CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 11-11-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 11-11-2022 11:07 AM
masa mula2 kes sprm

statement daari mereka,  mereka xkenal hafiz n amoi

Of course knl

Bkn ke si ib bkn name sebenar tu dulu forumer dok syak ade dobi2 jgk

Tibe2 kaya sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 11-11-2022 08:52 AM
Product slim, tp perut founder buncit oii!
Final product nti hruslah edit slim melim khenn
Tk lawo p ...

Rosak oi buah pinggang minum produk2 ntah ape2 nie

Yg founder pn sekolah takat mane je
Setakat beli kt kilang oem je
Pastu memasing ltk name masing2

Seram oi
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 11-11-2022 09:14 AM
letih juga hidup gitu kan, tak boleh simpan duit tu nanti berlambak2 kat rumah  tapi kerja perab ...

Kan
Nk ltk dlm bank xbole nti ape2 jadi beku semua duit hahahaha
Last2 berbaldi duit kt rmh hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 11-11-2022 09:20 AM
Adakah hari2 dia sopim branded handbag tu utk di jual balik? Jual prelove, org byar masuk account. ...


Dlm live tok kana.. Org tanye pasal die undi sape.. Die ckp terus terang, die undi bn... Pas tu org tanye kenapa.. Sbb die kate die jenis yg setia.. Bn byk tolong die so die akan tetap undi BN ape pon jadi... Tp kalau org  nk undi lain suka hati la.. Die tak kisah pon... Tp utl die ttp bn sbb banyak jasa ngan die. So, i terpikir syesuatu kat situ... Dilindungi kabel besar kah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 02:34 PM | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 11:18 PM
Buruk btol nk jual
Dok meratib nk beli rmh baru hahahaha

Tgk x dia letak drawer plastik kaler pink terang tu? Nk jual 200. Ade bpe tah.
Tp hauk lah nk bli pun. Then turun harag 150, br lee terjual.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 02:35 PM | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 11:28 PM
Watie dah xleh kawan dah u
Tgh nk jaga imej tu
Nk kawen ngn ib bubble kn

Ib shuib ke? Srius?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-11-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 11-11-2022 02:35 PM
Ib shuib ke? Srius?

Iye u
Dah lame pn
Bole bace thread ib sane kt bodgos
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 11-11-2022 02:34 PM
Tgk x dia letak drawer plastik kaler pink terang tu? Nk jual 200. Ade bpe tah.
Tp hauk lah nk bli  ...

Kannn
200 beli baru lagi murah
150 pn mahal lagi
Kesian org yg beli

Kate kaya
Ptt jual lah murah2 hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 11-11-2022 01:46 PM
Dlm live tok kana.. Org tanye pasal die undi sape.. Die ckp terus terang, die undi bn... Pas tu or ...

Haruslah undi BN hahahahah

Klo BN ke laut die ke dlm
Hahaha
Pak jahid pn tkut tu klo BN kalah
Siap lg peras ugut klo BN klah tokmat pn ke dlm
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 02:43 PM | Show all posts
missyL replied at 11-11-2022 02:38 PM
Iye u
Dah lame pn
Bole bace thread ib sane kt bodgos

Oh my. Hahha
I mls nk bca tread shoeb tuuu sbb bosan
Sikti2 meratib kesunyian, gersang, pastu dgn org ni dgn org tu.
Choy last2 nk dgn watie? Apoooo Ib taste kauuu mcm xkena jeee.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 02:44 PM | Show all posts
missyL replied at 11-11-2022 02:39 PM
Kannn
200 beli baru lagi murah
150 pn mahal lagi

Iyeeee hauk yeee drawer tu nk jual ratus2.
Baik dibagi jeee. Dia mcm x sesuai laa I rsa nk preloved drawer plastik cmtu.

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Farahadibah selamba je tulis kat igs die tag watie ckp bakal bini soeb...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 03:17 PM | Show all posts

farah mak amber upload igs ckp watie tu bakal isteri shuib. taktau la gurau ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 03:18 PM | Show all posts
syitaeyqa replied at 11-11-2022 03:17 PM
farah mak amber upload igs ckp watie tu bakal isteri shuib. taktau la gurau ke apa

Betul laa tu kot as forumer pn ckp.
Br pegi tgk thread latest shuib, mcm betul ajee.

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dkt tiktok mstar ada 1 komen ni mcm family dekat kot dia ckp diaorg dh tunang baru ni tp family tdekat je dtg
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 07:31 PM | Show all posts
missyL replied at 11-11-2022 12:45 PM
Of course knl

Bkn ke si ib bkn name sebenar tu dulu forumer dok syak ade dobi2 jgk

ib tu sah2 mendobi bersama dah kaka sampai ke kini... cuma keep low je... haritu kan dah kena serbu sprm sampai ke sekarang dia tak berani nak mention pasal kena tahan lokap tu... senyap je kan... sedangkan dia lah yang terpaling nak bercerita...

bukan senang ye nak buka banyak2 cawangan ni walaupun venture bersama orang2 yang nak join...
modal asal dengan produk2 yang datang semua takkan lah free kan

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2022 07:32 PM | Show all posts
missyL replied at 11-11-2022 02:39 PM
Kannn
200 beli baru lagi murah
150 pn mahal lagi

ya ampun takde gambar ke kaka? please la jangan kata dia nak juai rak pink beli kat lotus tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 11-11-2022 07:32 PM
ya ampun takde gambar ke kaka? please la jangan kata dia nak juai rak pink beli kat lotus tu

Demi kaka duda sanggup iols google
Sebijik cmnie la cume die punye tinggi sket

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 11-11-2022 07:31 PM
ib tu sah2 mendobi bersama dah kaka sampai ke kini... cuma keep low je... haritu kan dah kena serb ...

Open secret gitu la kot hahahah

Yela berjuta2 kot nk bkk francaise
Tp deme ni untung cos msia ni darul rasuah n syurga money laundering n scammer
Aman2 tenang2 je mereka
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 11-11-2022 03:05 PM
Farahadibah selamba je tulis kat igs die tag watie ckp bakal bini soeb...

Official lah tu
Ib pn dah meratib sgt nk menikah tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 08:08 PM GMT+8 , Processed in 0.217543 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list