CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kashaz

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah takde laki bbnu bujang ke marissa..tak berduit kalau hensem boleh gak sedama jd model ngkorang..ini kang ko menanggung acik grab buat ape laaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 7-2-2024 06:08 PM
Baru lalu video ni..pastu aku kata..gedix jugak arbaiyah ni..x segan ke kat anak2..sbb anak2 dah bes ...

Dah namanya artis..ye dak...kalau org bukan artis buat mcm.ni mmg buang tebiat...dan nampak gedik
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda2 dah tahu prosedur kahwin kat siam eh. Siapa lah yg tukang mengajor tu.

Rugi anak yebby ni. Ada rupa, baik sambung belajar tinggi2, kerja bagus2. Jantan hingusan jugek yg dikejarnya
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnye..muda lagi . Org pon dah lupa pasal dia. Boleh sgt cari laki single kaya muka cantik gitu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
syg nye. kalau serius sgt nk menikah, buat la cara btl. ade majlis yg dimeriahi dgn keluarga sanak sedara dan rakan2.

syg dik. rupe ade. tp menikah koboi
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 7-2-2024 06:06 PM
Tp ok la kan sbb gosip sebelum ni siap cek in bagai .so dorang mgkin insaf dan nak bertanggungjawab

Kan
Husnuzonnnnn
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak di sondol
Anak menyondol
Keluarga sondol sondolan
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat lah Marissa ooiii, awk tu cantik comel kalau nk kawin sgt pun cari lah jantan yg elok sikit. Ni si Aslambul dh lah laki org miskin pulak tu. Berapa tahun lah ang boleh bertahan nak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 7-2-2024 06:12 PM
Dah namanya artis..ye dak...kalau org bukan artis buat mcm.ni mmg buang tebiat...dan nampak gedik

Lagu tu.. pacar hilang..diambik org... tu kan mcm kisah dia...n memey..mcm buat lakonan semula pulak... mcm annggap bende ni a joke..
Now kisanh anak dia pulak..ambik "pacar" org..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 7-2-2024 06:18 PM
Lagu tu.. pacar hilang..diambik org... tu kan mcm kisah dia...n memey..mcm buat lakonan semula pul ...

Ye la betulla tu tp dgn nada happy ..mungkin sb sekarang dua2 dah ada pasangan dan hidup happy..cuma anaknya pulak ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:21 PM | Show all posts
ayoyooooo ruginya dek non
muka lawa koman2 dapat la sambar stok2 influencer ka youtuber ka
ada jugak income

ni sapa2 jah hang kaut
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 7-2-2024 04:44 PM
Begitulah bila anak terlalu dikongkong..

Marissa tu dikongkong ke? Mcm tak je sbb siap ada bf kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak cantik mcm pompuan ni, buat le salah byk kali, netizen tetap terima dan beri pengampunan. Cuba yg tak seberapa buat hal, mcm2 gelaran netizen bg.
Btw, padan muka mak bapak dia. Terpaling sangat kan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
vodohnya lahai
dah direndahkan ngan jantan pun tetap cinta

sorryyyy

euwww
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
definisi sebenar beauty with no brain
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu anak jantan ko plak melingkup kikiki. Tu lah kan dah kena bayar cash
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh tak iols nak kata what do you expect? sheols bukan dari keluarga yang normal dan functioning...memang sedeh la sebab sheols continue the cycle makpak sheols...tsk tsk tsk
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sygnya kalau betul. Mak bapak dia dh berusaha sehabis baik utk anak2 diaorg tak ikut jejak perangai diaorg tp apakan daya kuah mmg selalunya akan tumpah ke nasi juga walaupun dh cuba tukar bekas acuan. Doakan yg baik2 je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat lah gamaknya yebbi dgn noman jadi atok nenek
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm

Sayangnyaaaaaaaaa
Kawen dengan laki tu
Siapa nak tanggung nafkah kau dek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 02:11 PM GMT+8 , Processed in 0.096079 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list