CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: sarcofago

Problem dengan External Hard Disk

  [Copy link]
Post time 13-12-2010 04:15 PM | Show all posts
an2toncit,

kalo tlong buat aku nye sekali bole? HDD aku x leh detect la...aku nyer sama model nga ...
amirmelati Post at 13-12-2010 14:52

bole2 tara hal....pm aku.....lain kali beli la WD...samsung nie mmg hampeh sket....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2010 12:32 AM | Show all posts
bole2 tara hal....pm aku.....lain kali beli la WD...samsung nie mmg hampeh sket....
an2toncit Post at 13-12-2010 16:15



    aku ari tu memang nak cari seagate nya. sebab aku dah biasa guna seagate. Skali ari tu urgent nak pakai, backup sumer keje aku, tengok samsung je paling murah. Terus angkat. Sumer data penting lak tu. Baru je guna dah rosak plak. Kekadang bleh kekadang sangkut.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2011 06:39 AM | Show all posts
x kisah dah format ke blom....still bole recover file tu.....ko dload yg mana ?...aku maksudkan  ...
an2toncit Post at 21-11-2010 13:56



    an2toncit...icare ni kena purchase eh br boleh recover semua file kita..dh cuba trial version...siap sampai part save files...dah pop up buy online.....tq...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi guys aku dh dapat dah files aku tu semula hehe sori lambat reply
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 02:46 AM GMT+8 , Processed in 0.145729 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list