CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kashaz

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa perasaannnn yebby
Sayang betul dia dgn yg ni
Patut ada majlis kawin besar²an.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemana tumpahnya kuah nasi kandar  kalau tidak ke nasi yg panas

Ermmm...lazatnya nasi kandar
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mak pak dulu teror...apak sampai junjung tilam masuk opis, amak kawin jantan muda, baby premature di tinggal pegi umrah...sampai mati baby tu. Drama korang di sambung oleh anak² korang....
Lepas girap girapan nak tunjuk keluarga bahagia, menunggang agama. Retis tetap retis. Penuh toxic life style nya....
Tunggu anak memei....
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 7-2-2024 04:52 PM
Eh..knp nk.lagi kat lelaki pengecut buruk kan ko ...esok2 dibuangnya ko mcm.mana dia buang bininya

Dia mesti rasa aslam tak kn tinggal dia.tak kn curang dgn org lain..

Dasar pemikirann bdk2
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 7-2-2024 05:03 PM
Ya allh ya tuhanku.. oh my god.
Ko akn nyesal lg 5thun dik.
Decision yg ko buat skrg ialah decision  ...

Mcm ambik anak angkat lah..bela elok2 pon, dah remaja menurun perangai setan bapak kandung jgak ( yg i kenal, bapak kandung penagih dadah)...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb Dia dibesarkan Dalam keadaan keluarga yg sebegitu..it is okay mencaras..lelama Kita boleh berkembang Dan menjadi keluarga yg besar. Mummy and mama boleh comolot walaupun Ada kisah lama. Co parenting X Ada masalah.. tapi terlalu close mcm skrg mmg masalah..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jadi bini bernombor jantan kaya ada laa gunanya jugak. Ni demi cintaaaaa sanggup ye nk bersusah dgn jantan mcm tu. Muda lagi. Sayang la muka cantik berakhir dgn jantan cmni dik
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 7-2-2024 05:57 PM
Sbb Dia dibesarkan Dalam keadaan keluarga yg sebegitu..it is okay mencaras..lelama Kita boleh berkem ...

Betul apa yg uolz komen. Real life drama dia dah tengok, jadi takde hal dia buat gitu. Dah tak boleh nak kata apa pasal dia dah nikah (kalau betul info nie).
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadoi marissa patutlah tgok aslam tu selalu like2 igp marisa …..mmg rasa sesuatu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 7-2-2024 06:05 PM

Semoga baik2 saja utk dik marisa. Nti raya balik jmpa mak pak minta la maaf. Bole pakai sedondon boria dipagi raya


Utk setajah yebi bertabah la. Anak jaman now mmg susah dikontrol. Utk norman semoga thn ni bole beli kain 2 kayu sempena pertambahan ahli keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 7-2-2024 04:44 PM
Begitulah bila anak terlalu dikongkong..

Aku x rse dia dikongkong sangat. Kalau dikongkong boleh ke bf lepak sekali dgn fam, bercuti sekali dgn fam. Boleh ke dia pegi book hotel? Boleh ke dia pegi keluar dating dgn aslam? Kalau kongkong, xboleh buat bnda2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dugaan ibu bapa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp ok la kan sbb gosip sebelum ni siap cek in bagai .so dorang mgkin insaf dan nak bertanggungjawab
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
doodlediddle replied at 7-2-2024 06:03 PM
Aku x rse dia dikongkong sangat. Kalau dikongkong boleh ke bf lepak sekali dgn fam, bercuti sekali ...

Bkn dikongkong sbnrnya. Tp dibiarkan terlalu bebas smpai tak balik tido umah pun perkara remeh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tak sabar nk tunggu pengakhirannya mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 7-2-2024 06:06 PM
Tp ok la kan sbb gosip sebelum ni siap cek in bagai .so dorang mgkin insaf dan nak bertanggungjawab

Dah bertaubat mgkin. Semoga dpt mengharungi.cabaran berumahtga lepas ni


Ghisau bdk skrg ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 7-2-2024 05:57 PM
Mcm ambik anak angkat lah..bela elok2 pon, dah remaja menurun perangai setan bapak kandung jgak (  ...

Pd pengamatan aku budak marisa ni kwen xlama nnt cerai. Ats byk sbb. Mak xrestu, lemahnya kwangan suami, jdi bini kedua, dan kehadiran jantan baru nnt time dia matang usia 27,28. Bini 1st xkn biar ni. Mesti tgh prepare gun, bullets and all weapons yg ada. Fmili bini 1st tu pun boleh tahan protactive.

Aslam ni mmg tempah maut, gali lubang kubo sndiri.
Notes : jaga la anak pempuan kalian. 1st thing 1st, korang jd wanita sbgaimana yg korang nk anak korang jadik. Insyllh segalanya dlm rahmat dan jagaan auloh.  Kesah ni xpelik sbnrya... sbb oman dulu² yg tnjuk sahsiah x elok pd anak². See la yebbi pulak zmn muda mudi ranggi cemana.. syok sndiri mcm abg jol ripin nk kedia sgt dulu ni..ujong2 menikah dgn abg cctv je skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 7-2-2024 06:06 PM
Bkn dikongkong sbnrnya. Tp dibiarkan terlalu bebas smpai tak balik tido umah pun perkara remeh.

Ya mak ayah plak x Ada masa..sibuk kerja.. ulang alik Singapore.. harapan bibik..apalah bibik blh buat kalau da besar mcam Marissa tue
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lalu video ni..pastu aku kata..gedix jugak arbaiyah ni..x segan ke kat anak2..sbb anak2 dah besar
  
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 7-2-2024 05:57 PM
Dia mesti rasa aslam tak kn tinggal dia.tak kn curang dgn org lain..

Dasar pemikirann bdk2

Tp jantan tu mmg pengecut...dia menyalahkan perempuan dari diri dia sendiri...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:58 PM GMT+8 , Processed in 0.204125 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list