CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kashaz

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpang sedih untuk abby & norman, hancur hati anak yg dididik elok sanggup belakang kan keluarga

tapi kalau betul baguslah, takde lah buat dosa yg tak sepatutnya, tahniah kalau betul, moga kekal hingga akhir hayat bersama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
muntahijo replied at 7-2-2024 09:43 PM
Rasa mcm ada betul apa yg ko kata ni. Budak marissa tu dh mcm bodo, mcm kena pukau pun yek. Kesian ...

Nmpak je cm bodo cuols. Lain kali cuba layan live dia. Terserlah kegedikan dia ye walau masa tu kes dia skndal tgh hot
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapakah kadar kesahihan cerita marissa dah kahwin ni? Tengok ig umisya takde meroyan lg. Kalau nak meroyan pun nasib la dekk sape surub ko terima balik jantan tak guna satu sen tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Si marissa ni sejak jadi model baju raya , tudung raya.. bila disolek tebal jadi biasa2 pulak muka dia, tak menyerlah sgt jika dibandingkan dgn model2 lain.. rasanya dia ni tak sesuai lerr mekap tebal2.. komen ikhlas aku..komen yg related pula.. hmmm rugi sgtttt ko dikkkkkkkkk… patutnya guna duit makbapak tu gi smbg study kat oversea , pastuh mix around dgn student2 bijak pandai sana, kot2 dpt jodoh dgn anak orang kaya yg bertitle, muda, bijak dan ada masa depan… hishhh rugi rugi… cantik2 pun nak kemana sgt .. ramai jer yg  lebih cantik kat luar tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tetiba rushing kawin sampi ke songkla sana... hahsha... kita tunggu... kolkulator letak tepi dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 7-2-2024 08:21 PM
Betul. Dena bahrain cucu seniwati sarimah tu kawen awal gak. Dah besar anakmya. 3 org. Elok je man ...

Oh Dena tu cucu Sarimah ke. Kahwin muda ke kahwin lambat ke sama je sebenarnya tgk individu tu manage macam mana blogger seangkatan ngn Dena Bahrin, Irine Nadia tu pun kahwin muda jgk pregnant anak 1st smbil belajar elok je habis degree dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 19 tahun kawin, sama la dengan Uncle Edel masa kawin umur 19 dulu. Kawin pun kat Siam sesama. Ok la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 7-2-2024 07:20 PM
Mmg takleh nafi..bab ni ira kazar lg cerdik..at least kalau perangai tak semenggah ..solident ada  ...

Barulah dia tau penangan cinta bkn segala2nya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aslam ni nala kah? Wpun nala tapi x berduit x da cita2 slain buat grab tu ko lupakan je lah dekkk. Baiklah amik laki yg ada krja tetap ke fixed income ke wpun muka hauk. Mlm2 ko tutup lampu jelah x pun pejam je mata tu
Tpi tu lah menurun tol ek prgi normiang ke anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak Ayah patut encourage anak belajar jadi kurang masa nk menyondol...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikgu_Azie87 replied at 7-2-2024 07:11 PM
Ira kazar pun lg cerdik.. G sondol si sol tu.. Jutawan muda..

Iya ni i akui bijok ye si birah bab ni. Klu bukan jutawan pun at least amiklah dri keturunan kaya, at least bleh la tumpang senang juga
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
  


Innocentnya dak ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Pas meletop kes ni dak misya tntu mi tak serai. Jadilah marisa the one and only


Lg setahun dua nti dak misya kawen baru bole la bff cm omaknya dan memey.

Hepi ending

Thn ni aslam bole pakai sedondon dgn pak dgn mak mertua.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
apa dok pelik budak menikah lg time bini pertama p umrah..org tua pon ada tambah bini time bini awal tu p umrah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau betul tahniah la..
tp kan masa kena gosio ritu..abby n norman xbuat paoe ke..jgn bg ank keluar tnpa dorg..ini sampai blh p kawen kt siam..omg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tp mmg menurun penyakit gatai/ birah ni kan..sbb tu dlm islam suruh pilih keturunana baik baik
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tengok if 1st wife ada pembackup tak. Kesian dia laki kena sondol
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohh so yg dia hilang yebi x dpt contact tu pg songkhla lah yerr..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sunshinelady replied at 7-2-2024 07:44 PM
yg baby kat nicu, dia pi umrah tu aku sangat2 tak paham why. kalau ye pun mentally unstable so ken ...

Lupela baby tu meninggal sebab ape ye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:57 PM GMT+8 , Processed in 0.135366 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list