CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: farhana008

COVID INFO & DATA WAREHOUSE VOLUME 42

  [Copy link]
 Author| Post time 14-3-2022 11:07 AM | Show all posts
dellashrill replied at 14-3-2022 05:28 AM
in sya Allah, visa dah lulus dan maybe kami akan berada di Madinah sepanjang 10 malam terakhir ram ...

seronok dengar bila orang pergi haji atau umrah. semoga urusan della sekeluarga dipermudahkan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-3-2022 12:33 PM | Show all posts
seribulan replied at 13-3-2022 12:49 PM
Kubu kuat dedulu selain Selangor

Ni lauk pauk pi kenduri semalam...kulit & daging kerbau...tem ...

wow meriah lauk. saya belum pernah rasa daging dan kulit kerbau macam mana. kalau kulit lembu , ada yg buat sambal tahun. tu makanan orang jawa. ni pun saya tak pernah rasa lagi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-3-2022 12:34 PM | Show all posts
seribulan replied at 13-3-2022 12:46 PM
lupa lak...

Ada warga tua yg meninggal masa nak undi ye

saya miss berita ni. nak check sat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
farhana008 replied at 14-3-2022 11:33 AM
wow meriah lauk. saya belum pernah rasa daging dan kulit kerbau macam mana. kalau kulit lembu , ad ...

Perak memang salu kulit lembu...sambal tawon...sebutan lain, benda sama
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
farhana008 replied at 14-3-2022 11:34 AM
saya miss berita ni. nak check sat.

Byk kematian- guard kena bunuh, tanah runtuh timpa rumah, eksiden dll
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 01:48 PM | Show all posts
farhana008 replied at 14-3-2022 11:07 AM
seronok dengar bila orang pergi haji atau umrah.  semoga urusan della sekeluarga diper ...

amin dan terima kasih mendoakan saya.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-3-2022 06:35 PM | Show all posts
dellashrill replied at 14-3-2022 12:48 PM
amin dan terima kasih mendoakan saya.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 09:41 PM | Show all posts
Edited by seribulan at 15-3-2022 06:42 AM




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2022 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah dah masuk thread baru. Tengok pisang goreng dengan sambal kicap tu terliur pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 11-3-2022 07:43 AM
Saya dah pernah buat masa Ramadhan
Seronok sangat...nak buat masa raya & haji...pandemik  ...

Teringin nak buat umrah musim Ramadhan. Sekarang ni ramai saudara-mara iols yang buat umrah. Sana pun restrictions dah tak ada kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 07:29 AM | Show all posts
BlackOpium replied at 15-3-2022 06:16 AM
Wah dah masuk thread baru. Tengok pisang goreng dengan sambal kicap tu terliur pulak.

Tahu x pe

Sarap pe di sana? Di sini


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 07:30 AM | Show all posts
BlackOpium replied at 15-3-2022 06:19 AM
Teringin nak buat umrah musim Ramadhan. Sekarang ni ramai saudara-mara iols yang buat umrah. Sana  ...

Haah. Memang best umrah Ramadhan...ni nak try umrah Raya...2 kali x kesampaian
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 15-3-2022 07:29 AM
Tahu x pe

Sarap pe di sana? Di sini

Nasi goreng sayuran je kaka. Makan dengan telur mata panas-panas. Lusa dah start kerja, Alhamdulillah dah habis kuarantin.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 15-3-2022 07:30 AM
Haah. Memang best umrah Ramadhan...ni nak try umrah Raya...2 kali x kesampaian

Kalau ada sesiapa yang ke sana, iols suka kirim minyak wangi dalam botol kecik yang roll on tu. Bila sapu dekat baju, lama-lama jadi sedap baunya.
Lagi satu, biskut yang packaging colourful tu. Sedap sungguh. Try cari dalam Shopee kot la ada ke dengan kedai-kedai pak arab dekat sini, tak jual huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 08:00 AM | Show all posts
BlackOpium replied at 15-3-2022 06:53 AM
Nasi goreng sayuran je kaka. Makan dengan telur mata panas-panas. Lusa dah start kerja, Alhamdulil ...

Ikan sekor tu alhamdulillah dah habis tu...ni bff saya positif lak
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 08:02 AM | Show all posts
BlackOpium replied at 15-3-2022 06:58 AM
Kalau ada sesiapa yang ke sana, iols suka kirim minyak wangi dalam botol kecik yang roll on tu. Bi ...

Selalu beli yg cam pen tu secara pukal...buat subenir borong kacang pistachio...murah sikit lerr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 15-3-2022 08:00 AM
Ikan sekor tu  alhamdulillah dah habis tu...ni bff saya positif lak

Sekarang punya variant ni lambat simptomnya kaka. Hari pertama sampai kelima elok je negative, the next day tiba-tiba positive.
Iols hari tu buat saliva test negative, tapi macam tak puas hati terus buat test dekat klinik, result positive huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 15-3-2022 08:02 AM
Selalu beli yg cam pen tu secara pukal...buat subenir  borong kacang pistachio...murah ...

Kaka seri ada plan nak pergi dalam masa terdekat ke? Boleh kirim perfume tu sebotol dua
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 15-3-2022 07:28 AM
Sekarang punya variant ni lambat simptomnya kaka. Hari pertama sampai kelima elok je negative, the ...

Tak tahu betul betul kita ada ya
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 15-3-2022 07:29 AM
Kaka seri ada plan nak pergi dalam masa terdekat ke? Boleh kirim perfume tu sebotol dua

Nak. Tapi risau kalau warded RM11000 sehari...terbantut lak...mungkin hujung tahun kot...tak jumpa 2 kolig yg dah pergi dgn femili...nak tahu citer derang di sana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 06:10 PM GMT+8 , Processed in 5.593051 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list