CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 14-11-2022 03:53 PM | Show all posts
besar btol kopek si watie tu. ptt laa ib tak sabor nak kawen. mesti dah lama usha tu. no wonder laa boleh couple ngan watie ni lepas arwah dah takde. pndai plak pakai tudung ye. mesti takot org dok bandingkan dia ngan arwah.. sbb tu masa awal2 gosip dlu aku tak kenan ib pilih dia ni. kesian kat anak2. beza nau ngan life arwah dulu. ni dah mcm si bapak yg perlukan kasih sayang. anak2 rileks je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 14-11-2022 09:12 AM
Duda kaya wlu muka mcm indon buruh bangunan.
Ade kepuk2 tuuu smuanya terusss jdik indah2 ajee.
Cum ...

Ye u
Klo muka buruk duit xde
Sape je nak
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 14-11-2022 09:10 AM
Iyeee sbb mcm x tergamak nyaa lah nk pre-loved bnda gitu.
I klo tgk dosah nye pre-love, bju2 kee a ...

Semurah tuan punye

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 14-11-2022 02:40 PM
arviena tu kerjanya holiday je kan, buat kerja review lps tu holiday

Die tu pg konsert ape ntah sblom bercuti ni xpakai tudung
Pakai hoodie je

Pastu tudung balik
Ape motif xthu lah haha

Serabut tgok hahaha

Die mmg suke g thailand
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 04:24 PM | Show all posts
mizruncing replied at 14-11-2022 03:53 PM
besar btol kopek si watie tu. ptt laa ib tak sabor nak kawen. mesti dah lama usha tu. no wonder laa  ...

Hahaha i suka ayat you ni - dah mcm si bapak yg perlukan kasih sayang. sebab nampak obvious nau dengan pemililan bakal ibu tiri itu
Kopek, bonts, hidung, dagu serba serbi semuanya dah repair persis fara berdosa tapi sedehnya tak cantik..mcm repair kereta dekat bengkel2 bawah pokok jadi gitu la hasil dia hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 11:19 PM
Iye u
Bfffffff

Whyy ohh whyy tinyah terima kembali mendosah yang meninggalin tinyah saat tinyah memakai baju oren ittewww
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-11-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 14-11-2022 09:01 AM
mmg takde taste tgk perabot2 dan barang2 yg dozah preloved. kalau dia bg free pon i tak nak tau. s ...

Rasanya umur dia dh 35++ kot lebih kurang anjuling atau muda 1 tahun, kertu dah u tapi telompat2 mcm beruk kalah perangai ank2 kakyah.. perabot dia nampak murahan sgt xselari mcm dia kata berduitttt, i geli tengok cadar dia logo sebesar besar alam dah la fufu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
peachescream replied at 14-11-2022 09:24 AM
Try hard je bangmat..kesian tengok budak2 kelas belakang mcm ni, tak tau apa yg nak di prove kan d ...

Sorry chuols i masih lagi ketinggalan ketapi. Almaklumlah bz kerja with anak keciks. Bebah jual kerang lagi ke? Cerai dah ke dengan laki dia? Iols dengan ini tanpa segan silu mohon chuols spoonfeed iols yg hina dina ini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2022 04:51 PM | Show all posts
missyL replied at 14-11-2022 04:05 PM
Ye u
Klo muka buruk duit xde
Sape je nak

Kheennnn.Tgk waite dan geng2 yg lavish2 laa I rsa, xmungkin lee cinta sgt.
Moga watie tu istiqamah laaa berubah tuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 04:53 PM | Show all posts
mizruncing replied at 14-11-2022 03:53 PM
besar btol kopek si watie tu. ptt laa ib tak sabor nak kawen. mesti dah lama usha tu. no wonder laa  ...

