CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: winamp05

Windows Movie Maker

  [Copy link]
Post time 27-10-2007 11:04 PM | Show all posts
win pakai movie maker..tapi file .mov dia tak leh import sebab tak support..cane nak tukar .mov tu jadi mph ke mpeg ke..tension lak..help...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-10-2007 11:49 PM | Show all posts
win ? winamp05 or winter ? hik hik hik
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2007 02:15 PM | Show all posts

Reply #42 winamp05's post

same la plak
betul2 la win tanye ni..konpius ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2007 03:48 PM | Show all posts
try le win a.k.a winter convert dolu. guna total video converter ker apa ke.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2011 02:25 PM | Show all posts
salam.... aku nk tanya mcm mne nk masukkan lagu or music kemudian ada suara org bercakap2 bg penerangan ttg gamba... muzik tu cam background je la...

aku try masukkan suara tp die dok sblh muzik... mean, suara abis br muzik stat... aku x nk la camtu....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 01:12 PM | Show all posts
buat muvi/show/preview guna powerpoint boleh x? dia boleh buat autoplay kan, tp kalau nk upload kat youtube?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-5-2011 01:58 AM | Show all posts
salam.... aku nk tanya mcm mne nk masukkan lagu or music kemudian ada suara org bercakap2 bg peneran ...
aizaganu Post at 4-5-2011 14:25



  hang save la dolu projek yg ada background muzik tu jd movie file. lepastu import balik movie file td. lepastu import plak audio yg ada sora orang bercakap tu boh....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2011 11:30 AM | Show all posts
Reply 47# ChildrenOfBodom


   tq children.... hamba mnurut printah.... fhm dh.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 11:51 PM GMT+8 , Processed in 0.076611 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list