CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: saleharr

cleaning service

[Copy link]
Post time 18-8-2008 03:46 PM | Show all posts
DELETED111111111111111111111111111111111111111111111111

[ Last edited by  elle_gogo at 21-8-2008 06:30 PM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2008 06:00 PM | Show all posts
Originally posted by elle_gogo at 18-8-2008 03:46 PM
PROMOTION HARI RAYA!
CALL LA ELLE UNTUK DETAILS


Elle....dapat tak PM eynda beberapa hari lepas??

Eynda nak start september ni so boleh terangkan procedure etc....

thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2008 09:13 PM | Show all posts
those yang dekat area skudai, jb
kalau nak personal cleaning service nih
bleh PM me okay
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 06:28 PM | Show all posts

Reply #182 eynda's post

eynda,

u boleh choose hari yang u nak. time mula sama ada pukul 830pagi atau 2.00 ptg.
u confirm kan date dengan i dulu nanti i booked kan untuk u. inform awal2 yer... sebab takut time table dah full.
ttg chemical tu semua i sediakan kecuali mop, penyapu.
bilangan org bergantung pada keadaan. kalau elle send 2 org normally dalam masa 2 1/2 jam boleh siap the whole house.
kalau elle send 1 org elle akan lebih kan masa selama 4 jam.
tapi selalu nya elle tak berkira part masa. kalau dia org still tak siap kerja lagi elle akan tunggu
no extra chargers.
elle try nak pm eyda tapi tak boleh.. knp ntah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2008 06:31 PM | Show all posts
DELETED---------------------------------------------------------------
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2008 11:08 AM | Show all posts
elle..
bulan pose nnti saya stop dulu ye..
pas raya saya continue balik..

mesti anakku si ain rindu kat peah..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-8-2008 12:06 PM | Show all posts
Originally posted by elle_gogo at 19-8-2008 06:28 PM
eynda,

u boleh choose hari yang u nak. time mula sama ada pukul 830pagi atau 2.00 ptg.
u confirm kan date dengan i dulu nanti i booked kan untuk u. inform awal2 yer... sebab takut time table  ...


Ok eynda dah baca PM & dah reply
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2008 12:39 PM | Show all posts

Reply #185 elle_gogo's post

buat sampai klang tak?
kalau ada...please pm nis.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2008 05:10 PM | Show all posts

Reply #188 Nisda_'s post

nis, elle cover klang gak. tapi tgk area gak.
klang tu besar gak... nis duduk area mana yer...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2008 05:10 PM | Show all posts

Reply #188 Nisda_'s post

nis, elle cover klang gak. tapi tgk area gak.
klang tu besar gak... nis duduk area mana yer...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2008 05:19 PM | Show all posts
NISDA, KAT BAWAH NI SENARAI KAWASAN SEKITAR KLANG YANG BOLEH ELLE COVER

- SETIA ALAM
- MERU
- PEKAN KLANG
- BANDAR BARU KLANG
- JALAN KAPAR
- DAN KAWASAN KLANG YANG BERHAMPIRAN DENGAN NYA
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2008 02:56 AM | Show all posts

CUCI..CUCI...CUCI...

Hi Elle....

N nak mintak tolong Elle la...
Boley tak kalau N nak mintak service siramkan pokok bunga N yg 2 pasu tu shj..?
Brp RM ekh ELLE charge klu mcm tuh....? Setiap hari, kul 6 pagi... boley tak...???

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2008 11:05 PM | Show all posts
Elle... x boleh ker..???
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2008 12:34 PM | Show all posts
elle pls pm moi...opis moi need cleaner services...yg ada nih nak terminate pasal keja sambil lewa...(kap lam nga) nyer compeny...kalo boleh nak mintak elle fax quotation asap...thanks
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2008 03:23 PM | Show all posts

Reply #191 elle_gogo's post

please check pm
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2008 04:43 PM | Show all posts
Originally posted by elle_gogo at 22-8-2008 05:19 PM
NISDA, KAT BAWAH NI SENARAI KAWASAN SEKITAR KLANG YANG BOLEH ELLE COVER

- SETIA ALAM
- MERU
- PEKAN KLANG
- BANDAR BARU KLANG
- JALAN KAPAR
- DAN KAWASAN KLANG YANG BERHAMPIRAN DENGAN NYA


Elle....

Dapat tak PM eynda yg latest??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2008 10:57 AM | Show all posts
Originally posted by lady_nF at 18-8-2008 09:13 PM
those yang dekat area skudai, jb
kalau nak personal cleaning service nih
bleh PM me okay


dapat pm saya tak???
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2008 06:42 PM | Show all posts

Reply #193 Lady-N's post

hey cik  nad...
mu nak kena ni...
cc arip kata nak guna cleaning?
toilet kat cc tu amacam? ilang tak kesan2 tu guna kaedah yang haku cakap tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2008 06:45 PM | Show all posts

Reply #194 moimed's post

moi... i dah pm u... office u kat mana
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2008 06:47 PM | Show all posts

Reply #196 eynda's post

eyda sorry lamba reply..
elle tak sempat nak on9 currently...
elle dah masuk kan slot utk eyda 830am on this friday.
tapi elle tak ambil lagi eyda nye address...
nanti eyda pm elle address ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 12:08 AM GMT+8 , Processed in 0.074321 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list