CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 11-11-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sailormoon17 replied at 10-11-2022 11:44 PM
Penat tgok hri2 dok shoping.. Tk berilmiah lagsug khdupn dia.... Yela duit dpt cara mcm tu nk brka ...

Tp mcm tak puas kan tgk die sopping walaupon duit byk tal habis2... Unlike mcm chef wan... Sbb kite tau die kerja keras utk dpt duit..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2022 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Sailormoon17 replied at 10-11-2022 11:44 PM
Penat tgok hri2 dok shoping.. Tk berilmiah lagsug khdupn dia.... Yela duit dpt cara mcm tu nk brka ...

Shopping2
Clubbing2
Mkn2
Gitu je la hahahaha

Dosah kemain happy dpt menempel
Dpt naik kete tokkna

Kosong je kot hidup
Berkat pn xde halal haram sumber pendapatan pn kelaut
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 11:49 PM
Teringat dulu..sapa ntah reveal conversation dibah psl dibayar after sleep with her.. x silap baya ...

Wahhh
Iols xthu
Kelas ko

Tgu jgk kot si dibah dtg mencemar nie
Aritu die ade dtg menjawab
Mula2 dulu mase tgh gadoh ngn dosah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 11:50 PM
Aku baru tahu ib kena gossip dgn sosok nama wati.... n wati tu rupa2nya iamwatie circle tinyah rem ...

Watie ni la u hahaaha

Tetibe je si watie yg dulu dok menayang dada bertudung lepas kwan ib
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 11-11-2022 12:03 AM
Haah... Tokana kate die ade bapak gula masa tu... Die tunang ngan ewal tu nak tutup mata je senarn ...

Kesian si ewal
I pn mase tgok die post tunang tu cm dah agk je x ke mane

Sje nk tutup mata org
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Laku sgt ke bisnes kerang si adda tu. Boleh tahan jgk ekk betina ni. Retis sendu je pun. Tumpang popular abg dia dolu2. Kalau org xmention adik rody kristal, mampos org xtau ko tu sapa adda oii.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-11-2022 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 11:50 PM
Aku baru tahu ib kena gossip dgn sosok nama wati.... n wati tu rupa2nya iamwatie circle tinyah rem ...

Antara Ib dgn Watie sapa lagi kaya
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazuratah replied at 10-11-2022 12:24 PM
adda_baharuddin

Pvt plak ig dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinyah ni hari2 celik mata dia terus fikir nk hbiskn duit laki dia mcm mne lg. nk chilling or lepakinv dgn group mana?
Sugar baby or rempit?
Okay siap2
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Product slim, tp perut founder buncit oii!
Final product nti hruslah edit slim melim khenn
Tk lawo pn klu btul jual lendir.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-11-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 11-11-2022 08:46 AM
Tinyah ni hari2 celik mata dia terus fikir nk hbiskn duit laki dia mcm mne lg. nk chilling or lepaki ...

letih juga hidup gitu kan, tak boleh simpan duit tu nanti berlambak2 kat rumah tapi kerja perabih duit pun mcm tak best je
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 11-11-2022 09:14 AM
letih juga hidup gitu kan, tak boleh simpan duit tu nanti berlambak2 kat rumah  tapi kerja perab ...

Adakah hari2 dia sopim branded handbag tu utk di jual balik? Jual prelove, org byar masuk account.
So kire duit halal coz ade transaction
And dh tak ade pergi overseas kn mcm tahun3 sblum ni? Org lain duit tk berapa ade pn dh smpai turkey switzerland main sajli. Klu family dia pergi haruslah all out khennn
Tok kana passport dia kne hold psal kes scammer kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 09:51 AM | Show all posts
syitaeyqa replied at 10-11-2022 02:14 PM
bukan butik hermes ke yg tinyah beli tu? yg dlm gmbr tu?

masuk hermes mana ada tak pakai kasut mcm tu. and the SA pon pakai selekeh gila bukan ber coat bagai. ni mesti reseller or preloved shop yg focus on hermes je
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 10:01 AM | Show all posts
videcloset replied at 11-11-2022 09:51 AM
masuk hermes mana ada tak pakai kasut mcm tu. and the SA pon pakai selekeh gila bukan ber coat bag ...

i xperasan sbb tak tgk igs tu. tot mmg kat butik hermes.

senang eh reseller dt stok hermes
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazuratah replied at 10-11-2022 12:19 PM
I nak smbung psl adda..last week masa besday dia tu ada sape ntah erk buat ig story yg dia tempah ba ...

Lawa ke minah tu sampai dapat sauk orka?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 10:43 AM | Show all posts
syitaeyqa replied at 10-11-2022 06:14 AM
bukan butik hermes ke yg tinyah beli tu? yg dlm gmbr tu?

Bukan uols. Sheols beli dari reseller. Sebab tu harga bag tu pun dah marked up. I rasa Amyera pun pernah beli dari reseller yang sama.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 11:28 PM
Watie dah xleh kawan dah u
Tgh nk jaga imej tu
Nk kawen ngn ib bubble kn

tetiba suma kalut sapa la buah ati bakal bini ib padahal kat forum dah lama tahu…skarang jaga tertib padahal dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Hazelnut99 replied at 11-11-2022 03:40 AM
Laku sgt ke bisnes kerang si adda tu. Boleh tahan jgk ekk betina ni. Retis sendu je pun. Tumpang pop ...

tu la laku sungguh niaga kerang..lavish hidup..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by vasepecah at 11-11-2022 11:29 AM

masa mula2 kes sprm

statement daari mereka,  mereka xkenal hafiz n amoi

pastu bile kes sepi

dozah geng ngn amoi

b4 kes sprm watie n the gang selalu dgn datin ... holiday kat langkawi .... pastu masa datok dlm lokap .. watie n the gang selalu ade jugak dgn datin ...

pastu skrg,  ib gosip ngn watie ....

sebenarnye apakah kebenarannye .... diorg mmg saling kenal mengenal laa kan ...




Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 11-11-2022 10:52 AM
tetiba suma kalut sapa la buah ati bakal bini ib padahal kat forum dah lama tahu…skarang jaga ter ...

Kan hahah

Kuasa lah
Sesuai dah pn dua tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 05:03 PM GMT+8 , Processed in 0.528227 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list