CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ipes2

[..........]: MARI KITA KENANG FORUMERS YANG SUDAH TIADA

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 09:14 PM | Show all posts
maaf nak tanya grugal tu mod borak dulu ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 22-1-2022 11:31 PM
aamiin
jika ada tahu mana2 forumers yg dah passed away, bagi la nama
sy bagi tacang

AnakNogori pon hilang..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 09:55 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 23-1-2022 01:39 PM
Geng moderator ada WhatsApp group ke…..

ya ada dan geng2 forumers ada pelbagai groups
harmony saja

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 09:57 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 23-1-2022 02:12 PM
mesti dok gosip2 pasal certain forumers kan

mainly chit chat harian, politics, gurau2an
ada dlm certain groups, bincang2 routine dan news sahaja
some forumers belong to 2 or 3 wassap groups
ada group khas, ada group general
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 09:59 PM | Show all posts
jepp replied at 23-1-2022 03:49 PM
kaka xkena arwah
tp mmg dik serap dah tiada, accident

terima kasih jepp
last year ada seorang forumer passed away katanya AceHand, tapi sy lupa apa nama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 10:06 PM | Show all posts
sekngucing replied at 23-1-2022 03:46 PM
bekas mod..Ahihuh
sorang forumer nama dia Inche Maniam..rasanya aktif sekitat 2007-2011

terima kasih
Ahihuh tu ada lagi account
Inche Maniam takde dah dalam list forumer
mungkin di remove
harap kita tidak remove accounts mereka yg dah passed away
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 23-1-2022 10:08 PM | Show all posts
seribulan replied at 23-1-2022 03:52 PM
Haah ahihuh Good info sharing ni @ipes2

Salu baca post dia kat bodgos...yg serap tu...

ok nanti saya update dalam list
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 10:09 PM | Show all posts
takayama replied at 23-1-2022 04:36 PM
klu x silap ada sorg poremer tp x igt id dia selalu kt bod tanya perempuan/wanita ke apa, lama dah m ...

nanti jika kaktaka teringat balik, boleh la letak sini dan tag saya eh kak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-1-2022 10:10 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2022 05:45 PM
Kat board pelancongan pun ada seorang forumner meninggal dibunuh (tak silap) lama dulu. Kes aruah  ...

iya?
siapa ye
kerana forumers datang dari pelbagai walk of lives dan pelbagai occupation dan umur, sangat byk kita boleh belajar dari each other
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 10:11 PM | Show all posts
ulamalu replied at 23-1-2022 06:03 PM
AnakNogori dgn Maideen ada lg ke?

tulah
tertanya2
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah. Selalu juga baca komen komen arwah. Rasa mcm kenal je walhal tak pun. Terkesan juga hilang 'kenalan' online ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 10:18 PM | Show all posts
takayama replied at 23-1-2022 06:51 PM
yea pernah dgr juga dan sama cam chuols sbb x ke board tu jd mmg x brp nk msk dlm kepala
kira rama ...

tentu kaktaka.. sebab pelbagai umur, walks of lives dan kerja

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 10:24 PM | Show all posts
Belibis replied at 23-1-2022 08:45 PM
Sedih kannn?? Bila kita mati,takde sapa tau..kalau aku dah lama tak masuk tu..faham2 la..sedekah j ...

dalam lowyatt, 2 years ago, ada sorang ni, dia aktif dan bila unwell, dia update in lowyatt
then bila brain tumour dia relapse, pon dia upload to the very last days
org support and beri dia encouragement dan doakan
then dia koma ;dan bila diketahui dia passed away, ramai org Malays, Chinese, Indians yang outpouring of grief and takziah
it is a good human behaviour to show support grief and sadness, juga harapan

ya, sgt sedih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 10:25 PM | Show all posts
WeAiNe replied at 23-1-2022 09:14 PM
maaf nak tanya grugal tu mod borak dulu ke?

i think so
@Diablo  yg satu geng dgn dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 10:26 PM | Show all posts

katanya kakseri, ada je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 23-1-2022 09:08 PM
ok nanti saya update dalam list

Ngeri bab forumner pelancongan yang kena bunuh tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 23-1-2022 09:26 PM
katanya kakseri, ada je

Tu le...ada gath geng CI...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 23-1-2022 07:42 PM
@serap dengan @ashrafsinclair tu forumer yang sama ke?

kaka mmg panggil dik serap..
yg confirm meninggal yang nick ashrafsinclair tu

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah
Semoga semua damai di sana
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah..dulu2 dekat bod sabah ada sorang mod yg signature dia dun sabah skrg yg bekas unduk ngadau Jo Anna..ndatau msh ada ka orgnya atau tukar nick suda. Six full bar ka nda silap namanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 07:28 PM GMT+8 , Processed in 0.071373 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list