CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 11-11-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 11-11-2022 02:44 PM
Iyeeee hauk yeee drawer tu nk jual ratus2.
Baik dibagi jeee. Dia mcm x sesuai laa I rsa nk prelove ...

Ptt bg free je kan
Kate berduit

Sedekah la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 11-11-2022 02:43 PM
Oh my. Hahha
I mls nk bca tread shoeb tuuu sbb bosan
Sikti2 meratib kesunyian, gersang, pastu dgn  ...

Kan. Klo duda hot mcm brad pitt ke rase lah jgk nk amek thu hahahahaah

Dah lame ade yg perhati die ngn watie tu
Siap lagi ade gosip katenye mase arwah ade dah scandal
But tu iols xpasti la btol ke idok

Harap2 cpt la nikah
Ib dah xsabar sgt tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ya tuhan iols lambat masuk merafak sembah dlm tered tin yah ni dah merempit sampai 7 page.. fengsan iols nk khatamkan semua
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinyah ni... pnh tunjuk ke baby dia? Dia beranak bila? Last tgk dok melambai2 ala2 queen turun dari private jet je apa ntah.. perut besar lagi masa tu... now tiba2 dah lansing? Bila masa beranak... bila masa berpantang... berpantang berapa hari? Tiba2 dah ke sana sini.. baby baru boi ke girl?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dozah start jual preloved baju2 murahan guangzhou dia... geli tgk... ada ke org nak beli... aura rempit bohsia tu kuat sgt..sanggup ke org beli.. ko sedekah je lah kat pompuan2 lorong yg keje jual kerang...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 11-11-2022 11:36 PM
Dozah start jual preloved baju2 murahan guangzhou dia... geli tgk... ada ke org nak beli... aura rem ...


Mahal jugak kan dia jual baju2 mcmtu.. Kalau tgk dulu2 dia suka tunjuk shopping byk2 kat Zara.. Tapi tak tau lah yg dia preloved ni brand apa.. tgk baju2 yg dia nk preloved tu mcm tak berbaloi jer nak beli..

Sapa yg suka style mcmtu baik beli kat apps SHEIN tu pon banyak yg lagi lawa dan murah2.. Tak pon klu nk sgt pakai high streetwear brand mcm Zara, Monki, H&M, Mango bagai tu tunggu jer lah sale.. Lagi murah dan berbaloi kot, dah lah tak lama lagi mesti ada Black Friday sale kan..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-11-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 11-11-2022 10:43 AM
Bukan uols. Sheols beli dari reseller. Sebab tu harga bag tu pun dah marked up. I rasa Amyera pun  ...

Sanggup eh beli harga mark up bukan dari boutique...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat mana dah yg komen psl sale kat tiktok tu... x jumpa... i ols masih gagal install tiktok. Space issue.

Cuma nak tnya... maksudnya tiktok tu mcm shopee.. ada add to cart segala ke? Or dia just tiktok seller sape2.. yg post psl brg dorang jual.. n kita nak kena dm/wasap utk beli? Coz i jenis x minat nak communicate with dm or wasap utk beli2 brg... i jenis add to cart.. n klu nak tnya.. tanya kat chat platform tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-11-2022 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Resit hermes tu address ke dato kana
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 05:48 PM
Tertanya gak.. sebab kedai tu.. barefoot.  Pastu kat dinding ada tulih ni...

Ceh ingatkan butik hermes. Masih low class lg la tinyah
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 11-11-2022 11:35 PM
Tinyah ni... pnh tunjuk ke baby dia? Dia beranak bila? Last tgk dok melambai2 ala2 queen turun dari  ...

Tk ingt dia brnk bila.. Baby boy.. Myb dh 9 10 buln kot ank dia.. Yg baby ni uuiittt smngat btul bdn dia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 11-11-2022 12:05 AM
Tp mcm tak puas kan tgk die sopping walaupon duit byk tal habis2... Unlike mcm chef wan... Sbb kit ...

Ingtkn i je rasa mcm tu. Mcm meh xheran, xterasa dkt hati. Klau yg hard earn money lain bila tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 11-11-2022 11:36 PM
Dozah start jual preloved baju2 murahan guangzhou dia... geli tgk... ada ke org nak beli... aura rem ...

I x tgok ig die lg
But i  guess baju2 yg bole bli kt times square 5 ke 10 rgt punye style hahahahaha

Budus sape beli
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 12-11-2022 01:22 PM
Kat mana dah yg komen psl sale kat tiktok tu... x jumpa... i ols masih gagal install tiktok. Space i ...


Beli kt tiktok mcm beli kt shopee je
Baya smua through apps tu

Tp nk browse brg tu pg profile seller tu

Then add to cart baya cm bese.
Akn ade update parcel mcm shopee
I baru beli sekali je hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 11:49 PM
Teringat dulu..sapa ntah reveal conversation dibah psl dibayar after sleep with her.. x silap baya ...

ex houmte bibah bangmat,..masatu bru tau bibah ni pjg tgn...smpai kena halau dgn housmte...bru la tau penampilan yg ala2 socialite tu rupanya sengkek nk mmpus...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 12-11-2022 06:41 PM
ex houmte bibah bangmat,..masatu bru tau bibah ni pjg tgn...smpai kena halau dgn housmte...bru la  ...

Kan? Ingat lagi..dia smpai tahap x de duit nak makan kan? Pastu tido dgn sape entah "kejap je, dpt 1.8k"

Aku baru belek highlite2 dia psl baby dia.. baju2 anak dia tak agak2 brand nya...  kaya bebenor ke dia ni? Atau try hard utk kelihatan kaya?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-11-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 12-11-2022 04:33 PM
Beli kt tiktok mcm beli kt shopee je
Baya smua through apps tu


Oic... menarik menarik... tq
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 12-11-2022 04:31 PM
I x tgok ig die lg
But i  guess baju2 yg bole bli kt times square 5 ke 10 rgt punye style hahahaha ...

Tu lah.. semua jenis2 baju2 murahan je pun... jgn nak fefeling sgt lah.. dulu ada kan forumer reveal dia beli beg preloved... forumer dtg dgn dia bawak alpad jumpa dia utk COD... pastu dozah ni message2 dia kan..? Sbb kaya kan.. cuba dtg pakai viva ka.... ada ke nak message2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-11-2022 01:37 PM
Ceh ingatkan butik hermes. Masih low class lg la tinyah

Tgk tinyah n sales girl tu x pakai kasut.. ewwww sgt.... mcm beli kat bundle je.. kekekekekkekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 07:49 PM | Show all posts
Edited by matjerk at 12-11-2022 07:50 PM

Dalam ni ada tak iamwatie?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 02:29 PM GMT+8 , Processed in 0.213410 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list