CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 919|Reply: 1

bisness 2024

[Copy link]
Post time 15-1-2024 09:48 AM | Show all posts |Read mode
salam dan selamat pagi semua
nk tanya pandangan korang, tahun 2024 ni aku ingat nk lebatkan saving aku dan tutup hutang2 yg hado...jadinya aku nk tanya la elok ke kalau aku buka bisnes kecik2 je, mcm jual cream puff (ambil order), atau buka kios kafe base kopi2/creampuff/kuih melayu atau just buat affiliate je kat tiktok shop...sapa ada pengalaman blh share pro n conss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2024 11:28 AM | Show all posts
saya akan mencoba menjadi affliate sepertinya nampak lebih baik dan mudah dikerjakan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 02:59 AM GMT+8 , Processed in 0.131629 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list