CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kashaz

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 7-2-2024 05:56 PM
Dah mak pak dulu teror...apak sampai junjung tilam masuk opis, amak kawin jantan muda, baby prematur ...

Yebby hari tu siap back up anak dia

Nak tengok kali ni backup mcm mana pulak

Kesian betul marissa muka lawa2 patut dpt ong kaye haha

Dpt grab driver laki org anak dua. Terpaksa la jd model tudung nk sambung kehidupan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 06:43 PM | Show all posts
Harap hepi ever after lah ye marissa..
Ptt boleh tangkap ongkaye dah la cantikkk rugiiiiiii sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena kahwin lah. Sebab dah heboh... panjang jodoh alhamdulillah. Klu tak dpt title janda officially.  Senang cari jodoh baru
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ms.koala replied at 7-2-2024 05:58 PM
Kalau jadi bini bernombor jantan kaya ada laa gunanya jugak. Ni demi cintaaaaa sanggup ye nk bersusa ...

Rilex la acik2 sekelian.. Ni baru jodoh pertama marissa.. In case jodoh x pjg.. Marissa masih lg muda.. Cantik n bergetah.. Mungkin jodoh kedua nnt marissa belajar dari kesilapan and dapat jodoh yg lebih baik n menjamin masa dpn..  Mungkin jodoh kedua atau yg seterusnya dia akan dpt yg lg better hendaknya... Skrg dia mentah lg.. Cpt sgt cair.. Nnt dia dah cerdik sikit pandai la dia cari yg lebih baik.. Org cantik kn.. Harap dia lebih cerdik lepas ni.. Let her learn from her mistake.. Ni baru permulaan hidup dia..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke si aslam tu keje bawak grab je.. marissa gigih jadi model baju raya sana sini, mekap tebal nampak biasa2 pulak, cantik lagi model2 lain, pastu body dia pun tak lawa, bukan cutting model.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buang mak pak dia mcm tu ja...nauzubillah la budak2 skrg ni..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 7-2-2024 05:03 PM
Ya allh ya tuhanku.. oh my god.
Ko akn nyesal lg 5thun dik.
Decision yg ko buat skrg ialah decision  ...

Saya setuju dgn rumusan ni..pendek akal budak ni. Muka ja lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:50 PM | Show all posts
doubleA replied at 7-2-2024 05:30 PM
Pengecut kuasa 2 punya aslam. Marisa pun demi cinta hagong sanggup kawen siam dapat jantan semenggah ...

helok laa aslam ni..
bnda plak hauk..ank orka jgk die ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk salahkn dia 100% pon xleh
Sebab contoh dok depan mata
Tengok guane yemeyyy tu
Dan yebby pon dah boleh trimaaa
Mungkin dia rasa apa yg dia buat x salah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada org kata..anak perempuan klo cepat cari teman lelaki sbb kurang kasih sayang ayah. Mgkin masa kecil, lebih byk msa dgn yebbi
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 7-2-2024 05:49 PM
Tu la baru tau yg ex wife g rujuk balik..Hadap plak die dgn jantan curang tu..Kisah depa serupa mc ...

Silap yebbi terlalu bangga dan show of anak. Cuba tgk zila jalil, anak perempuan dia cantik jugak tp jarang dia show off. Jd doktor & kawin pun dgn yg sekufu. Anak yebbi ni pendidikan pun tak tahu mana hala. Hanya bangga dgn wajah yg cantik. Klo pandai mesti xpilih laki org. Klo ye pun nk caras, caras laki kaya. Berbaloi la adegan caras menyaras
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka ko dik boleh dapat ongkaya jadi bini ke3-4 alih-alih dapat budak ingusan anak 2. Membazir betul. Tapi dah pilihan ko jodoh gitu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 7-2-2024 06:27 PM
vodohnya lahai
dah direndahkan ngan jantan pun tetap cinta


Mungkin jantan tu padu sgt smpai marissa n ex wife xleh lupa.. Naya anak org kalau dah kena test drive n xleh move on lak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
awekjepun replied at 7-2-2024 07:01 PM
Silap yebbi terlalu bangga dan show of anak. Cuba tgk zila jalil, anak perempuan dia cantik jugak  ...

Ira kazar pun lg cerdik.. G sondol si sol tu.. Jutawan muda..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
I nk salah kn brand2 yg dia jadi model, buat review tu bagai boleh? Sebab dia dah famous, semua pakat bagi job. Buat budak ni tk nk sambung belaja coz duit dh berkepuk siap pindah dduk luar dduk sendiri2 lagi. Pastu now dah kawen kt siam.
Cube kalau tk ade duit mcm zaman sekolah dlu, berkepit je lah dgn makbapak harap ihsan duit poket dr diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 7-2-2024 07:29 PM

Bukan ke cerai talak 3 aritu?
Eh ke salah org
Btw taktau plak rujuk balik merepeknya laa hai
Aslam tu selayaknya tak dibuat suami oleh sesapa pun
Napa pompuan dedua ni syg sgt kat mamat ni? Dik kalau zilionaire mcm bolkiah tu boleh la ko nk rebut nih  emmm sarap mcm aslam tu gak nak direbutkannyaa

Budak tak matang gituhlaa bila buat keputusan..dorang cuma nampak cintaaaaa je lelain tak nampak.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 07:15 PM | Show all posts
Edited by AbukRokok at 7-2-2024 07:23 PM

aslam xsengaja
aslam xak pun
aslam nak pergi bercuti
asalamulaiakum mah..... aslam bau burit
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 7-2-2024 04:44 PM
Begitulah bila anak terlalu dikongkong..

Takdelah dikongkong sgt pun uols..dulu ada antara boipren2 dia ni siap dtg umah n ikut femily yebbi bercuti lagi tu ha..ko hado?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya kau dek..alang2 nk jd bini bernombor tu sambor la yg kayo..ni dah la kayap.. perangai pun tak semenggah..sol ada 3 lagi kuota..leh tlg ira masak2 nanti..jd bernombor pun at least nanti ada anak tu takat ni solident tu bg je nafkah khen
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hasil dari mak pak terlalu agungkan anak. Konon anak paling lawa paling baik. Hambekkk kau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 12:06 PM GMT+8 , Processed in 0.176460 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list