CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 107032|Reply: 65

software UNTUK detect Hardware

   Close [Copy link]
Post time 13-1-2007 09:53 PM | Show all posts |Read mode
software nih utk bolehkan korang detect hardware apa yg korang pakai.
nak check driver, kot2 ada error atau outdated. . .

download link: http://www.savefile.com/files/410038

download, unrar dan korang akan dapat 1 folder. dalam tu ada everest.exe, korang doubleklik aje.

dijamin takde anasir jahat.



sponsored by megi kawah.

*******************************

nota utk mod bod hardware:
aku sengaja post software ni kat bod hardware sebab mende ni sangat diperlukan oleh pengunjung bod ni.
nanti aku duplicate topik nih kat bod software.

[ Last edited by  bzzts at 13-1-2007 10:03 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-1-2007 09:57 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2007 11:04 PM | Show all posts
Ni Aida32 pulak. rasenye macam takde beza. name je berbeza

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2007 11:10 PM | Show all posts
asalnya aida32 versi lama, last2 lavalys (http://www.lavalys.com) dah beli dan tukar nama jadi "Everest".

everest ni ada banyak versi. setau aku versi 2.20 aje versi FREE yg last. sebab yg lelain suma kena bayar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2007 11:15 PM | Show all posts

Reply #4 bzzts's post

patut la macam same je toolbar/function

ff:
ooo aku rase sebab si aida punya laki ni bercerai. jadi aida di buang dan jadi la everest :lol :lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2007 07:42 AM | Show all posts
giler talak kot..........
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-1-2007 11:09 AM | Show all posts
hmm aku pun dah ada software nie.. tapi jarang2 guna pasal info yg aku cari x dapat..apa2 pun memang berguna software nie..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2007 10:41 PM | Show all posts
Dhania dah install everest. Sajer nak try. Apa lagi yg boleh kita buat dgn software ni... :nyorok:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2007 11:03 PM | Show all posts
bleh benchmark kepoweran pc kita
download la yang ultimate terus.
try ko carik kat -Link Disable-
banyak software letest n cracks ada kat situ

[ Last edited by  skycrew at 16-1-2007 11:58 AM ]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2007 11:09 PM | Show all posts

Reply #9 adie82's post

warning: jangan promot link utk crack/patch/serial dalam forum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2007 10:11 PM | Show all posts
loh... takder lah link.... emmm takperlah dhania cari sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2007 12:59 AM | Show all posts
Originally posted by bzzts at 15-1-2007 11:09 PM
warning: jangan promot link utk crack/patch/serial dalam forum ni.


sori pak.
lain kali nggak buat lagi!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2007 07:36 AM | Show all posts
satu lagi software yg monitor temperature tu yg mana? Ada  link tak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2007 05:58 PM | Show all posts
Originally posted by bzzts at 13-1-2007 09:53 PM
software nih utk bolehkan korang detect hardware apa yg korang pakai.
nak check driver, kot2 ada error atau outdated. . .

download link: http://www.savefile.com/files/410038

download, unra ...


aku dah donlod baru 50% tibe2 petir sgl aku pun dc takot kene sambar..
then bile aku on skrg nak donlod, aku klik la lagi skali link yg ko bagi..
pastu tgk2 baru 1-2% dah complete..hampeh laaaaaaa..
dah delete cookies,sume bende aku delete tapi still mcm tanak donlod lagi dah..
kenape?ada mslh dgn firefox aku ker?aku punye v2..kenape nih.................
bende ni kadang2 berlaku gak bukan masa donlod bende ni aje, tapi bende lain jugak lagi2 kalo first time donlod half way...cemane niiiii tensennyeee
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2007 09:53 PM | Show all posts
aku pakai everest utimate edition 2006... registry cilok kat tenet ... best:love: ade tunjuk suhu untuk  CPU, HDD, CPU core

[ Last edited by  metalique at 17-1-2007 10:20 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2007 10:57 PM | Show all posts
Free ker ada link tak.... metalique
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-1-2007 10:39 PM | Show all posts

Reply #16 dhania_arif's post

nak free, guna je yahoo widget.
search kat yahoo.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2007 12:17 AM | Show all posts

Reply #13 dhania_arif's post

monitor hdisk temp
DTemp
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2007 11:22 AM | Show all posts
aku dah install gaks..
nih laptop member aku br jer format..
die pakai dell inspirion 640m
tp network controller ngan ethernet die x detect aa
pas aku install aku tau die pakai Broadcom NetXtreme BCM4401
aku nak carik installer die x pat..
ader saper2 x yg tere nak bantu aku..
aku dah carik kat broadcom driver tuh..tp asal cam bkn file utk install driver tuh jer?
saper2..help!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-2-2007 12:01 PM | Show all posts

Reply #19 Mily's post

yg ni ke? http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/downloaddrivers.php

mungkin ada kaitan dgn service pack kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 04:01 AM GMT+8 , Processed in 0.720769 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list