CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ipes2

[ADA SOALAN?]: RUANG PERTANYAAN: JIKA ADA SOALAN, SILA BUKA THREAD UTK TANYA, AT

  [Copy link]
Post time 21-2-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 21-2-2021 07:05 PM
nani sy tgk..
awak ada tag sy kan? tag is better, mudah sy kesan

Dah tag kat thread baharu tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 21-2-2021 08:04 PM
jika amnesia berlaku in clear conciousness (jalan2 kat aisle dalam supermarket.. tetiba dah dalam  ...

ok thank u for the explanation, thank u ipes2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-2-2021 05:39 AM | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 22-2-2021 01:06 AM
ok thank u for the explanation, thank u ipes2

sama-sama
sy syorkan awak gi lah bila free, jumpa docs supaya dia boleh ambil history dgn lebih details. good luck semoga semua ok, ameen

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-2-2021 06:12 AM | Show all posts
seribulan replied at 21-2-2021 08:37 PM
Dah tag kat thread baharu tu

dah buka thread dah pasal common side effects of the covid-19 vaccines
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 21-2-2021 08:15 PM
Vertigo ni paling mudah utk describe ialah bila kita rasa seolah bilik tu berpusing. berbeza dari  ...

thanks Dr, InsyaAllah lps anak kaka exam nnt kaka buat appointment kt Klinik Kesihatan sbb kaka dah ada rekod di situ cuma tuelah x tahan nnt kena bebel dgn MO sbb kaka selalu sgt skip check up berkala.. hahahahaha
this time falls mmg kaka tercedera sedikit tp xlah teruk mana, may be cedera kt siku tu sbb cara kaka menjatuh kn diri
alhamdulillah setakat ni klu terjatuh mmg kaka immediately bgn semula esp klu perkara ni berlaku kt public, klu berlaku kt rumah kaka urut2 dulu bhg tertentu mcm pinggang dan juga tapak tgn klu kaka menhn diri ms nk jatuh
just nk maklumkan pd Dr yg kaka ni selalu kurang darah walau bdn semangat ya hamats... hahahahaha kdg cam x percaya aje bila Dr kata bacaan hemoglobin kaka rendah sbb kaka xdelah pucat dan klu test sendiri kt tapak tgn tu nmpk jer warna pink2
Apa pun InsyaAllah lps ni kena more extra careful, oh yea hr tu kaka terjatuh sbb kaka tersilap parking kaki ms nk jumpa staff itu yg bdn jd x balance maka berdebuklah jatuhnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2021 07:50 AM | Show all posts
takayama replied at 22-2-2021 04:29 PM
thanks Dr, InsyaAllah lps anak kaka exam nnt kaka buat appointment kt Klinik Kesihatan sbb kaka da ...

ha low blood macam mana, kurang darah as in anaemia ke kak
tapi tak best la if jatuh2
kerana boleh cause serious injuries
janji bukan cardiac cause ie arrhythmias tu
tapi other causes pun kita kena explore jugak

also saya ni mudah tergelak jika orang jatuh2
winter2 gini, bila orang jatuh saya memang tak boleh tahan akan gelak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-2-2021 08:17 AM | Show all posts
ipes2 replied at 28-2-2021 06:50 AM
ha low blood macam mana, kurang darah as in anaemia ke kak
tapi tak best la if jatuh2
kerana bol ...

Jahatnye dulu skating Kompleks Bukit Jambul...gedebuk gedebak.cam nangka busyuk...tipsnya kena bongkok body oe dpn sikit...jgn berdiri tegak

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2021 04:12 AM | Show all posts
seribulan replied at 28-2-2021 08:17 AM
Jahatnye  dulu skating Kompleks Bukit Jambul...gedebuk gedebak.cam nangka busyuk...tipsnya kena  ...

ha ha lebu lebam la badan jika jatuh2 ice skating
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2021 10:37 AM | Show all posts
ipes2 replied at 8-3-2021 03:12 AM
ha ha lebu lebam la badan jika jatuh2 ice skating

