CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kashaz

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 10-2-2024 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 10-2-2024 08:44 AM
Pastu selalu dok kutuk laki sendiri... Kan?
Mcm lah anak2 tu x baca apa yg mak tu tulis kat igs ka ...

Ye.. sheols pernah kutuk lelaki sendiri masa mengandung ke baru dapat anak tu. Gaduh2, dpt jugak anak itu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 12:59 PM | Show all posts
IzzahF replied at 9-2-2024 05:05 PM
geram2 aiols sama marissa ni geram lg kat parents dia yg selfish esp bapaknya. dia yg mulakan sema ...

Yg ni saya setuju...semua salah norman yg start smua bende ni. Lps tu aman2 sucikan diri...memey pon sama tunjuk gaya bini mithali...masak macam2.. netizen pon agong2 kan contoh isteri terbaik la...jaga perut laki la...semua disanjung2....semua lupa kisah angkat toto bagai..skrg pon aman2 up kat ig konon macam tak terkesan...menyampah seh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mamastoney at 10-2-2024 01:14 PM
kerani_je replied at 10-2-2024 09:57 AM
Jenis control ayu mcm die mne nk suka bdk2 sgt..Kerje nye nk melawa aje..Dgn adik2 tiri sendri ana ...


Iya betul sgt tu, dia tk perlu pun ambik anak angkat sampai 3 org, pastu kecik2 lg. Dah tau dia sibuk merata pergi temankan laki dia pasang cctv, pastu pergi meniaga kerepek2 dia lagi sampai Spore sinun, aku rs yg byk jaga budak2 tu si bibiknya, bukan dia pun. Patut dia fokus jaga dan pantau anak teruna dan dara dia. Lagi pun si Jai tu pun dah ada anak sendiri dgn ex wife dia kan. Nak kata dia ni sayang budak2 aku tak rasa betul2 sayang la sbb lagikan arwah anak dia yg last (anak dgn Jai) ….budak tu nazak di nicu kot tp aman2 je dia follow Jai kerja di Perak, pastu gi Spore, pastu tinggal lg gi umrah. Kalo org lain gamaknya la, anak di nicu…dorg lebih rela berkampung di hospital sbb takut apa2 jd pd bb.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 10-2-2024 01:12 PM
Iya betul sgt tu, dia tk perlu pun ambik anak angkat sampai 3 org, pastu kecik2 lg. Dah tau dia si ...

apa lah reason dia ambik anak2 angkat sampai 3 org sekaligus.
Anak2 ni bkn mampu financially saje tp masa dan perhatian utk mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols yakin je abby n noman tau psl aslam, dania ni sebelum viral lagi. mungkin dah sehabis baik melarang. yela suami orang kan. Psl dania nak kawen aslam pun for sure diorang tau dan menentang. Tp dania ni berani lain mcm pulak. buat keputusan drastik, keluar rumah n sanggup pi nikah kat thailand.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 9-2-2024 09:46 PM
Kesian famili yg terlibat, malu besar. Ada jugak anak2 bukan retis buat perangai gini, ...

Mmglah ada je org lain buat sbb dia retis or anak retis jd org amik kisah. Reciprocal. Ada nm senang dpt sponsor
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2024 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 10-2-2024 09:57 AM
Jenis control ayu mcm die mne nk suka bdk2 sgt..Kerje nye nk melawa aje..Dgn adik2 tiri sendri ana ...

Yebbi tu rindu nk beranak kecik
Tp umur dh byk dah kurang subur dia gugur berkali2 gak kan sudahnya amik ank angkat tp awat la amik sampai 3
Kot ye rindu nak beranak kecik amik sorang dh la takpun tunggu je la cucu nnt.

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hatikutertutup replied at 10-2-2024 03:43 AM
“ Tapi Tuhan bagi rezeki awal”… i perasan ramai orang melayu suka guna ayat ini. Tapi kalau u t ...

Toxic positivity. Sikit2 ratibkan Tuhan bila nak justify kesalahan diri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2024 10:37 AM | Show all posts
Edited by fossil at 12-2-2024 08:33 PM
missHaidiD replied at 9-2-2024 12:44 AM
Gitewlah riaknya omak dak marisa ni

Org gurau je kot. Over naw

wow betul2 kifarah atas mulut hansuang berlagak si yebby!!

kifarah betul ni...itu jerlah nak cakap sebab sebab hang verlagakkk yebby


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 10-2-2024 09:07 AM
Ada sesetengah org kawin mmg nak anak.
Aku ni mmg tak terfikir langsung. Fikir kawin semata-mata.  ...

Ye tak kira kawen masa muda atau tua
Kawen first ke jadi bini nombor berapa2
Perancangan tu yg penting
Sapa yg manage finance hal rumah etc etc
Lain la kalau kawen kayangan senang je upah bibik jaga rumah
Kot tk dpt anak zassss buat ivf
Ni kalau tak terbunting lagi mampu ke gi treatment
Nanti doakan kami nak anak
Apa nasib anak bini first tu jugak kebajikan deme terjaga ke
Terburu2 gi siam tak bijak langsung
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
bitterchoc replied at 10-2-2024 09:48 AM
Heheheh.
N*j* ke?
Haippppp member aiols tuh.

Syokk tgk dia dressup event tu event ni tapi tak flashy tak sakit mata takde beria brand tu brand ni
Org arab kaya ( or omputih celup) pun byk buat content bodoh duk middle east belanja sana sini entah pape
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 12:54 PM | Show all posts
Nasi ayam Paris sujud syukur……especially Adam handsome yang Yebbi dok sibuk nak booking utk siMarkesah tu…Si Danish utk si Ida anak Kak Nur Nasi ayam tu. Eeee…tak payah la nak book 2 bagai…dah jadi camni…nak buat apo lagi….
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Zuzu75 replied at 8-2-2024 07:53 PM
Skrg norman dibelakangkan as a wali, Kite tgk plak ape jadi kat anak2 memey nanti. Dia tu pon bkn  ...

Ajaran stepmom
It is ok to be number 2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 08:03 PM | Show all posts
bijik markisah bila nak live... jual tudung ker... make up ker...
tak live takde duit la weeyy.... camna endorse belum settle lagi tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:05 PM | Show all posts
Untunglah ek..penyondol cantik..manis bckup..ada tu salahkan bini sbb hodoh kusam kepam xpndai jaga laki xpndi jaga diri..padahal habiskn duit kat scandal..
oh cikchiken xtuju kat marissa..ckp jee
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak mengulit bini baru
Mak mengulit laki muda.
Anak cari kasih sayang jantan kt luar sampai ke thailand
Elok hentak kepala mak bapak dia tu ke dinding

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2024 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Abby kawin banyak kali juga kan? Kalau tak silap. Sebelum Norman, Norman, Farhan dan suami baru. 4 kali. But husband baru ni baik..untung Abby
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 06:40 PM GMT+8 , Processed in 0.085226 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list