CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3067|Reply: 8

Suka cafe hunting dan minum coffee?

  [Copy link]
Post time 21-8-2023 12:57 PM | Show all posts |Read mode
Rajin berjalan dan minum coffee pun boleh menang hadiah tau! Korang yang selalu pergi cafe hunting & minum coffee tu boleh simpan resit & join contest ZCity. Grabfood RM10 weh!! Siapa nak bagi kan?






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2023 11:08 PM | Show all posts
Bukan nk ckp byk la, biasa iklan mcm ni nak tarik kita download app tapi sesen pon kita tk dapat weh!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2023 04:13 PM | Show all posts
Klu beli coffe online setiap hari mmg tk akan la dapat sertai, tkde msa nk pergi beratur utk secawan coffee skg order online tinggal pick up je.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2023 09:24 AM | Show all posts
wakaka0000 replied at 21-8-2023 11:08 PM
Bukan nk ckp byk la, biasa iklan mcm ni nak tarik kita download app tapi sesen pon kita tk dapat weh ...

Bnyak mcm tu tapi ni saya sudah cuba hehee. Ok lah bukan dia bg terus meaning mcm contest sbb 100 pemenang je akan dapat. Kira trusted lah sbb bkn pancing free tnpa bt apa terus menang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2023 10:38 AM | Show all posts
tmen50 replied at 22-8-2023 04:13 PM
Klu beli coffe online setiap hari mmg tk akan la dapat sertai, tkde msa nk pergi beratur utk secawan ...

xpyh doh pergi kedai ke apa..yg aq tau yg pentingnya resit tu ada tulis kopi, kalau ko pick up seklaipun kan ada resit juga kan..so cm x de masalah lah eh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2023 09:48 PM | Show all posts
Kalau bli coffee dalam botol dkt petronas tu blh claim juga ke? Tu pon coffee, tak kan nak select coffe hipster je boleh scan
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 24-8-2023 11:04 AM | Show all posts
peugeo replied at 23-8-2023 09:48 PM
Kalau bli coffee dalam botol dkt petronas tu blh claim juga ke? Tu pon coffee, tak kan nak select co ...

Memang boleh je weh, tak kisah harga berapa min pun pastu brand apa pun boleh. Tak perlu nak pergi brand besar besar pun. Biasa biasa saja pun boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2023 12:49 PM | Show all posts
x mmpu nk bli kopi mhl mhl utk join kontes ni hm kita ni rkyt b40.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-8-2023 02:31 PM | Show all posts
pen_till replied at 24-8-2023 12:49 PM
x mmpu nk bli kopi mhl mhl utk join kontes ni hm kita ni rkyt b40.

Eh taklah, kalau kopi seringgit pun boleh ja. Tak perlu tunggu kopi mahal baru nak layak join. Asal kat resit tu ada perkataan kopi tu, dah boleh scan masuk app dah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 12:54 AM GMT+8 , Processed in 0.064309 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list