CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 1-5-2024 09:22 AM | Show all posts
divalaura replied at 29-4-2024 07:08 PM
kalau iols lah kan, i malu dada besar gitu sebab akan jadi tarikan mata2 jantan gatal maupun yang  ...

betul2.. i jenis busty juga. dulu2 suka pakai support bra siap ada padding tu. tp dah tua2 ni mmg kalau boleh nak sorok teks kita wak.. kalau boleh xnak nampak obvious teks kita..mmg jantan suka pandang tang situ pun

i jadi segan tengok jet tu pakai baju mcm nak telanjang, dia suka jadi perhatian ye. badan mcm tak normal. mana ada org tuhan buat teks besor mcm tembikai gitu nampak sgt teks buat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2024 03:07 PM | Show all posts
Badan Zek ni pelesu ke Top to Toe, sekali imbas macam Kim K zaman gerga, are natural curves like this
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2024 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 26-2-2024 04:05 PM
test, tgk geng dorang follow dia ni, tgk muka mcm budak muda je

ig farithalid

Kenapa pilihan vie semua cmni?
Dia pny lawa cantik xda ka org kaya2 Nak?
Xda taste lgsg ka?
I yg biasa2 ni dulu pun cari bf maw yg handsome2 je esp geng player bola jabatan or kementerian lol..
Ohh btw 1st husband dia dl dh keje dgn rtm n makin handsome.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2024 02:36 PM | Show all posts
malaysiaku123 replied at 2-5-2024 09:49 PM
Kenapa pilihan vie semua cmni?
Dia pny lawa cantik xda ka org kaya2 Nak?
Xda taste lgsg ka?

mgkn dia cari lelaki yg dia boleh control tu sbb suka spedo lelaki so that laki tu ikut cakap dia



Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2024 04:03 AM | Show all posts
sweetchic82 replied at 1-5-2024 03:07 PM
Badan Zek ni pelesu ke Top to Toe, sekali imbas macam Kim K zaman gerga, are natural curves like thi ...

pelesu lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ady kana panas dgn Sapa tu .. dgn geng2 clubbing tinyah ke
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-5-2024 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ady ngamuk kat geng² clubbing tinyah tu

Tp kelakar si fm pulak sebok menempel. Nak kata dia yg femeskan tinyah, dia yg buatkan ig yg jagakan content repost bagai.

Terpaling menempel terpaling bff la si fm ni ????
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2024 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 23-5-2024 04:52 PM
Ady ngamuk kat geng² clubbing tinyah tu

Tp kelakar si fm pulak sebok menempel. Nak kata dia yg fem ...

nak tgk mana u, lama tak follow ceta dorang ni sejak tinyah jarang update igs
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 08:45 AM | Show all posts
hotmak replied at 23-5-2024 08:13 PM
nak tgk mana u, lama tak follow ceta dorang ni sejak tinyah jarang update igs

igs fm ngn ady uols
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2024 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 24-5-2024 08:45 AM
igs fm ngn ady uols

sapa lah yg bengang tinyah tak repost tu ye, ady tu sampai ungkit2 keluar clubing dia yg byr, apa nak heran duit panas, bukannya duit titik peluh ko pun
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 02:01 PM | Show all posts
x nampak dah kat IG ady tu..dah delete ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 03:38 PM | Show all posts
hotmak replied at 24-5-2024 11:08 AM
sapa lah yg bengang tinyah tak repost tu ye, ady tu sampai ungkit2 keluar clubing dia yg byr, apa  ...

dia ada share org tu komen ke post. tp tutup nama haha. so taktau sape suspek utama, i syak geng2 clubbing la tu

tp logik la si ady tu ckp. kalau dah post and tag sampai berbelas berpuluh, takkan semua nak di post. bini dia pun reti nak jaga maruah gittewww xnk kena cop kaki clubbing
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 03:38 PM | Show all posts
izzah_mia replied at 24-5-2024 02:01 PM
x nampak dah kat IG ady tu..dah delete ke?

dah lebih 24j dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 05:07 PM | Show all posts
syitaeyqa replied at 23-5-2024 04:52 PM
Ady ngamuk kat geng² clubbing tinyah tu

Tp kelakar si fm pulak sebok menempel. Nak kata dia yg fem ...

walau pahit utk ditelan tapi benarlah kat dosah.. dia yg buatkan kakyah dikenali dalam dunia ig haahahahaha

tu dia merempan kulur kilir bff terpalingg
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 05:07 PM | Show all posts
malaysiaku123 replied at 2-5-2024 09:49 PM
Kenapa pilihan vie semua cmni?
Dia pny lawa cantik xda ka org kaya2 Nak?
Xda taste lgsg ka?

apa ig ex laki heol or nama apa u nak gugell
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2024 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 24-5-2024 03:38 PM
dia ada share org tu komen ke post. tp tutup nama haha. so taktau sape suspek utama, i syak geng2  ...

haha walaupun mmg tiap mlm ke kelab ye, hebat betul lifestyle dorang, tak dpt bayang balik mabuk2 anak tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-5-2024 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 24-5-2024 05:07 PM
apa ig ex laki heol or nama apa u nak gugell

yg ingat jepun dgn alley mana tu je, yg pembaca berita tu taktau nama
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 27-4-2024 04:36 PM
selambak gitu logik ke 62kg?
iols yang tinggi 160cm berat 66kg pun tak nampak gundu gini walaupun ba ...

Sapa pulak ni?  Terkejut tadi tgk
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 30-4-2024 03:05 PM
zack.zeinefer

zack__zainefer org yg sama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
lovechaser replied at 27-5-2024 11:55 AM
zack__zainefer org yg sama ke?

ya sama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 12:59 AM GMT+8 , Processed in 0.197068 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list