CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hotmak

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

    [Copy link]
Post time 10-11-2022 01:49 PM | Show all posts
dosah ni sebenarnya ada rasa jeles dlm diri. sama jela mcm biba. jeles tinyah tu mampu mcm2. so menempel la dgn harapan dibelanja barang2 branded tu walaupun tak reti sebut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 01:49 PM | Show all posts
Fazuratah replied at 10-11-2022 12:19 PM
I nak smbung psl adda..last week masa besday dia tu ada sape ntah erk buat ig story yg dia tempah ba ...

btw kan. apa kaitan adda ni dgn buah kana n tinyah smpai kena sponsor?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 01:50 PM | Show all posts
immaryjane replied at 10-11-2022 01:15 PM
Retis and influencer mcm fazura vivy yg sebelum ni kelek hermes dh boleh start kelek brand lain dh.  ...

bukan ke hermes ni payah nak beli? siap masuk waiting list. tp tgk tinyah ni boleh beli mcm beli chanel je
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 02:03 PM | Show all posts
syitaeyqa replied at 10-11-2022 05:50 AM
bukan ke hermes ni payah nak beli? siap masuk waiting list. tp tgk tinyah ni boleh beli mcm beli c ...

Sheols beli dari reseller, bukan direct dari Hermes boutique.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hermes tu dah la.. jenama mahai... si tinyah g beli.. teruihh nampak rempit je brand ni... nampak scammer vibes... dah la warna oren...

Habis busuk brand hermes ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
syitaeyqa replied at 10-11-2022 01:49 PM
dosah ni sebenarnya ada rasa jeles dlm diri. sama jela mcm biba. jeles tinyah tu mampu mcm2. so mene ...

X dpt belanja brg2 branded pun.. dpt belanja sesuap udang ketam..steak.. pun jadi lah...

Boleh erkkk dorang telan.... x pyh ckp psl duit haram hasil macau scam.. dah kononnya kata mereka difitnah kan...
Tp tok kana tu terang2 bgtau dia ada night club kan... duit hasil night kelab  tu.. ewwwww sgt.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-11-2022 02:14 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 10-11-2022 02:03 PM
Sheols beli dari reseller, bukan direct dari Hermes boutique.

bukan butik hermes ke yg tinyah beli tu? yg dlm gmbr tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-11-2022 01:27 PM
Pelik aku si dozah bangga kemain org shopping
Mcm la org x thu hasil duit si tinyah tu dr mane


Inspirasi katanya.. dosah ni mmg bodoh2 je haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jennyrol replied at 10-11-2022 02:14 PM
Inspirasi katanya.. dosah ni mmg bodoh2 je haha

Inspirasi mende
Inspirasi nk buat bisnes dobi ke hahahahahah

Ke bisnes club haha
Dosah klo berckp terserlah aura kelas belakang
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 02:21 PM | Show all posts
jenis ompuan takde kemaluan si berdosa ni. masa member kene cekup dia boleh kata jgn tanya apa2 pasal member. statement buang kawan..haa gitu...

sekarang? dia pegi jilat ludah balik...euwww dasar bohsia bibir tebal
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 02:06 PM
Hermes tu dah la.. jenama mahai... si tinyah g beli.. teruihh nampak rempit je brand ni... nampak sc ...

Msia mmg syurga scammer n money laundering
Yela dr atasan pn same hahaha

Xleh nk buat ape
Kembali mendunia
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
I cannot la tgk dosah ni. Rempit sgt weh… sama je dia ngn bibah tu. And i rasa tinyah pun bukan la baik sgt… acah2 je tu. Bole plak dia tahan ngn dosah ngn bibah tu. Euwwww sgt.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-11-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 10-11-2022 03:18 PM
I cannot la tgk dosah ni. Rempit sgt weh… sama je dia ngn bibah tu. And i rasa tinyah pun bukan la  ...

sebab sama perangai, yg dia potray nampak baik lembut je kan sekali lat live ambik, terkeluar semua
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 10-11-2022 02:21 PM
jenis ompuan takde kemaluan si berdosa ni. masa member kene cekup dia boleh kata jgn tanya apa2 pasa ...

Demi sesuap steak wagyu chu ols
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 12:24 PM
Cash 129k ke?

Peghak berdosa sama dgn bibah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 05:19 PM | Show all posts
nampak sgt latest igs dosah tu tuju kt biba. mention initial D tuuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 12:24 PM
Cash 129k ke?

Dasar duit cuci.. Klu legit punya duia dh tentu2 duk dlm card.. Tk pyh sush2 bwk cash.. Swipe2 je... Tk malu ek?...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kan smpi sekarang pelik. Dosah asik dok jual furniture kat umah dia.. Umah dia tu kedai perabot ke? Sebelum ni nampak dia jual rumah kucing. Tapi dia memang ada kucing ke?

Harap2 furniture tu bukan Cuci2 services lah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazuratah replied at 10-11-2022 12:19 PM
I nak smbung psl adda..last week masa besday dia tu ada sape ntah erk buat ig story yg dia tempah ba ...

menyampok..masa besday adda dia bayar si viviana jd mc 8.5k siap bg bilik lagi..byk duit dia perabih camtu je
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry iols ketinggalan ketapi. Mendosah dah baik semula ke dengan tinyah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 01:06 AM GMT+8 , Processed in 0.195046 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list