CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2912|Reply: 4

Help!! Need suggestion korang!!nak pilih pengasuh antara 3 ni..

[Copy link]
Post time 6-9-2023 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by are-ja at 7-9-2023 09:12 AM

Help!!
If korang,which pengasuh korang prefer based on criteria kat bawah ni..

Akak 1:
- ade anak sorang je..OKU bedridden umur 20+
- jaga budak perempuan umur 3 taun
- bdk darjah 3 transit tghari ke ptg.. 1 girl 1 boy

Akak 2:
- anak dah bsr.. 1-girl intern, 2-boy intern,3-girl bru habes spm,4-girl darjah 6
- jaga bdk perempuan darjah 1 & 5 taun..
- selalu keluar pickup anak skolah.. 3x keluar per day amek anak dia dgn anak yg dia mngasuh balik skolah..

Akak 3:
- husband meninggal..stay dengan anak2 dekat rumah parents.
- kakak kepada ofismate yg bru masuk kerja.
- ade 4 org anak.. 1-laki 18taun, 2-laki 16taun, 3- girl form 2, 4-girl darjah 1
- pernah jaga anak buah..since anak buah dah pindah, so memang mncari budak utk dia jaga..


Semua ni mmg dekat dengan rumah..
Please korang yg budiman bg pendapat masing2!
Thanks in advance!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2023 08:23 AM | Show all posts
[AceHand SPECTaceLAR]

Jadi hapa soalangnya...?


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2023 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 7-9-2023 08:23 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Jadi hapa soalangnya...?

Ahhh dah edit boss..lupe nak taip soklann
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2023 11:32 AM | Show all posts
are-ja replied at 7-9-2023 09:12 AM
Ahhh dah edit boss..lupe nak taip soklann

[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau nak bantu kewangang... Pileh Akak 1 sebab jaga OKU bukang saja kena sabar tapi banyak kena kuar duit... Kalau nak yang banyak pengalamang... Akak 2 nampak macang banyak pengalamang ngan bebudak... Kalau nak yang dah biasa dan dah kenal... Jelas lar Akak 3 tu jadi pilehang... Kalau nak belanja berger boleh pileh Akak 4...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2023 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak TT umur berapa? Kena ambil kira juga umur anak TT. Kalau dah besar dalam 3/4 tahun rasanya ok je mana mana. Tapi kalau baby lagi elok la cari pengasuh lain yg lebih focus.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 12:23 AM GMT+8 , Processed in 0.346012 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list