CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 13695|Reply: 90

ebook reader

[Copy link]
Post time 10-9-2009 10:06 PM | Show all posts |Read mode
ampun mod klu salah bod
xtau nak masuk mana
dah cari tp xjumpa lagi psl ni

nak tanya, ade x sesapa yg ade guna ebook reader?
brp RM? katne blh beli?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2009 11:36 PM | Show all posts
Aku pun nak tau jugak..ada sesaper ada beli...best ker tak best benda alah nie...
Stakat nie nampak Sony jer yg dok jual...tapi puas ker baca pakai e book reader nie...
Aku rasa baik download PDF format jer masuk komputer pastu baca...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-9-2009 11:53 PM | Show all posts
2# danedzya

klu bc kut laptop, xpuas
lgpun susah nak bw ke hulu hilir
klu ade ebook reader ni, anytime blh buka
saiz kecik ala2 hp je
xyah susah2 nak print dah

sony kat msia ade jual ke?
brp?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2009 11:55 PM | Show all posts
ebook tu format apa?

kebanyakan mp3/mp4/mp5 player skrg ada tect reader utk baca ebook.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 12:40 AM | Show all posts
ebook tu format apa?

kebanyakan mp3/mp4/mp5 player skrg ada tect reader utk baca ebook.
bzzts Post at 11-9-2009 00:55


yup..haritu wife beli kat low yat plaza rega tak sampai RM200..besar macam game and watch. build in memory dan boleh sumbat external card.senang, tak payah bawak buku tetebal ke hulu ke hilir..function pun menarik, boleh jump page tak macam baca kat handphone..huhuhuhu. actually ebook reader sub function je..main function pemain mp4 dan boleh tgk movie..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 12:46 AM | Show all posts
5# katakpuruz

tepek la gamba bro. leh preview sikit...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 11-9-2009 11:06 AM | Show all posts
5# katakpuruz

blh bc pdf file ke?
wah menarik!
tepek ar gmbr bro.
klu gitu, nakgak g cari ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 12:58 PM | Show all posts
5# katakpuruz

blh bc pdf file ke?
wah menarik!
tepek ar gmbr bro.
klu gitu, nakgak g cari ni
cmf_comei Post at 11-9-2009 11:06 AM

pdf ke?

dia tak mention pdf pun.

tu aku tanya ebook yg ko nak guna tu format apa? txt ke, cfm ke, atau apa...?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2009 11:27 PM | Show all posts
Sony ada kan ebook reader ni? tapi harganya pun tersangat tinggi... $300, dalam 1k lebih. Fuh



Mungkin ko buleh tengok produk2 dari china tu... slalunyer Mp4 ada skali ebook reader nih, tapi taktau la support PDF ke tak. rasanyer txt jer kot... lagi satu kalo tak silap kebanyakan phone Nokia N series, ada software untuk PDF reader. tak pasti, kalo ko ada nokia N series buleh cuba.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 11:29 PM | Show all posts
5# katakpuruz
Kebanyakan Ebook untuk Mp4 player biasanya hanya support txt files tak silap.
Tapi kalo buleh support PDF memang satu kelebihan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2009 11:58 PM | Show all posts
korang nak baca apa sebenarnya kat e-book nie?
Novel?Buku pelajaran?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2009 01:09 AM | Show all posts
aku mau yg blh bc pdf
e-book byk guna
dload byk buku kat torrent
then bley bc pakai ebook je
portable..xyah nak angkut segala mcm jenis buku
bila g jenjalan

sape tau memana alat yg blh bc pdf ni?
btol ke Nseries bley support?
sape user Nseries angkat tangan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 01:15 AM | Show all posts
Yup sapa suka membaca memang bagus ada benda ni. senang nak bawak jalan2. boleh bukak dalam tren kaa, bas kaa, buleh jer keluarkan sambil isi masa senggang. jadikan membaca satu gaya hidup...

Pasal N series buleh baca PDF tu aku tak pasti sangat. takpe, nanti aku import orang board enpon macam si medang () suh tolong jawapkan soklan ko ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 01:16 AM | Show all posts
rasanya baik ko cari PDA lama (kalo nak yg murah).
yg guna windows mobile atau windows CE.

kalo ada duit, beli le yg baru = PDA fon yg pakai windows mobile.
bleh bubuh pdf reader kat situ.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2009 01:55 AM | Show all posts
aku x familiar ar ngan brg2 semua ni
bley suggestkn terus pda fon cemana yg seswai?
pdf reader tuh nak amik katne lak?

aku xkisah ar apa benda
janji bley baca pdf
n of kos la nak murah
sape yg tak nak murah, kannn?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 02:06 AM | Show all posts
nokia 5320 aku leh baca pdf...
tapi tak puas sebab reso kecik...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-9-2009 02:09 AM | Show all posts
xpress music kan? bley baca pdf ke?
siyes?
bley tepek pic?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 02:20 AM | Show all posts
kejap... aku nak kena transfer dulu la...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2009 02:22 AM | Show all posts
iphone , 5800, samsung jet, jenis2 camtu le kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2009 02:31 AM | Show all posts
minta tlg memana user henpon di atas@mana2 yg bley support PDF
utk tepek pic
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 01:31 AM GMT+8 , Processed in 0.089874 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list