CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kashaz

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila pasangan berbeza jarak ni, aku terpaling pelik, kalau perempuan lagi muda perempuan jugak dipersalahkan dituduh gatal la gedik la kehausan kasih sayang la. Kalau lelaki lagi muda pun perempuan jugak dicop gila batang nak pucuk muda la ape la. Our society really do hate women
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kesiannnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 7-2-2024 07:18 PM
Bodohnya kau dek..alang2 nk jd bini bernombor tu sambor la yg kayo..ni dah la kayap.. perangai pun t ...

Beza umur sol dgn anak yebby ini lebih 20 tahun.. ce cari example lain sikit
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak polah maris oiiii happy ajer lah hanimun... Baru kawen kan. Masih enak gitu.

Lagi pun ko lawa, kot tak panjang jodoh pung cepat jer laku. Dah kisah2 silam cepat jer orang lupo.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling best dalam cerita ni Memey la. Dia boleh buat bodo aje. Takyah ambik port. Bukan anak aku kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:17 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 7-2-2024 08:50 PM
Pasni Aslam dengan Marissa boleh la pakai boria sama dengan mama Yebbi, papa Normiang and Auntie Mem ...

kannn
buat live jual tudung...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu je lah setahun dua lagi...bertaham ke tidak si marissa ni
Belum kahwin, semua nampak yg indah2 & best2 je
Dah hidup serumah tidur sebantal nanti, tambah pulak ko bini kedua, tengoklah lama mana ko bertahan dekk
Laki pulak bawak grab jer, nampak macam materialistik budaknya, high maint.
Pastu dah buat job modelling tu, dah jumpa ramai jejantans lain pulak
Hmmmm....gud luck je lah dek
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang apaknye pun apa kerja ntah...asik bina badan jer...dah tua2 pun nak pakai baju ketat2 tunjuk body. Geli aku tengok. Si abang dia pun sama. Tengok memey kena masak special utk diaorang....rasa disgusting cara diaorang makan tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Role model marisa ni adalah dari mak & ayahnya sendiri
Menurun ke anak pulak....
Apple doesnt fall far from the tree kekdahnya
So oman yebi & memek muhasabah diri aje lah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaaa depa rujuk balik
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Haiii lah anak.
Dik Marissa oiii, akak yg muka berkerak lapan ni pun, pandai carik org berduit and bukan laki org, dek oiiii Apatah lagi engko yg muka ploless glutathione gichewww Rugi dekkk, rugi. Time skrg ni, tgh time sedappp, iyolah semua indah belako. Ha ko tunggu sikit lagi, haaaa. Time duit kat bank pun tinggal RM8, laki engko plk balik meng-Grab, bau badan tengik, masuk2 rumah nak mencekik beras tinggal 10 bijik, anak dlm perut dok dung dang dung dang menendang, haaaaa time tu baru kau nak kesal? Dah lambat dek, dah lambat Helok lagi laaa Ira Kahak, gelek2 kelubi, dpt hartawan, kena caci maki, tapi poket penuh.

Takpelah dek, benda pun dah jadi.
Engko bolehlah meng-idolatkan rakan bohsia sekumpulan dgn mak engkau dulu - Fiza Elite.
Dia tu muka lawa mcm engko. Tapi membilang laki mcm membilang paku rumah. Bolehlah ambik tips2 menggoda drpd Fiza tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 7-2-2024 09:18 PM
Tunggu je lah setahun dua lagi...bertaham ke tidak si marissa ni
Belum kahwin, semua nampak yg indah ...

Kalau materialistik idok ler dia tergila2kan si aslam tu
Biasa yg jenis gini sanggup je kuarkan duit demi laki tu
Nak plak skrg dia pun berduit kan katanya laku keras jd model sana sini
Si jantan tu apa je kejenya
Kawen pun muda tah abis belajor ke idak tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 7-2-2024 05:03 PM
Ya allh ya tuhanku.. oh my god.
Ko akn nyesal lg 5thun dik.
Decision yg ko buat skrg ialah decision  ...

X payah 5 tahun.. belum masuk tahun depan dah menyesal. Tahun ni akan ada babby.. masa tu byk cost2 kena tanggung.. mampu ke tanggung kalau laki miskin?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku igt bini laki tu angkat kaki dah..rupanya masih stay ye...aduhai
Doa yg baik2 jela
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 7-2-2024 05:35 PM
Balik sini make sure ko daftar nikah ko tu. Kalau jd apa2, senang ada hitam putih. Kalau x daftar, a ...

Apa jela nk dituntut dgn bdk driver grab..hati aku sebagai ibu turut bersedih. anak lawa ditatang bagai minyak yg penuh. despite perangai yebby tu dia buat mcm2 job semata2 nk sekolahkan anak sek yg terbaik.norman pun xpernah lalai dgn tangungjawab dia sbg bapa..macam ni kamu balas pengorbanan mak ayah kamu marissa . oh my....mmg xtau nk kata..takut betul jg bdk bdk sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 7-2-2024 04:44 PM
Begitulah bila anak terlalu dikongkong..

Tp anak dia too free, x dikongkong pun weh…ala2 very sporting parents diorg ni siap includekn (ex)boyfie the doter dlm family events
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku aje ke tak terkejut? Lol. Kalau kat sekolah dulu, yang tudung labuh ni yang merenyam dia lebih. Seb baik sempat nikah sebelum mengandung. Ada member aku tudung labuh, nikah cecepat sebab termengandung. Masuk uni pun tak sempat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini 1st patut chow je.. Klu ada reta rebut la apa yg ada..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kuah tumpah kat nasi akhirnya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 7-2-2024 09:34 PM
X payah 5 tahun.. belum masuk tahun depan dah menyesal. Tahun ni akan ada babby.. masa tu byk cost ...

Aku letak 5... pling mksimum. Klu lg boik. Thun dpn dh cerai talak 3 kehkehkeh.
Lemak juga untung. Share perasaan gelenyar ko mama. Mama la tlg usha2 istana negeri mana pulak. Bimbo2 lemak pun dia serah tugasan cari laki kt mama.

Yg dakni... diam2 tp panjang akal... lubang pun dh luas  apa lg nk buat. Pndai lari smpai ke siam maknanya mmg otak ligat.
Tp mak pak nya xmgkin muhasabah. Sbb depa xpenah nmpk salah sndiri. Tp manjang nmpk salah onglen. Aku speku skrg yebbi tgh tumbuk dinding toilet.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 12:50 PM GMT+8 , Processed in 0.108430 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list