CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ipes2

[..........]: MARI KITA KENANG FORUMERS YANG SUDAH TIADA

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
3480 replied at 23-1-2022 12:13 AM
Alhamdulillah.. klu still contact dgn dia suruh dia berporum lg naa

Okay naaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
biskutraya replied at 23-1-2022 12:00 AM
Oh.. takziah utk arwah.. teringat cerita2 arwah dan dua isteri nya.. usik2 girl2 dlm forum ni pasa ...

He was a jovial guy
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keypochino at 23-1-2022 10:30 AM
3480 replied at 23-1-2022 12:21 AM
Dh lama x dengaq berita @sarah82 ..
Dia ok ka


Sarah tu lama x masuk forum
Katanya dia tengah sibuk belajar ttg ios environment,  goodnotes5 dan juga cara nak bina mechanical keyboard sendiri..


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:35 AM | Show all posts
@seribulan dan @adila39 korang memang kenal ramai forumers ke ni real life ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adila39 at 23-1-2022 01:00 PM
aina_shaira replied at 23-1-2022 10:35 AM
@seribulan dan @adila39 korang memang kenal ramai forumers ke ni real life ni?


Selalunya org yg baik semua akan feel very close...selalu sembang la kat wassap group. X kenal in real life tapi arwah ada share hal kesihatan dia recently so untuk moderators semua taulah sikit sebanyak..last dia tanya hal kesihatan dgn doc ipes so kami semua doakanla arwah sihat etc..xsangka la..anyway Al fatihah again to arwah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 23-1-2022 09:35 AM
@seribulan dan @adila39 korang memang kenal ramai forumers ke ni real life ni?

Yup....saya dah ikut gath CARI berbelas2- CI, book, Art,  Perak, Borak, Medik, Food, Miscellaneous, Ask the Men, Family Discussion dll
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-1-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 23-1-2022 01:48 AM
Dia sihat, busy sikit kataya... baru text tadi maklumkan tentang arwah. PristineOne baik dgn belia ...

kirim salam kat Sarah... Dila bila nak mai Kelate hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 22-1-2022 10:29 PM
oh ya ini script writer yang terer yg buat movie2 dan theaters
yang artistic tu ke

Lupa nak maklum ...sebab cancer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 23-1-2022 01:05 PM
kirim salam kat Sarah... Dila bila nak mai Kelate hehe

kabennn..... kaben bila nak mai Selangor?? okay will do..insyaAllah nak gak gi kelate tu.. tapi xtau bila.. heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:36 PM | Show all posts
ipes2 replied at 22-1-2022 08:32 PM
iya?
innalillahi wa inna ilaihi raajiun

Grugal & UncleK- sakit
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 23-1-2022 01:02 PM
Yup....saya dah ikut gath CARI berbelas2- CI, book, Art,  Perak, Borak, Medik, Food, Miscellaneous ...

Kalau ada gathering, jemput lah aiiii????
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 23-1-2022 12:55 PM
Selalunya org yg baik semua akan feel very close...selalu sembang la kat wassap group. X kenal in  ...

Geng moderator ada WhatsApp group ke…..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:05 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 23-1-2022 12:38 PM
Kalau ada gathering, jemput lah aiiii????

sure...swear
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:06 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 23-1-2022 12:39 PM
Geng moderator ada WhatsApp group ke…..

Ada tak minat dok dalamnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:12 PM | Show all posts
seribulan replied at 23-1-2022 02:06 PM
Ada  tak minat dok dalamnya

mesti dok gosip2 pasal certain forumers kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:24 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 23-1-2022 01:12 PM
mesti dok gosip2 pasal certain forumers kan

Tak juga...hal x berkaitan tugas mod
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 23-1-2022 01:22 PM
kabennn..... kaben bila nak mai Selangor?? okay will do..insyaAllah nak gak gi kelate tu.. tapi xt ...

insya Allah memang hajat nak ke sana CNY ni... tapi anak ada banyak exam pula (anak masih online di rumah) rasanya tertangguh lagi plan ke sana... datang sini roger2 ya dila
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:50 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 23-1-2022 12:38 PM
Kalau ada gathering, jemput lah aiiii????

Oh...military dan Epistemology gak...cicir lak...☺
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bekas mod..Ahihuh
sorang forumer nama dia Inche Maniam..rasanya aktif sekitat 2007-2011

Comments

Ahihuh, Inche Maniam  Post time 25-1-2022 06:06 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 23-1-2022 12:17 AM
Forumner ashrafsinclair

kaka xkena arwah
tp mmg dik serap dah tiada, accident

dpt tahu dari bod gosip

Comments

serap  Post time 25-1-2022 06:00 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 06:13 PM GMT+8 , Processed in 0.064604 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list