CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3326|Reply: 18

Menu Family Mart baru, Bagel Onion Cheese

[Copy link]
Post time 8-8-2023 03:24 PM | Show all posts |Read mode
Sekarang Family Mart dah dapat sijil HALAL, so takdelah ragu2 nak beli makanan katsitu. Btw ada yang dah cuba ke onion cheese bagel derang tu? Aku tengok review ramai kata sedap? Macam menarikkk. Mana yang selalu makan kat Family Mart tu cuba korang share apa menu makanan yang korang slalu beli situ? Aku jarang ke sana sebab taktau nak order apa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2023 03:34 PM | Show all posts
tak baru sgt la...

union cheese tu rm7.90 okelah cuma dia panaskan jur, krim chese dh siap sapu,

banding dgn yg kat kofibean, dia potong, toast n bg krim cheese sapu niri...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 10:02 AM | Show all posts
da try ritu sbb claim voucher, aq mkn dgn crispy chicky tu peh mmg sodap ahh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 10:27 AM | Show all posts
fukisan111 replied at 9-8-2023 10:02 AM
da try ritu sbb claim voucher, aq mkn dgn crispy chicky tu peh mmg sodap ahh

guna voucher pe...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 12:44 PM | Show all posts

voucher pakej rahmah, rm50 jerr

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 04:31 PM | Show all posts
fukisan111 replied at 9-8-2023 12:44 PM
voucher pakej rahmah, rm50 jerr

byk lak skunk owg wat pakej rahmah ni ek..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-8-2023 05:21 PM | Show all posts
bykje mknan sedap2, rajin atau tak je kome nak belek satu2 kalau nak beli, byk modal nak kena keluar tu....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 05:24 PM | Show all posts
bagel onion cheese ni selalu beli dekat 7-eleven cafe je

kat famima tak try lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2023 09:46 PM | Show all posts
pancake797 replied at 9-8-2023 04:31 PM
byk lak skunk owg wat pakej rahmah ni ek..

tp pakej rahmah ni mmg berbaloi..
rm50 boleh dpt voucher petrol shell rm30, bayar bil telco, makanan n runcit
mana nak dpt skrg ni..

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2023 10:28 PM | Show all posts
Edited by Kobeee at 17-8-2023 12:49 PM
fukisan111 replied at 10-8-2023 09:46 PM
tp pakej rahmah ni mmg berbaloi..
rm50 boleh dpt voucher petrol shell rm30, bayar bil telco, maka ...

dah try beli,, hm ok la,, cuma klau fikir2 balik, mknn dgn brg runcit tu tkyah pun tkpe,,lebihkan kt minyak dgn bil je. yg coin tu bkn bleh guna skaligus semua,, kena guna sesikit pstu sebulan da expired.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2023 12:00 AM | Show all posts
Edited by iamnobody0000 at 17-8-2023 12:47 PM

rahmah utk sape nii hahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2023 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by minahgempal at 12-8-2023 08:03 AM

Sedap sgt onion bagel tu..lepas tu u add on spicy cheeky..onzzzz sgt2...

Lepastu minum pulak dengan  hot latte greentea..makk oiii syahdu btol i healing masa tu..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2023 09:11 AM | Show all posts
Edited by minastef at 17-8-2023 12:50 PM

Pakej rahmah ni mesra B40 tak????
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2023 09:18 AM | Show all posts
fukisan111 replied at 10-8-2023 09:46 PM
tp pakej rahmah ni mmg berbaloi..
rm50 boleh dpt voucher petrol shell rm30, bayar bil telco, maka ...

ermmmmm kalau free lagi bagus ahahahah tapi kenapa la voucher petrol RM30 je,rasa macam tak berbaloi sbb sikit sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2023 09:20 AM | Show all posts
minahgempal replied at 12-8-2023 08:02 AM
Sedap sgt onion bagel tu..lepas tu u add on spicy cheeky..onzzzz sgt2...

Lepastu minum pulak dengan ...

tak pernah makan bagel tapi tengok ni macam teringin pulak hahaha rasa dia macam mana, macam roti biasa ke? kering sangat tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2023 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
pancake797 replied at 14-8-2023 09:20 AM
tak pernah makan bagel tapi tengok ni macam teringin pulak hahaha rasa dia macam mana, macam roti  ...


Sedap..utk beginner nk try rsa bagel tu mcm mna..boleh try dkt family mart dlu..tak liat sgt..tak kering pun..kena mkn panas2..bru sedap..klau sejuk jdi liat..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2023 01:01 PM | Show all posts
Edited by fukisan111 at 17-8-2023 01:06 PM
Kobeee replied at 10-8-2023 10:28 PM
dah try beli,, hm ok la,, cuma klau fikir2 balik, mknn dgn brg runcit tu tkyah pun tkpe,,lebihkan k ...

jgn la pilih voucher yg kita tak selalu guna. cam aku, familymart ni mmg aku sllu gi. llaollao tu utk reward diri haha.
zcoins tu kalau tak nak burn, guna la habiskan bayar bil air ke, astro ke, telco ke, atau reload ewallet ke apa.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2023 01:10 PM | Show all posts
minastef replied at 14-8-2023 09:11 AM
Pakej rahmah ni mesra B40 tak????

mesra untuk semua lah pasal semua pun boleh beli.takde pulak letak syarat yg tertentu je yg boleh beli

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2023 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap.. Harga ok la tak la murah tapi boleh la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.319330 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list