CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6038|Reply: 4

Promosi Enfagrow

[Copy link]
Post time 22-3-2023 11:27 AM | Show all posts |Read mode
Ada nampak kat 99speedmart tadi promosi Enfagrow ni. Menarik juga free gift yang dia bagi. Susu ni pun berkhasiat dan mengandungi tahap DHA dan MFGM yang tinggi dan tepat

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2023 11:40 AM | Show all posts
anak ak minum enfagrow juga. tu je susu yang serasi dengannya, minum tanpa songeh2. kandungan dha tu penting juga sbb dha bagus untuk perkembangan otak, jadi pastikan anak mendapat yang secukupnya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2023 12:02 PM | Show all posts
i baru tukar kepada jenama ini. tapi anak saya minum gentlease sebab perutnya sensitif. setakat ni ok, penghadaman pun lebih bagus, anak dah x sembelit macam dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2023 12:04 PM | Show all posts
delima.H replied at 22-3-2023 11:40 AM
anak ak minum enfagrow juga. tu je susu yang serasi dengannya, minum tanpa songeh2. kandungan dha tu ...

ye, itu juga salah satu sebabnya kami memilih enfagrow, sbb kandungan dha lebih tinggi dari jenama yang lain. pediatrik pun rekomen untuk mencuba susu formula ini
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2023 12:12 PM | Show all posts
Free gift yang enfagrow bagi semuanya barang yang berguna. bekas makanan tu anak boleh bawa pergi sekolah. macam2. bulan lepas kalau tak silap, dapat free 500g formula, banyak tu dan berbaloi utk beli. simpan kt rumah sbb anak memang suka minom
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 12:32 AM GMT+8 , Processed in 0.481014 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list