I x blh byg laa cmne lifestyle  shoeb tu pasni.
hopefully x berubah ikut gaya idup si watie.
N moga watie tu jaga anak2 dgn elok.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 04:59 PM | Show all posts
biasanya org yg suka beli barang2 cash ni sbb x nak paper trail dgr cite...betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 05:06 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 14-11-2022 09:15 AM
Dr dlu kan dia jual pre-loved.
Claim bli kt oversea, branded2 tp bila tgk nmpk murah sgt.
TP tulaa ...

takdenya branded kalau pakai  sport wear christian dior bertulisan chrtisan doir
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 05:31 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 14-11-2022 04:53 PM
I x blh byg laa cmne lifestyle  shoeb tu pasni.
hopefully x berubah ikut gaya idup si watie.
N mog ...

tau xpe. meols berharap ib ngan lala ke or nana ke yg digosipkan  sblm ni. tp dia tetap pilih watie. dari cara forumer story pon hurmm mmg dah tau sgt taste ib mcm mana. kubur bini merah lagi. tak sabor2 ada baca kata bulan 1 tahun depan nikah
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli la.. Org skrg xpakai handbag besau2x.... Apooo handbag besau tp xde brg dlm. Handbag.. Semue. Bodyguard pegangkan.. Apoo
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
peachescream replied at 14-11-2022 09:24 AM
Try hard je bangmat..kesian tengok budak2 kelas belakang mcm ni, tak tau apa yg nak di prove kan d ...

Sedehhhh nya hidupppppp....
Aku meluat org yg hadap brand ni....
Kalau benar2 kaya takpe la....
Klu marhaen saja.. tp nak hidup mcm marion caunter.. or chrystan binti vincent tan... rentikan lah.... klu mereka ni mmg dah makan 7 keturunan x habis..
Tp klu takat marhaen2 ni...
Org tgk org x wow pun... org kesian je.. betapa hadap sungguh nak nampak kaya..

Mcm mwndozahhh tu... ada duit 12k dlm bank pon tayang.. dia ingat 12k tu byk bebenor ke??? Ke itu duit yg paling byk dia pnh ada? Tu yg kenmain tayang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 08:42 AM | Show all posts
syitaeyqa replied at 14-11-2022 05:06 PM
takdenya branded kalau pakai  sport wear christian dior bertulisan chrtisan doir

Kikikikiki, pd dia igt kita ni x tawu.
Style dosah tu mmg huduh lee, mna dia blh nmpk elok pn x tawu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 08:44 AM | Show all posts
mizruncing replied at 14-11-2022 05:31 PM
tau xpe. meols berharap ib ngan lala ke or nana ke yg digosipkan  sblm ni. tp dia tetap pilih wati ...

I suka jgk laa klo dgn wan sharmila tuu.
Tp tulah, tber blh pegi ke watie.
Knl cmne pn I x sure.
Sbb mcm x nmpk plk blh begaul dgn geng2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 08:53 AM | Show all posts
matjerk replied at 14-11-2022 08:59 PM
Sedehhhh nya hidupppppp....
Aku meluat org yg hadap brand ni....
Kalau benar2 kaya takpe la....

Ade jgk dia tyg bli tiket flight 1300 cmtu pn nk tyg, buat story.Smlm kot story dia x slp.



Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 08:54 AM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 15-11-2022 08:44 AM
I suka jgk laa klo dgn wan sharmila tuu.
Tp tulah, tber blh pegi ke watie.
Knl cmne pn I x sure.

rasa ada kne mengena dgn bubblebee jugak. kan ib penah kena tahan dgn sprm dlu. watie ni plak bff ngan tinya. kot kenal masa kat sprm ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 08:59 AM | Show all posts
mizruncing replied at 15-11-2022 08:54 AM
rasa ada kne mengena dgn bubblebee jugak. kan ib penah kena tahan dgn sprm dlu. watie ni plak bff  ...

OMG jodoh di SPRM?
Hahahahaha.
Tp msa tu arwah ade lg. MAyb knl gitu je laa.
Nmpk plk watie dgn tek selambak2 tuuu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-6-2024 07:37 PM GMT+8 , Processed in 0.475328 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list