CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4580|Reply: 12

Kek Pisang tanpa gula & tepung! serius sedap!

  [Copy link]
Post time 18-11-2020 09:31 AM | Show all posts |Read mode
Hello gangs.
I saja nak share resipi ni.. I dah few times buat & share dgn kawan & semua kata sedap.. even yg try resipi pon kata sedap.
sesuai dgn org yg tak reti sgt baking & nak menjaga berat badan texture kek ni mcm carrot cake, more to dense & brittle klu cut but takla dry.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2023 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tq for the recipeee
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2023 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka kek pisang, sedapnya makan kek pisang minum kopi O panas2



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2023 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pisang jenis apa pun boleh ke? Bahan pun senang dapat nanti boleh try. Tq tt
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2023 01:42 PM | Show all posts
Edited by Jimmorelli at 14-3-2023 11:52 AM

Thanks for the such a yummy recipe. Really very tasty I tried it.  H‑E‑B Partner Login
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2023 09:50 AM | Show all posts
bump..saja nak share again
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-10-2023 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih share resepi
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 01:12 PM | Show all posts
Sedapnyaaa .. must try ni!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2023 04:28 PM | Show all posts
thank you!!! pasti mau ku cuba. i love kek pisang but i tak boleh bergluten lagi. pedih perut
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2023 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
alaa replied at 23-11-2023 04:28 PM
thank you!!! pasti mau ku cuba. i love kek pisang but i tak boleh bergluten lagi. pedih perut

ada resepi kek pisang gluten free, guna tepung almond, boleh try kalau teringin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2024 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq share resepi, from now nak try hobi baru baked untuk tahun baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak sedap, ok la tak letak gula. pisang tu sendiri dah manis
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2024 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Resipi yg sihat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 04:01 PM GMT+8 , Processed in 0.212078 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list