CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kashaz

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikgu_Azie87 replied at 7-2-2024 07:11 PM
Ira kazar pun lg cerdik.. G sondol si sol tu.. Jutawan muda..

Mmg takleh nafi..bab ni ira kazar lg cerdik..at least kalau perangai tak semenggah ..solident ada duit..leh la tanggung juga..ni silap2 anak yebi yg tanggung aslam jd biawak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 7-2-2024 05:05 PM
Kali ni jantan ni nk ckp anak abby ni paksa dia nikah pulak ke cane???...

Dia cakap dh anak yebbi menyerah diri ikut pi songkhla..bukan dia kidnap pung khenzz..sesama rela gaytuh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tgh angau. X boleh buat apa dah. Tgk la kesudahan nnt cmne.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 7-2-2024 07:22 PM
Dia cakap dh anak yebbi menyerah diri ikut pi songkhla..bukan dia kidnap pung khenzz..sesama rela  ...

Oh dah ada statement dia ke...hmm. lantakla
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:26 PM | Show all posts
naisyahmh replied at 7-2-2024 07:11 PM
Mungkin jantan tu padu sgt smpai marissa n ex wife xleh lupa.. Naya anak org kalau dah kena test d ...

1st experience yang paling padu
jangan lupa daftar padu


Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 7-2-2024 06:40 PM
Hmmmm

Sayangnyaaaaaaaaa

Iols terkejut si sarap tu siap rujuk balik ngn binik dia
Bakpe la kutip balik kalau dah berkali2 curang ingat dia akan setia sampai kiamat ke?


Nih bila dh kantoi mesti si sarap tu jawab marissa yg paksa nikah kat sana
Sama mcm dulu dia merengek camtu gak takde nk ngaku ketidakgunaan dia tuh!

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul?
Taniya ler.
Daftar nikah kt sini yer nakkk, standby duit byq denda.
Kang dh menutuh tu membiak pulak.
Ank² xleh daptar sekolah kalo tader sijil nikah.
Tup² bserai lg haru.
Gudluck ler.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi tengok live sheols ada porumer post nampak she memang penggoda pun, suara manja gitchu. sayang sekali masa muda mentah baru 19 tahun habis kat laki hauk, kalau jadi bini bernombor pada laki kaya boleh hadam
lagi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Menurun betul mak ayah si dania ni. Tulah dipuji puji lagi .. kang jadi biol macam tekya hanya sbb cantik
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Contoh terdekat dah ada kan. Penyondol diterima famili. Dan suami isteri dah cerai masih boleh berbaik. Anak pun ikut jer lah.  
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 7-2-2024 07:27 PM
Iols terkejut si sarap tu siap rujuk balik ngn binik dia
Bakpe la kutip balik kalau dah berkali2 c ...

Kannnn

Dulu kemain family Misya tu keji Aslam nih
Hujung2 rujuk
Pakej bermadu

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dek dania mengandung esok lusa dah kene off job modeling. Modeling jelah dek dania boleh buat sbb yg boleh jual muka lawa tu je. Nak makan hasil Aslam cukup ke nak beli make up dek dania je pon agak da semput si aslam dgn anak sedia ada. Last2 dek dania pon patah balik kat mak pak mintak tanggung. Time tu oman dgn yebby boleh dah bg penampar sekali dua kat dek dania.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:44 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 7-2-2024 05:56 PM
Dah mak pak dulu teror...apak sampai junjung tilam masuk opis, amak kawin jantan muda, baby prematur ...

yg baby kat nicu, dia pi umrah tu aku sangat2 tak paham why. kalau ye pun mentally unstable so kena jugak keluar dari negar kerana anak tu, dok je la di sisi anaknye. in my opinion, anak tu sangat2 memerlukan parents when dia takde sapa stronger connections than the parents-child itself. doa banyak2 kat icu tu, mana-mana tempat dalam dunia ni pun Allah swt dengar. aku speculate dia rasa kena doa betul2 depan Kaabah tu la kot baru berkat & diterima.
macam sapa artis lagi sorang tu yatt ke sapa ntah.

tapi tu la.. Allah swt Maha Mengetahui lagi Maha Berkuasa. mungkin dah suratan ajal anaknya, dia dapat rasa, so dia pergi utk doa mudahkan & kurangkan sensara anak dia, and kasi dia kekuatan nak hadap hari2 anak meninggal.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa dah ada benang yg lbh awal ek
Komen mak tetap sama dekkk

Buat rugi pepek je
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih tbayang2 marissa dgn tudung labuhnya time nomiang jemput dari asrama...mmg sejuk mata memandang..kalau lah di dorong utk sambung belajar kan bagus budak ni...sama lah mcm abg dia...hati dh terang menghafaz quran, takde masalah rasanya belajar kurang2 ada degree..
Apa kan daya....mummy sibuk dgn 3 ank angkatnya...daddy ada 3 anak baru....yg sedia ada ber 3 tu pandai2 la bwk diri ya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat mak ayah grooomming....muka lawa...mak pak pemes...level songhla ja engko....????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fido_dido at 7-2-2024 08:04 PM
missHaidiD replied at 7-2-2024 06:06 PM
Bkn dikongkong sbnrnya. Tp dibiarkan terlalu bebas smpai tak balik tido umah pun perkara remeh.


aku pun rasa mcm ni..bukan dikongkong pun tp terlalu bebas..ingat lagi dulu kemain kenen2 siap si yebbi tlg ambikkan gambor berdua si marissa ni dgn anak lelaki nasi ayam paris tu konon bakal menantu..yihh sangat
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
satu lagi mak tak kira, mak nak tambah komen. tak semestinya nikah muda tu tak ok. zaman study dulu ada je pasangan nikah muda tapi jenis pasangan  laki bini ada wawasan sama sama study degree , family planning strategi
kena teratur. yang marissa ni meols tak yakin la wawasan gitu. kalau nikah desember ntah ntah dah ada isi now  . yebbi bakal timang cucu ke tewww
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 7-2-2024 07:32 PM
Kannnn

Dulu kemain family Misya tu keji Aslam nih


Tulah kali ni nk kesian ngn nasib dia pun tak guna dah
Sendiri yg hulur tengkuk hadaplah dik
Nih kang kalau gaduh meletop lagi pastu cerai lagi hrpnya tak rujuk dah laa
Sudah2 laa mcm dah takde lelaki lain ke apa.


Kali ni apa plak jawapan si sarap tu
“Aslam taknak rujuk,tapi misyaa duk pujuk rayu je”
“Aslam tanak nikah kat siam, tapi marissa yang bawak pi sana”
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekolah yang letak muka Dak Marissa ni besar2, amacam? Nak kena tukar nama sekolah ke? Hadap sangat anak retis. Padan muka. Anak orang lain pandai2 mesti diwhoareyouskan aje.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 12:20 PM GMT+8 , Processed in 0.094235 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list