CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: loveyabang

bila nak start ambil neurogain?

[Copy link]
Post time 8-3-2010 12:28 PM | Show all posts
salam forumer....labelle pregnant 7 bln,terlewat ker nak ambik Neurogain n plan nak BF pun...mcm mana boleh makan ker?terlewat tak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2010 01:11 PM | Show all posts
ku beli obimin plus tu dlm rm45
tgk cam neurogain tu lai murah dlm 30++
tp tak sure la..farmasi tu yg tjk neurogain tu la pasal nak beza khasiat
dha neurogain lebih tp obimin plusz more to multivitamin dia ckp
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2010 12:23 PM | Show all posts
saya beli neurogain rm45..kira murah la jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2010 06:25 PM | Show all posts
163# ms_furby


kt mana leh dpt murah neurogain?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 04:09 PM | Show all posts
saya amik dr 4 mths sampai bersalin....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 11:12 AM | Show all posts
kat area kl ni ...kat mana leh dapat harga murah?banyak rm 60 lebih..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-3-2010 11:13 AM | Show all posts
166# intandanial


tulahh...kat mana korang beli..plz bagi tau farmasi mana?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 11:23 AM | Show all posts
caring pharmacy one utama dpt dlm rm53...never exceed rm60
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2010 11:27 AM | Show all posts
168# cheewong

tq cheewong....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 11:44 AM | Show all posts
ina ambik salindah n neurogain start 3 bulan... neurogain until bersalin.. memang anak cergas and cerdas...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 12:05 PM | Show all posts
takpe ker kalu labelle baru nak ambik skg dah 32 wks?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2010 11:39 AM | Show all posts
kalu ada diabetes masa pregnant blh amik ke neurogain ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2010 11:56 PM | Show all posts
me skg 18weeks,3rd pregnancy..baru je tahu pasal neurogain.huhu..skg just amik sangiobion n susu anmum,nk try la macam best je testimonal..area bangi kat farmasi mana mureah ek neurogain ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2010 03:22 PM | Show all posts
kat mana nak dapatkan neurogain S ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 03:43 PM | Show all posts
salam,
saya pun pregnant 6 weeks,  baru je tau psal neurogain ni..
mana lebih ok, beli di klinik atau farmasi?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2010 08:42 PM | Show all posts
korang pegi AA Pharmacy kat Tmn.M'wati n Taman Permata kat Giant tu...masa sale ke tak sale ker..rege dia tetap rendah RM45 per box.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-7-2010 12:45 PM | Show all posts
Reply 175# MamaAdR

beli kat farmasi lagik bagus tapi farmasi biasa lar kalu gie watson ker harga dier mahal...kalu farmasi biasa mcm me kat ktn nie dalam rm50jek..me amik start 4 bln preggy... doc ckp kepala bb besar saspens gak naper gitue...doc ckp bb u banyak akal lar nak tipu u...ada kaaaaa....tapi biler ader forumer ckp mkn sampai 7 bln jek..kena tanya doc smuler ler tul ker tak...me amik neurogainPB, calcium, obimin, spirulina, multi vit n folic asid...ilani dah 7 months...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2010 05:49 PM | Show all posts
Reply  MamaAdR

beli kat farmasi lagik bagus tapi farmasi biasa lar kalu gie watson ker harga die ...
wnazzee Post at 8-7-2010 12:45


salam..u beli kt kuantan kat mana? marsh dok kuantan gak..tp beli kt klinik al-Farabi RM55, kalu boleh dpt RM50, lagi murah..

satu lagi nak tanya, ada sesiapa boleh bgtau whether obimintu halal atau tidak sebab kapsul dia menggunakan gelatin bovine source, tp xckp plak halal ke tak, neurogain insyaallah halal sebab vegetable based utk kapsulnya..tq in advance.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2010 09:33 AM | Show all posts
kat area kl ni ...kat mana leh dapat harga murah?banyak rm 60 lebih..
intandanial Post at 15-3-2010 11:12


farmasi dkt berjaya times square neurogainPB RM49.90. farmasi tu kecik je..sblh wendy.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2010 09:45 AM | Show all posts
Reply 178# cmf_marshmallow


    pegi dekat farmasi voon jalan beserah....kat situ kalu nak beli vitamin ker apa ker memang murah banyak dari tempat lain...obimin dalam kapsul ker...me punya warna pink gelap tuh takd lak dalam kapsul ker yang takde plus plus tuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 176220 Replies : 4057
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 6890 Replies : 81
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 21634 Replies : 117
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 39663 Replies : 244
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 14447 Replies : 98
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 5167 Replies : 18
Datuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan ditahan polis
YgBenarDatuk, nenek sebelah bapa Zayn Rayyan di
Views : 3501 Replies : 14
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 72932 Replies : 2947
Betul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada Salahlaku Seksual?
awex^returnsBetul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada S
Views : 45237 Replies : 309
TREND MARKETING OR STICK TO EVERGREEN METHOD?
adila39TREND MARKETING OR STICK TO EVERGREEN ME
Views : 2467 Replies : 14

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 09:52 AM GMT+8 , Processed in 0.525891 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list