CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: winamp05

Windows Movie Maker

  [Copy link]
Post time 7-3-2007 09:48 PM | Show all posts

Reply #20 winamp05's post

aisey, ko cuma perlu instal memana pc yg berkenaan le. yg tak perlu takyah le.
kat cc bukan semua orang guna feature yg ada.

seeloknya pakai winxp home aje kat cc. limited function.
cc kat umah aku pun cuma kasi guna guest account aje.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-3-2007 10:00 PM | Show all posts
ehehehe............ yg kes format satu kedai tu bukan apa, virus merebak kat suma pc masa sharing file. yg aku pelik, aku sharing printer pon dia bleh masuk gak. bahaya sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2007 10:06 PM | Show all posts

Reply #22 winamp05's post

windows takde fungsi utk share printer. sebab dia cuma ada "file & printer sharing" aje. dua-dua sekali.

kalo mau selamat, ko disable file sharing, tapi install printer from network.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-3-2007 11:12 PM | Show all posts
Originally posted by bzzts at 7-3-2007 10:06 PM
windows takde fungsi utk share printer. sebab dia cuma ada "file & printer sharing" aje. dua-dua sekali.

kalo mau selamat, ko disable file sharing, tapi install printer from network.



:setuju: :setuju: :setuju:  seperti yg ku buat sekarang nih. mm........ kalo print by network, bleh lock tak ? sebab bebudak skang pakai tekan ikut suka je mana yg diorang nak. bazir kertas aku ni weh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2007 11:22 PM | Show all posts

Reply #24 winamp05's post

unplug usb printer kabel kalo tk guna. atau switch off/un-shared bila takde printing job. sapa2 nk print kena bgtau kaunter duluk.. .
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2007 12:34 PM | Show all posts
aku nye window movie maker ade problem la... camner nak buat yer?? masalah nye, problem sama kat opis ngn umah aku.. cam suwey jer...pc member aku yg lain okay jer...pelik la.. yg kat umah aku.. aku dah buang..yg kat opis.. leh bukak program.. tp bila nak masuk kan gambar dia cakap... "C:\Documents and Settings\akunyerfile\Desktop\gambar\kawad\merdeka\Merdeka 6.jpg could not be imported. Unspecified error" pastu aku pun close programme... bila open balik programme tu.. ade pulak gambar nye.. pening kepala aku.. tapi tetap tak boleh pakai..apa la masalahnye yek?tolong..any idea..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-6-2007 03:57 AM | Show all posts

Reply #26 kurga's post

cuba alihkan gambar tu ke folder lain. rename. dan cuba lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2007 03:00 PM | Show all posts
sama jugak la bzzts... error sama gak keluar... adakah nak kena format kalau nak bagi elok balik? leceh tul...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2007 04:13 PM | Show all posts

Reply #28 kurga's post

ko tak biasa guna software lain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2007 08:32 PM | Show all posts

Reply #28 kurga's post

tak payah. cuba repair-reinstall movie maker tu. cari kat softpedia.com
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 08:35 AM | Show all posts

Reply #29 trunks's post

aha... aku dah dapat software dari member aku... senang dan best... lagi lawa presentation dia... tq cadangan trunks...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 08:38 AM | Show all posts

Reply #30 bzzts's post

da try gak.. sama je.. program tu jadi bertindih.. dalam menu ada 2 movie maker... tapi bila guna sama jer.. tapi aku dapat solution lain.. member aku bagi lebey kurang window movie maker gak.. tapi lagi senang da mudah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2007 02:05 PM | Show all posts

Reply #32 kurga's post

Apa nama software tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2007 04:21 PM | Show all posts

Reply #34 trunks's post

software tu namanya PhotoDex Proshow Gold V3... yang nie la aku guna pas susah sangat nak guna window movie maker....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2007 07:26 PM | Show all posts
PhotoDex Proshow Gold V3

software ni leh edit video tak?maksud aku..add watermark ataupun title kat video
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2007 06:31 AM | Show all posts

Reply #35 togeh's post

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2007 09:38 AM | Show all posts
Originally posted by trunks at 27-7-2007 06:31 AM
Refer sini

http://forum.videohelp.com/topic248307.html


TQ trunk.....really informative
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2007 10:37 PM | Show all posts
movie maker aku punya problem pulak aku tak boleh nak savekan video yang aku buat aku tekan je save movie file..................... movie maker terus hilang.....dah dua kali aku format balik pc aku tetap jadi macam tu jugak............ada sapa2 yang boleh tolong tak
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2007 01:57 PM | Show all posts

Reply #38 ska_n_dal's post

dah setel lum?
sbb aku pon ada masalah yg sama
ada sesapa boleh tolong/
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2007 09:50 PM | Show all posts
aku pakai muvee auto producer... smart gak... donload kat sini (trial) http://www.muvee.com/en/products/ap/ap6_free_trial
kalo nak ehem versions pm aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 08:33 AM GMT+8 , Processed in 0.064949 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list