CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4344|Reply: 10

Kek Pisang tanpa gula & tepung! serius sedap!

[Copy link]
Post time 18-11-2020 09:31 AM | Show all posts |Read mode
Hello gangs.
I saja nak share resipi ni.. I dah few times buat & share dgn kawan & semua kata sedap.. even yg try resipi pon kata sedap.
sesuai dgn org yg tak reti sgt baking & nak menjaga berat badan texture kek ni mcm carrot cake, more to dense & brittle klu cut but takla dry.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2023 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tq for the recipeee
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2023 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka kek pisang, sedapnya makan kek pisang minum kopi O panas2



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2023 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pisang jenis apa pun boleh ke? Bahan pun senang dapat nanti boleh try. Tq tt
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2023 01:42 PM | Show all posts
Edited by Jimmorelli at 14-3-2023 11:52 AM

Thanks for the such a yummy recipe. Really very tasty I tried it.  H‑E‑B Partner Login
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2023 09:50 AM | Show all posts
bump..saja nak share again
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-10-2023 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih share resepi
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 01:12 PM | Show all posts
Sedapnyaaa .. must try ni!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2023 04:28 PM | Show all posts
thank you!!! pasti mau ku cuba. i love kek pisang but i tak boleh bergluten lagi. pedih perut
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2023 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
alaa replied at 23-11-2023 04:28 PM
thank you!!! pasti mau ku cuba. i love kek pisang but i tak boleh bergluten lagi. pedih perut

ada resepi kek pisang gluten free, guna tepung almond, boleh try kalau teringin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2024 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq share resepi, from now nak try hobi baru baked untuk tahun baru ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 12:15 AM GMT+8 , Processed in 0.056786 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list