CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ipes2

[..........]: MARI KITA KENANG FORUMERS YANG SUDAH TIADA

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 03:52 PM | Show all posts
Edited by seribulan at 23-1-2022 03:08 PM
jepp replied at 23-1-2022 02:49 PM
kaka xkena arwah
tp mmg dik serap dah tiada, accident

Haah ahihuh Good info sharing ni @ipes2

Salu baca post dia kat bodgos...yg serap tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
klu x silap ada sorg poremer tp x igt id dia selalu kt bod tanya perempuan/wanita ke apa, lama dah meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 23-1-2022 03:46 PM
bekas mod..Ahihuh
sorang forumer nama dia Inche Maniam..rasanya aktif sekitat 2007-2011


La meka semua ni dah meninggal ka? Al Fatihah...

Uncle K tu pun aku baru tau dah meninggal bila baca thread ni.

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 23-1-2022 02:12 PM
mesti dok gosip2 pasal certain forumers kan

no we don't gossips.. we share thoughts and if anything related to admin matters.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 23-1-2022 04:36 PM
klu x silap ada sorg poremer tp x igt id dia selalu kt bod tanya perempuan/wanita ke apa, lama dah m ...

Kat board pelancongan pun ada seorang forumner meninggal dibunuh (tak silap) lama dulu. Kes aruah ada masuk CI. Tapi ai tak frequent board tu so nick pun tak ingat. Jika ai silap info, mohon maaf.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2022 05:45 PM
Kat board pelancongan pun ada seorang forumner meninggal dibunuh (tak silap) lama dulu. Kes aruah  ...

iyaa.. takziah jika betul
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-1-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 23-1-2022 02:39 PM
insya Allah memang hajat nak ke sana CNY ni... tapi anak ada banyak exam pula (anak masih online d ...

nanti dila pm kaben... u take care kaben.. hugs kisses to bambam
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:50 PM | Show all posts
takayama replied at 23-1-2022 03:36 PM
klu x silap ada sorg poremer tp x igt id dia selalu kt bod tanya perempuan/wanita ke apa, lama dah m ...

Sebab meninggal? Sakit ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih plak baca thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:52 PM | Show all posts
Suchi replied at 23-1-2022 04:50 PM
Sedih plak baca thread ni

Ajal itu pasti...buat kesedaran...hugs...jgn sedey2...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
AnakNogori dgn Maideen ada lg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:22 PM | Show all posts
ulamalu replied at 23-1-2022 05:03 PM
AnakNogori dgn Maideen ada lg ke?

Ada rasanya jumpa gath CI dedulu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2022 05:45 PM
Kat board pelancongan pun ada seorang forumner meninggal dibunuh (tak silap) lama dulu. Kes aruah  ...

yea pernah dgr juga dan sama cam chuols sbb x ke board tu jd mmg x brp nk msk dlm kepala
kira ramai juga poremer yg dah meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 23-1-2022 05:50 PM
Sebab meninggal? Sakit ke?

x silap kaka sbb sakit cuma x igt sakit apa
rs dia meninggal sekitar 2015 ke atas gitulah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:39 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2022 05:45 PM
Kat board pelancongan pun ada seorang forumner meninggal dibunuh (tak silap) lama dulu. Kes aruah  ...

uish mcm mane boleh kena bunuh?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:42 PM | Show all posts
@serap dengan @ashrafsinclair tu forumer yang sama ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 08:40 PM | Show all posts
wordlife replied at 23-1-2022 06:42 PM
@serap dengan @ashrafsinclair tu forumer yang sama ke?

serap panggilan manja kot...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:41 PM | Show all posts
takayama replied at 23-1-2022 05:52 PM
x silap kaka sbb sakit cuma x igt sakit apa
rs dia meninggal sekitar 2015 ke atas gitulah

Nanti nak CSI le...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:41 PM | Show all posts
raxief replied at 23-1-2022 06:39 PM
uish mcm mane boleh kena bunuh?

Ni pun nak CSI gak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 23-1-2022 05:50 PM
Sedih plak baca thread ni

Sedih kannn?? Bila kita mati,takde sapa tau..kalau aku dah lama tak masuk tu..faham2 la..sedekah jer fatihah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 06:54 PM GMT+8 , Processed in 0.538604 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list