Pernah skating kat Korean ski resort...bahaya gak kale jatuh...kang jadi bini Liam Neeson...
Should open a thread...SOP jatuh on ice...sian kan bini dia...esok gone...RIP...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-3-2021 04:45 AM | Show all posts
seribulan replied at 8-3-2021 10:37 AM
Pernah skating kat Korean ski resort...bahaya gak kale jatuh...kang jadi bini Liam Neeson...
Shou ...

apa hal dgn bini dia
seriously sy tak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 14-3-2021 03:45 AM
apa hal dgn bini dia
seriously sy tak tahu

Jatuh masa ski...medic dtg tgk camtu je....bini tu balik resort....esoknya collapse...meninggal...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 14-3-2021 08:10 AM
Jatuh masa ski...medic dtg tgk camtu je....bini tu balik resort....esoknya collapse...meninggal... ...

Bini dia tu kan yg berlakon jd mak Lindsay Lohan dlm The parent trap ? Yg lindsay ada kembar tu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:26 AM | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 22-3-2021 08:23 PM
Bini dia tu kan yg berlakon jd mak Lindsay Lohan dlm The parent trap ? Yg lindsay ada kembar tu ka ...

Haah...yang senior saya dulu...suami dia eksiden motor tapi tak check internal...seminggu meninggal...bahaya tak buat thorough check-up...esp internal...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-4-2021 04:51 AM | Show all posts
seribulan replied at 14-3-2021 08:10 AM
Jatuh masa ski...medic dtg tgk camtu je....bini tu balik resort....esoknya collapse...meninggal... ...

oh ye.. ada dgr vtapi tak tahu back story nyer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-4-2021 04:52 AM | Show all posts
seribulan replied at 23-3-2021 07:26 AM
Haah...yang senior saya dulu...suami dia eksiden motor tapi tak check internal...seminggu meningga ...

innalillahi wa inna ilaihi raajiunsian wife dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-4-2021 05:02 AM | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 22-3-2021 09:23 PM
Bini dia tu kan yg berlakon jd mak Lindsay Lohan dlm The parent trap ? Yg lindsay ada kembar tu ka ...

sy dah google dah, bru tahu apa yg jadi

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 11-4-2021 03:51 AM
oh ye.. ada dgr vtapi tak tahu back story nyer

Mesti Liam nyesal x check internal tu...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 11-4-2021 03:52 AM
innalillahi wa inna ilaihi raajiunsian wife dia

Seminggu after baru kesan dalaman tu korbankan nyawa...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 02:01 PM | Show all posts
Edited by seribulan at 23-4-2021 01:07 PM
ipes2 replied at 11-4-2021 04:02 AM
sy dah google dah, bru tahu apa yg jadi

Ruang pertanyaan kan...@admin6 @AceHand @FanTasyCreaTioN @ipes2  lama dah saya perhati ketidakadilan pemberian kredit...post info cut & paste...tapi ada yang dapat 20, 10 kredit...kenapa diberi kredit 5 dan 10 ke bawah untuk info Covid...sila siasat mod bagi kepada siapa...
adakah terdapat pembahagian tidak telus kredit/ampu kat certain forumner dibenarkan di bod ini? Konon telus sebelum ni ambil tindakan...

https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1
https://mforum.cari.com.my/forum ... page%3D1&page=2


Kenapa mod sesuka hati banned post...sedangkan itu post untuk forumner lain & menjawab pertanyaan orang lain...sila buat siasatan...ini salahguna kuasa...


https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D2


Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 06:16 PM | Show all posts

Hmmm...

seribulan replied at 23-4-2021 02:01 PM
Ruang pertanyaan kan...@admin6 @AceHand @FanTasyCreaTioN @ipes2  lama dah saya perhati ketidakadil ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Rasanya @ipes2 lebih sesuai jawab kot sebab tu kawasang dia...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 06:47 PM GMT+8 , Processed in 0.106105 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list