CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 12-11-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 12-11-2022 07:40 PM
Kan? Ingat lagi..dia smpai tahap x de duit nak makan kan? Pastu tido dgn sape entah "kejap je, dpt ...

masa ni tgh couple ngn bambil kan...tp gaduh...hahahahaha...ptotnya ukur baju di bdn sndri...suka sgt terikut org bibah ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-11-2022 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaaa benang lama.dh katup.. xleh reply... Rugi la telepas kak zah punya live mesti tejuih2 bibir maki org
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 11:18 PM
Buruk btol nk jual
Dok meratib nk beli rmh baru hahahaha


Lemari pink plastik hauk pon sampai 200 dia taram, ade ke yg hadap beli kalau i dh lama buang xsampai hati nk perlove jijik
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 12-11-2022 01:22 PM
Kat mana dah yg komen psl sale kat tiktok tu... x jumpa... i ols masih gagal install tiktok. Space i ...

Iols suka membeli time seller buat live, ada banyak coupon, discount and free shipping (sebulan 2 kali free). Tak payah nak chat, add to cart then proceed je payment.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 12-11-2022 11:36 PM
Lemari pink plastik hauk pon sampai 200 dia taram, ade ke yg hadap beli kalau i dh lama buang xsam ...

Hahaahah
Kan
Xpn free udah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 12-11-2022 07:43 PM
Tu lah.. semua jenis2 baju2 murahan je pun... jgn nak fefeling sgt lah.. dulu ada kan forumer reve ...

Haahah
Ye i pn igt haha
Nk berkwan la tu hahah

Org kg tp nk kawan org kaya je
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-11-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 12-11-2022 07:49 PM
Dalam ni ada tak iamwatie?

Tersembur baju merah tu kn die
Die dulu baju sembur2  hahaha
Skang je sejak nk pikat abg ib
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 13-11-2022 10:06 AM
Hahaahah
Kan
Xpn free udah

Kannn xsampai hati nk jual ratus2 kat orang.. dari beli lemari plastik kat dozah baik la cari kat shopee, kot boleh dapat yg kayu or atleast habuk kayu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-11-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 13-11-2022 10:15 AM
Kannn xsampai hati nk jual ratus2 kat orang.. dari beli lemari plastik kat dozah baik la cari kat  ...

200 baik pg beli drawer baru kt ikea or shpee pn lawa2

Dozah meratib berduit hadap jgk beli drawer gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 13-11-2022 10:17 AM
200 baik pg beli drawer baru kt ikea or shpee pn lawa2

Dozah meratib berduit hadap jgk beli drawe ...

Lepas ni tunggu dozah jual pinggan magkok plastik pink  rm2 dia pulak,  berapa pulak dia nak let go.. hidup dozah ni penoh dgn plastik
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
1st time kan tinyah tayang beli hermes walaupun bukan ambik kat boutique. Yg lain2 tu agaknya kat mana la beli hermes kelly yg kaler2 dulu tu

Dosah masuk balik hidup sheols terus jadi bodoh dh.. segala duit tinggi2 gunung kinabalu pun kluar.. mcm beli hublot dulu pun si dosah juga yg tayang duit kata beli cash.

Thank you dosah telanjangkan tinyah & tokaddy
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 01:47 PM | Show all posts
matjerk replied at 11-11-2022 11:35 PM
Tinyah ni... pnh tunjuk ke baby dia? Dia beranak bila? Last tgk dok melambai2 ala2 queen turun dari  ...

dia ada show anak masa buat potong jambul akikah ke apa tah. tp majlis anak serupa majlis dia sanding kali ke 5.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2022 01:47 PM | Show all posts
matjerk replied at 12-11-2022 01:22 PM
Kat mana dah yg komen psl sale kat tiktok tu... x jumpa... i ols masih gagal install tiktok. Space i ...

beli je mcm biasa. nt seller post courier call tu ckp dr tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 09:01 AM | Show all posts
Sydasyda replied at 13-11-2022 10:15 AM
Kannn xsampai hati nk jual ratus2 kat orang.. dari beli lemari plastik kat dozah baik la cari kat  ...

mmg takde taste tgk perabot2 dan barang2 yg dozah preloved. kalau dia bg free pon i tak nak tau. semua pink menjerit. gile ke apa deco rumah mcm ala2 umur belasan tahun baru hbs sekolah. dia ni umo dah nak 30 kan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 09:08 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 11-11-2022 07:32 PM
ya ampun takde gambar ke kaka? please la jangan kata dia nak juai rak pink beli kat lotus tu

Dah terjual kak dud dgn harga RM150 gituu.
Spe lah yg benak sgt beli tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 09:10 AM | Show all posts
missyL replied at 11-11-2022 09:21 PM
Ptt bg free je kan
Kate berduit

Iyeee sbb mcm x tergamak nyaa lah nk pre-loved bnda gitu.
I klo tgk dosah nye pre-love, bju2 kee apesal nmpk cheapnyaaa bju2 dia.
Dress2 smua nmpk hauk.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2022 09:12 AM | Show all posts
missyL replied at 11-11-2022 09:24 PM
Kan. Klo duda hot mcm brad pitt ke rase lah jgk nk amek thu hahahahaah

Dah lame ade yg perhati di ...

Duda kaya wlu muka mcm indon buruh bangunan.
Ade kepuk2 tuuu smuanya terusss jdik indah2 ajee.
Cuma I terpk blh dgn watie ni. Oh my.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 09:15 AM | Show all posts
matjerk replied at 11-11-2022 11:36 PM
Dozah start jual preloved baju2 murahan guangzhou dia... geli tgk... ada ke org nak beli... aura rem ...

Dr dlu kan dia jual pre-loved.
Claim bli kt oversea, branded2 tp bila tgk nmpk murah sgt.
TP tulaa ade jgk yg beli tu. Aneh btul

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 09:24 AM | Show all posts
matjerk replied at 12-11-2022 07:40 PM
Kan? Ingat lagi..dia smpai tahap x de duit nak makan kan? Pastu tido dgn sape entah "kejap je, dpt ...

Try hard je bangmat..kesian tengok budak2 kelas belakang mcm ni, tak tau apa yg nak di prove kan dengan pakai barang2 branded from top-to-toe tapi masih meratib kesana sini menjual kerang demi kelangsungan hidup anak beranak.
Rumah pun menyewa and kalau tengok igs rumah dia punya bersepah mcm state of living rumah kongsi.

Husband pun kena kerja kutip banyak payslip and last nampak antara kerja husband dia buat is is dengan Myeg tapi masih Xcukup untuk menampung ketamakkan hidup beeba yg bertuhan kan barang2 branded.

Buat baik dengan nekma tu pun untuk kesenangan sendiri je sebenarnya. Nak campak si darab tu bila nak pergi berjimba menjual kerang

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
arviena tu kerjanya holiday je kan, buat kerja review lps tu holiday
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 179784 Replies : 4073
Edisi tambah tacang: Perang Dingin
Tinot7Edisi tambah tacang: Perang Dingin
Views : 5803 Replies : 43
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 22417 Replies : 131
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 73370 Replies : 2956
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103267 Replies : 2877
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 39982 Replies : 245
Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik perhatian Tengku Ampuan Pahang
ultra78Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik p
Views : 1949 Replies : 7
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 7478 Replies : 82
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 14794 Replies : 100
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 5558 Replies : 21

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 02:30 PM GMT+8 , Processed in 1.180238 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list