)

Padan muka


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-1-2018 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Merapula ko sorg2..
Xhingin nk bc..
Sibuk je..
Beranak pon xpnh tp merenyam2 nk menyibuk..
Dasar muka tembok..
Geli geleman
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 03:33 PM | Show all posts
kalau jenis yg laki bini masuk tu mmg patut di jeling je kt couple tu.

wifey tu bongok sgt ke x urus sendiri. x malu ke laki hang tgk kopek org lain.


p/s - org jantan mmg bengap hal awareness ni, so bini have to ingatkn.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2023 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya ingat ramai pasangan muda yang kena tulis baru paham yang suami tak perlu masuk nursing room, sebab buat ibu2 yang tengah menyusui dalam tirai tu rasa tak selesa,ibarat orang laki2 masuk hantar anak perempuan masuk tandas perempuan,sepatutnya boleh tunggu di luar.Kena ada sensitivity, bukan semua benda harus tulis baru faham.Yang si isteri pula kena faham tak perlu minta suami temankan ke dalm nursing room tu,semua sama jantina dengan anda , kalau anak tu ramai sekalipun ,boleh minta suami pegang kan dulu,dan si isteri boleh settle apa yang patut dekt nursery room tu.sekian
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2023 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 10-1-2018 09:56 PM
Nursing room or changing room mmg lelaki xbole masok...langsung ok... sensitive sgt tempat tu... kat ...

Ada je yang masuk tak faham langsung,laki bini sama naik????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 12:27 AM GMT+8 , Processed in 0.069386 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list