CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: loveyabang

bila nak start ambil neurogain?

[Copy link]
Post time 24-7-2012 01:32 PM | Show all posts
kat Tesco ampang pun ader jual... RM53.. Last month Rm47.. tak tahu nape tetiba naik rege.. nyesal gilerr tak beli masa rege runtuh hari tu.. sob..sob...Kat watson @ guardian tak penah nampak la pulak...

28 weeks baru try amek neurogain.. rasa yakin sikit nak makan sebab vegicaps...  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-10-2012 01:21 PM | Show all posts
TulenBang posted on 24-7-2012 01:32 PM
kat Tesco ampang pun ader jual... RM53.. Last month Rm47.. tak tahu nape tetiba naik rege.. nyesal g ...

kt guardian ade watson xde.. selalu beli kt guardian harga rm53.. standard harga die la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2012 09:38 AM | Show all posts
sy stat amek neurogain kandungan 5 bulan+ new obimin...obimin tu untuk naikkan hb..sebab hb hb rendah stat kehamilan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2012 11:37 AM | Show all posts
utk yg breastfeed, sampai bile korang amek neurogain ye?? sya just tgh menghabiskan stok daripada time pregnant ari tu.. takde plan pn nak beli lagi utk makan sepanjang2 breastfeed nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2012 02:32 PM | Show all posts
sy beli kt caring pharmacy semalam rm 51

kt klinik xde jual ke ek?sbb kalo beli klinik boleh ler claim hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2012 08:20 PM | Show all posts
damiqula posted on 31-10-2012 02:32 PM
sy beli kt caring pharmacy semalam rm 51

kt klinik xde jual ke ek?sbb kalo beli klinik boleh ler  ...

dbeli kat hospital  az-zahrah bangi boleh claim.. harga dlm 58.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-11-2012 08:52 AM | Show all posts
norizzah86 posted on 1-11-2012 08:20 PM
dbeli kat hospital  az-zahrah bangi boleh claim.. harga dlm 58.

boley beli cam tu je ke?xjumpe doktor boley?

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2012 11:55 AM | Show all posts
damiqula posted on 2-11-2012 08:52 AM
boley beli cam tu je ke?xjumpe doktor boley?

boleh, register nama kat counter az-zahrah sana, kata nak beli ubat.. nanti terus ke kaunter ubat / farmasi..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2012 10:58 AM | Show all posts
sevenoctober posted on 1-6-2012 08:21 AM
mcm pernah dengar la kalo amik neurogain ni, nanti kepala baby besar..
ye ke?

yeke? sy mmg amik neurogain sejak preggy 4 bulan smpi bby umo 3bln.. kepala bby mmg besar.. huhuhu..  ni preggy ank kedua mcm tkt la plak nk mkn dh..

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2012 02:59 PM | Show all posts
orang kata makan neurogain ni anak jadi terlampau aktif..betul ke?
anak sy skrg dah setahun,memang aktif..kul 11 mlm pun takmau tdo lagi..asik nak main jer
penat mak
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2012 10:38 AM | Show all posts
awek_amir posted on 27-11-2012 02:59 PM
orang kata makan neurogain ni anak jadi terlampau aktif..betul ke?
anak sy skrg dah setahun,memang  ...

aktif dan bijak.....

mira belum start makan neurogain utk pregnancy yg ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 11:18 AM | Show all posts
awek_amir posted on 27-11-2012 02:59 PM
orang kata makan neurogain ni anak jadi terlampau aktif..betul ke?
anak sy skrg dah setahun,memang  ...

i amik neurogain masa 2 bulan pregnant sampaila beranak.anak active jugak..
rasanya takpa kalau anak active. org kata anak active ni, otak dia cepat berjalan rasanya better kalau anak yg active drpd yg passive...

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 11:22 AM | Show all posts
azmira81 posted on 5-12-2012 10:38 AM
aktif dan bijak.....

mira belum start makan neurogain utk pregnancy yg ni  ...

yup2... aktif dan bijak, in shaa allah
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 11:23 AM | Show all posts
sweetylicious posted on 26-11-2012 10:58 AM
yeke? sy mmg amik neurogain sejak preggy 4 bulan smpi bby umo 3bln.. kepala bby mmg besar.. huhuhu ...

anak i pun kepala besar.. tp ni sbb mak dan ayah dia jenis kepala besar hehehe...
tapi besar2 pun proportionate dgn badan & ketinggian dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 06:33 PM | Show all posts
azmira81 posted on 5-12-2012 10:38 AM
aktif dan bijak.....

mira belum start makan neurogain utk pregnancy yg ni  ...

memang bijak..umur setahun dah pandai tiru  org semayang
ehhee..puji anak sndri plak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 10:28 PM | Show all posts
ada yg ckp makan neurogain anak jadi buas. beza x ngan aktif?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2013 05:32 PM | Show all posts
near my office ade jual neurogain rm44 tgh sale sekrg ni...murah x
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeles pulak dgn citer mommies kat sini yg bg makan neurogain masa preggy.. Sy x sempat mkn  masa pregnant ank pertama dulu. Tapi pharmacist tu kata boleh je mkn masa bf baby.. Dapat la 6 bulan pertama mkn. Pastu stop. Ni tgh pregnant 2nd baby masuk 7 weeks, InsyaAllah nak cuba. Kalo tnya kat doc kerajaan diorg xde mention pun pasal vitamin2 ni, sy suka pg farmasi tnya pharmacist.. Dulu makan salindah gak mcm elok je, anak sy masuk 4 thn aktif jarang dpt sakit.. Mudah2an sihatla kita berusaha beri yg terbaik utk anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2013 12:21 PM | Show all posts
8 months pregnant, Alhamdulillah. Dah terlambat ke nak makan Neurogain? I ni ketinggalan betul. I pergi hospital government diorg bagi Zincofer sbb masa mula2 check HB low. Pergi check up kat KPMC, normally Dr bg Obimin je. I pergi check up kat 2 tmpt sepanjang pregnancy ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2013 05:23 PM | Show all posts
cikkittydiva posted on 22-2-2013 03:47 PM
Jeles pulak dgn citer mommies kat sini yg bg makan neurogain masa preggy.. Sy x sempat mkn  masa pre ...

misz pon xde kesempatan mkn mase first 2 pregnancy..ni anak ketiga,15 weeks br dpt mkn..hehe..nnt ESP sampai,nk minum ESP pulak..hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-6-2024 08:21 PM GMT+8 , Processed in 0.077709 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list