CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22303|Reply: 110

“Awak Pendakwah Tapi Sanggup Memfitnah Orang Untuk Kepentingan Sendiri” – Noh Salleh

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 11:48 AM | Show all posts |Read mode





Makin berlarutan nampaknya kisah perebutan hak penjagaan anak antara penyanyi Noh Musa dan bekas isteri, penyanyi Mizz Nina apabila kedua-duanya hadir ke Mahkamah Tinggi Syariah hari ini bagi lanjutan perbicaraan yang berlangsung sejak semalam.


Seakan berbalas-balas kenyataan, Noh dan Mizz Nina tampil memberikan hujah dan kenyataan masing-masing kepada media.


  



Terbaru, Noh ada mendedahkan mengenai kehadirannya ke Jabatan Kebajikan Masyarakat berseorangan bagi urusan pendaftaran anak angkatnya, Musa.


Ujar Noh, dia hadir ke JKM tanpa ditemani Mizz Nina kerana tidur.


"Saya yang pergi ke Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) seorang diri. Mizz Nina tiada, dia tidur. Jadi mana kebenarannya? Awak pendakwah tapi sanggup memfitnah orang untuk kepentingan sendiri."


Katanya lagi, dia enggan menulis panjang lebar sebarang kenyataan di media sosial tanpa sebab dan bukti yang kukuh.


  



“Saya tak nak bukak aib bekas isteri saya. Saya ada bukti, macam-macam ada. Saya mengharapkan mahkamah menjadi saksi” ujarnya lagi kepada media.


Sumber : Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Pendakwah ke MN ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
So noh pegi daftar anak sendiri, so part mana mn fitnah?? Tak faham.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pun dia tidur noh apa salahnya kau uruskan? Janji tak tidur dengan orang lain dah ler..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon pegawai JKM terlibat join porem tumpahkan tehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Busuk kepamnya 3 org kat atas Tu
Tapi terpaling kepams masam Adalah nins Dan matsam

Nitijen Okey je chuols saling melondeh
Nitijen memerhati je sambil makan karipap putar

Baidewei nohhud Dan nins Tu of cos no angel
Tak terkejut pun kalau perangai busuk nins keluar bertalu2
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik le belum ada anak kandung bersama lg..kalau ada lg hebat drama ni..anak angkat pun camni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:03 PM | Show all posts
ya allah mudah2an mrk2 ni dikurniakan kembar 2 setahun sepasang

aminnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
"Awak busuk" noh, 2014
" awak tidur" noh, 2024

Legend
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:29 PM | Show all posts
noh, awak suka sibuk hal orang tanpa usul periksa dan terus hembus fitnah
  done memberi
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:30 PM | Show all posts
sejak bila mizz nina pendakwah? jahat betul noh ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Penatnya dgn isu ni.. cepatlah habis. Dgn budak sorang ni pun dah macam penjajah rebut tanah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi betul la kot eh MN pendakwah?

Ni iols ada jumpa few pages yang kata she pendakwah.
Even her wiki pun tulis dia pendakwah. Kahwin dengan Essam pun sebab nak berdakwah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendakwah bebas. So kira dalam kes ni Noh pun patut dapat hak penjagaan sebab dia aje yang ada pekerjaan dalam 3 orang ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 7-2-2024 12:42 PM
Tapi betul la kot eh MN pendakwah?

Ni iols ada jumpa few pages yang kata she pendakwah.

Betulla noh kata depa ni pendakwah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap Noh pun dapat lah hak dia. Nampak mmg dia sayang budak tu. Biasa lelaki mana nak sebok hal pendaftaran anak. Benda2 formaliti ni. Aku imagine dia excited sangat nak ambik Musa jadi anak dia. MN masa tu dah menggatal dgn si essam ..mmg dah plan nak cerai cukup 10tahun kahwin. Noh ni dgn innocent nye ambik anak angkat tak tau yg dia akan kena cerai.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 7-2-2024 12:42 PM
Tapi betul la kot eh MN pendakwah?

Ni iols ada jumpa few pages yang kata she pendakwah.

Berdakwah apa ntah. Both suka music and use music and konon nye atas nama dakwah. Pakai jubah kopiah tudung labuh....sebijiklah mcm couple lagi satu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 7-2-2024 02:09 PM
Harap Noh pun dapat lah hak dia. Nampak mmg dia sayang budak tu. Biasa lelaki mana nak sebok hal pen ...

Syg saja xcukup. Time hadhanah budak tu, penjaga perlu jaga kbjikan jugak.mcm happiness budak tu. Bawak main, ke mall, mkn sedap2 dan bersih. Kuku potong klu pjg, suap mkn bersih tu penting jgn smpai cirit birit. Syg saja xkenyang dan x cukup la bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 7-2-2024 02:12 PM
Berdakwah apa ntah. Both suka music and use music and konon nye atas nama dakwah. Pakai jubah kopi ...

Tp time jd bini org, dia xcurang p seks dgn jantan lain. Xtau la klu nh penah seks dgn betina lain masa jd suami mn lgi???
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
..and klu nh makin berubah kebaikan tp ada batu api ( kokping) dok hasut2, xguna jugak. Mmg akan makin merebak la benda ni. Pempuan sundal bungkus 1 badan tp mulut mcm setan tu mmg lahanat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 06:40 PM GMT+8 , Processed in 0.073256 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list