CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3155|Reply: 16

US Piza underrated?

[Copy link]
Post time 15-9-2023 01:39 PM | Show all posts |Read mode
Korang ada yang pernah makan US Piza ni? Aku selalu nampak iklan dia yang piza durian tu tapi belum ada keinginan lagi nak sampai. Ada yang cakap harga makan kat sini pun boleh tahan mahal. Jadi perlu menabung juga ni kalau nak makan sini hehehee

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-9-2023 11:32 AM | Show all posts
Edited by blueseason32 at 19-9-2023 01:03 AM

pi makan time ada promosi la, macam skrg ni, ada pakej rahmah dpt voucher us pizza rm10, dia dalam platform cashback app ZCity. not bad la, mmg berbaloi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2023 05:42 PM | Show all posts
Edited by blaalaaa at 19-9-2023 01:11 AM
blueseason32 replied at 16-9-2023 11:32 AM
pi makan time ada promosi la, macam skrg ni, ada pakej rahmah dpt voucher ...

Kalau suka cheese, try la cheese boat pizza. Eh tapi srs la ada voucher, sampai bila je tu?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2023 06:03 PM | Show all posts
Edited by ainamafan at 19-9-2023 01:13 AM
blueseason32 replied at 16-9-2023 11:32 AM
pi makan time ada promosi la, macam skrg ni, ada pakej rahmah dpt voucher ...

selain pizza us ada baucar lain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2023 11:29 AM | Show all posts
Edited by blueseason32 at 19-9-2023 01:17 AM
ainamafan replied at 16-9-2023 06:03 PM
selain pizza us ada baucar lain ke?
Selain Us pizza tu ada sushi king, llao llao, kfc, secret recipe, boleh pilih la ikut kategori. Kalau nk reload pin tng ke boost pon ada, dlm 1 pakej. Actually bulan lepas zcity ni da start da buat promo pakej rahmah.
Skrg ni dorg upgrade lgi, dlu tkde dpt reload pin utk ewallet. Skrg ada, sgt berbaloi ye. byr RM50, kita dpt nilai voucher RM72, yg sbelum ni RM70.

Tak dpt kt tempat lain ye pakej cmni.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2023 12:53 PM | Show all posts
Edited by blueseason32 at 19-9-2023 01:22 AM
blaalaaa replied at 16-9-2023 05:42 PMKalau suka cheese, try la cheese boat pizza. Eh tapi srs la ada voucher, sampai bila je tu? ...
Tak tahu la sampai bila, yang penting kali ni terhad pada 1000 pkej je wey. Sape cepat dia dapat la, nak beli byk kali pon tkde hal. Cuba la download app dia



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-9-2023 03:46 PM | Show all posts
Edited by purplered at 19-9-2023 01:24 AM

mcm tk bebaloi sbb smua fastfood,, pstu us pizza tu bukan smua tmpt pun so cam rugi je klu beli pakej ni huhuuhukurang2x kan la makan fastfood,, patutnya pakej rahmah ni bgi lah makanan yg berkhasiat
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2023 04:18 PM | Show all posts
Edited by blaalaaa at 19-9-2023 01:29 AM
blueseason32 replied at 18-9-2023 12:53 PM
Tak tahu la sampai bila, yang penting kali ni terhad pada 1000 pkej je wey. Sape cepat dia dapat la, nak beli ...
oohh lahh jangan kang iols dah download tengok-tengok dah habis pulekk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2023 04:23 PM | Show all posts
purplered replied at 18-9-2023 03:46 PM
mcm tk bebaloi sbb smua fastfood, pstu us pizza tu bukan smua tmpt pun so cam rugije klu beli pake ...

yupp xtau mne rahmahnya sbb klu dia bg bocer utk groceri oklh lg kan ni smua merepek aje hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2023 04:34 PM | Show all posts
Edited by ainamafan at 19-9-2023 01:34 AM
blueseason32 replied at 17-9-2023 11:29 AMSelain Us pizza tu ada sushi king, llao llao, kfc, secret recipe, boleh pilih la ...
Wah banyak gak ler dapat.. Nampak macam berbaloi gak ni, diskaun banyak gak RM20.. 1st time dgr ada benda macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2023 01:40 AM | Show all posts
blueseason32 replied at 17-9-2023 11:29 AM
Selain Us pizza tu ada sushi king, llao llao, kfc, secret recipe, boleh pilih la ikut kategori. Kala ...

Kerlass jah pakej rahmah dapat macam-macam. Bagus pakej rahmah zcity ni tak kedekut, bagi yang best-best semua.

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2023 10:21 AM | Show all posts
agongbaba replied at 18-9-2023 04:23 PM
yupp xtau mne rahmahnya sbb klu dia bg bocer utk groceri oklh lg kan ni smua merepek aje hahahha

Ni voucher yg aku dapat. Kau rasa berbaloi tak?? Siap dapat cashback RM10. Actually dalam app zcity ni, slain beli pakej rahmah ni dia ada macam2x lagi la. Boleh bayar bil, reload ewallet, beli voucher f&b, barang runcit, petrol. Setiap transaction kau akn dpt cashback & discount.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2023 10:27 AM | Show all posts
blaalaaa replied at 18-9-2023 04:18 PM
oohh lahh jangan kang iols dah download tengok-tengok dah habis pulekk

Setakat ni aku check kat app dia masih available lagi pakej tu, jgn lambat la, kalau kau lambat memang melepas la. Sayang wey kalau tak grab, aku dah purchase 2 kali ni haa. Kau guna phone apa? Aku rasa available je kot smua appstore ke playstore ke huawei app ke. Dah download tu terus register je la, tkde pape fee pun.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2023 03:25 PM | Show all posts
blueseason32 replied at 19-9-2023 10:27 AM
Setakat ni aku check kat app dia masih available lagi pakej tu, jgn lambat la, kalau kau lambat me ...

dah habis guna ke semua voucher tu? Effektif sampai bila? walaupun boleh google, nak jugak tanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2023 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sedap jugak us pizza ni ya
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2023 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa bulan puasa haritu. Us pizza ni ada buat pakej buffet juga kan. Xsilap harga pon reasonable.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-10-2023 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
diane_enaid replied at 5-10-2023 07:20 PM
Nampak sedap jugak us pizza ni ya

Betul, nmpk sedap tp tulah belum berkesempatan lagi nk cuba
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 08:49 AM GMT+8 , Processed in 0.341446 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list