CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 10-11-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dibah pun bercerai ke.... toklaki sskjp tu keje apa... dulu selalu dok bawak kwn mai rumah kan... tgk ig profile tok laki dia.. terserlah sskjp nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 07:56 PM | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 07:51 PM
Laa preloved ke.. klu tak preloved bag hok 129k tu brape harga? Aku nmpk si tinyah ni jenis bodo2  ...

yang baru pun harga 60 ribu je untuk togo/celemence (Birkin 35cm) (dari butik dia la)

harga dia bayar 129k tu dah boleh dapat exotic skin... sebabtu kaka padankan muka ajer kena scam duit2 dia tu pun duit scam kan....

129k tu boleh order yang ostrich tu haaa... kalau tak nak masuk waitlist, then order yang dekat reseller pun dah boleh dapat ombre lizard ke atau kulit boya contohnya kabinet prive...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-11-2022 07:56 PM
yang baru pun harga 60 ribu je untuk togo/celemence (Birkin 35cm) (dari butik dia la)

harga dia b ...

Tu tgh sign.. kusangka 129k tu beberapa bijik bag..sbb tgk mcm ada beberapa kotak n beg kertas... rupanya QTY 1 je ye...... pitam ..

Nampak kat situ tulih
NEW Birkin  25 Craie Epsom GHW
GHW tu maksudnya goldhardware lah kot..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 08:48 PM | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 08:39 PM
Tu tgh sign.. kusangka 129k tu beberapa bijik bag..sbb tgk mcm ada beberapa kotak n beg kertas...  ...

Ha'ah GHW = Gold Hardware... kalau hardware putih dia tulis PHW = Palladium Hardware..

janji adan uker gittuhhh kena scam ke heshe saja mark up harga tu kat tokehh beg... mana tau tu share partner cuci duit
dah la birkin 25, lepastu epsom leather je pun sampai 129K...

new ke preloved?
tapi kalau new pun tetap la haruuu reganyaaa tu kaka apa lagi preloved

tapi kalau kena scam pun padan muka lah memang selayaknya pun scammer kena scam
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 10-11-2022 03:18 PM
I cannot la tgk dosah ni. Rempit sgt weh… sama je dia ngn bibah tu. And i rasa tinyah pun bukan la  ...

Tinyah xde kawan u
Hahaahah

Kawan die si dosah je la
Bffffff manjang

Geng2 classy xnk kawan ngn die even branded head to toe
Si watie mesti xnk kawan da
Lani dok nk pikat ib bubble
Nti netizen thu kecoh la
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 10-11-2022 05:31 PM
Aku kan smpi sekarang pelik. Dosah asik dok jual furniture kat umah dia.. Umah dia tu kedai perabot  ...

Buruk btol nk jual
Dok meratib nk beli rmh baru hahahaha

Jual drawer pn mahal
Hahaha
Baik beli baru
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-11-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sailormoon17 replied at 10-11-2022 05:30 PM
Dasar duit cuci.. Klu legit punya duia dh tentu2 duk dlm card.. Tk pyh sush2 bwk cash.. Swipe2 je. ...

Kan
Org kaya lain bawak satu kad je sopim hahaha

Kuasa ah nk bawak cash gitu
Aura dobi kuat sgt nie
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki replied at 10-11-2022 05:35 PM
Sorry iols ketinggalan ketapi. Mendosah dah baik semula ke dengan tinyah?

Iye u
Bfffffff
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
shumil replied at 10-11-2022 07:37 PM
Si dozah tu dah berapa hari dok pakai serkup opah. Tak bau kepam ke?

Tergelak iols bace komen u nie taw
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 07:51 PM
Laa preloved ke.. klu tak preloved bag hok 129k tu brape harga? Aku nmpk si tinyah ni jenis bodo2  ...

129k ke 200k ke xkesah laa
Bkn nye hard earn money keje 9 to 5 pn hahaha
Senang dpt senang abes
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-11-2022 07:56 PM
yang baru pun harga 60 ribu je untuk togo/celemence (Birkin 35cm) (dari butik dia la)

harga dia b ...

Tinyah kene berguru ngn kaka dulu nk beli beg hahahaha

Die dok berguru ngn mendosah mane la ape2 hahaha
Yg penting menayang cash je

Tp adan la muke
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 07:55 PM
Dibah pun bercerai ke.... toklaki sskjp tu keje apa... dulu selalu dok bawak kwn mai rumah kan... tg ...


Xthu dah cerai lom
Tp tgh problem
Tula tros ke club mlm
Cabut tudung tros hahahaha

Ntah la keje ape
Tp bibah kate 2 slip gaji
Tgu la kot bibah nk masok sini clarify kn cite
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 10-11-2022 06:02 PM
I perasan, masuk je dosa dlm hidup tinyah terus ada je pepelik.. padahal sebelum sakan gak tinyah sh ...

Watie dah xleh kawan dah u
Tgh nk jaga imej tu
Nk kawen ngn ib bubble kn
Ib kan Acah2 alim kucing
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 10-11-2022 06:27 PM
Adik rodi kristal uols... Kemain lavish hidup die hasil menjual kerang..

I dr dulu dah rase die ni ade somebody
Cos lavish je hidup

Jual kek tapak kuda mcm forumer komen tu
Xkn la mewah bebeno
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by opie5662 at 10-11-2022 11:38 PM
missyL replied at 10-11-2022 11:29 PM
I dr dulu dah rase die ni ade somebody
Cos lavish je hidup



Tok kana kate mmg ade org bela.. Even masa kawen pon die main ngan org lain....tu pasal kene cerai.. Tok kana kate ex laki die pon panggil die pelaccc

Tok kana kate celebraye besday, tp takde duit.. Pas tu tok kana bayakan.. Sambung lak kat club... Takde duit jgk. Tokana baya lagi... Ujung2 die tikam
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 10-11-2022 11:37 PM
Tok kana kate mmg ade org bela.. Even masa kawen pon die main ngan org lain....tu pasal kene cerai ...

Wahhh
Mase jadi bini org pn masih niaga kerang
Hebat sgt ke hahahaha
Laku sunggoh

Klo dah laki pn pggl cmtu
Die tunang ngn bdk laki tu pn main2 je kn u
Dah putus dah pn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 11:23 PM
129k ke 200k ke xkesah laa
Bkn nye hard earn money keje 9 to 5 pn hahaha
Senang dpt senang abes:lo ...

Penat tgok hri2 dok shoping.. Tk berilmiah lagsug khdupn dia.... Yela duit dpt cara mcm tu nk brkat celah mna ye tk?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 11:26 PM
Xthu dah cerai lom
Tp tgh problem
Tula tros ke club mlm

Teringat dulu..sapa ntah reveal conversation dibah psl dibayar after sleep with her.. x silap bayaran 2k ke rm800 ke..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 11:28 PM
Watie dah xleh kawan dah u
Tgh nk jaga imej tu
Nk kawen ngn ib bubble kn

Aku baru tahu ib kena gossip dgn sosok nama wati.... n wati tu rupa2nya iamwatie circle tinyah rempit ni.... yg dolu2 dibawangkan juga disini
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 11:38 PM
Wahhh
Mase jadi bini org pn masih niaga kerang
Hebat sgt ke hahahaha

Haah... Tokana kate die ade bapak gula masa tu... Die tunang ngan ewal tu nak tutup mata je senarnye... Tokana kate, sian si ewal tu.. Budak nye lurus... Kene main ngan si adda
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-6-2024 07:47 AM GMT+8 , Processed in 0.199837 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list