CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kashaz

SAH! Norman dan Abby dpt menantu tak direstui. Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah kat Songkhla.

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-2-2024 08:54 PM
Aku rasa Marissa ni dah kene groom ngan laki die ni. Aku tak tuduh laki die pedo ye, tp ciri-ciri bu ...

Rasa mcm ada betul apa yg ko kata ni. Budak marissa tu dh mcm bodo, mcm kena pukau pun yek. Kesianla hai. Penat2 mak bapak besarkan elok2, jantan2 sial ni rosakkan masa depan si marissa ni. Dia dah saiko baik punya budak tu, dia tuduh budak tu pulak yg gila kat dia. Tah2 ada unsur magik skali.hisy...kalau ada anak lawo, simpan la elok2, bahaya betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ms.koala replied at 7-2-2024 05:58 PM
Kalau jadi bini bernombor jantan kaya ada laa gunanya jugak. Ni demi cintaaaaa sanggup ye nk bersusa ...

Tengok macam wife mateen tu. Sanggup pakai tudung, baju labuh. Tapi kira benefit jugak dpt orka. Yang ini?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lady_bonia replied at 7-2-2024 09:34 PM
Aku igt bini laki tu angkat kaki dah..rupanya masih stay ye...aduhai
Doa yg baik2 jela

Ex bini aslam ni sama mcm ex bini si PU Abu tu..Gigih la rujuk 2, 3 kali pon..Yg laki x insaf2 jgk mencari bini muda jgk..Dah bini muda tu first love sebenar chenta sejati..

Entahh la yebby n norman..Dah ckup masa muhasabah diri tu balik..Lagi2 si yebby ckp x mau kalah dulu anak2 hafiz hafizah skolah agama..Last2 dua2 x sambung bljar..Yg si abg danish pun berkepit je dgn gf freehair..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah #odoh tak ke mana..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
muntahijo replied at 7-2-2024 09:43 PM
Rasa mcm ada betul apa yg ko kata ni. Budak marissa tu dh mcm bodo, mcm kena pukau pun yek. Kesian ...

Ye aku kekdg tak paham jugak kenapa nak salahkan budak perempuan yg sah-sahla mentah lg kot sebab tak merasa lagi dunia luar tu camne. Kalau kes mcm ni budak perempuan jugak dituduh merenyam. Fed up gak aku. Kalau marissa tu bodo mmg patutla dia bodo dah dia pun baru sekolah menengah, yg jantan pedo tu takkanla dia bodo tak tau apa yg halal haram unless la kalau niat dia memang nak memperdayakan budak. Jgn ckpla dulu korang masa sekolah menengah takde crush ngan cikgu hensem lawa cuma bezanya cikgu tu dia tau halal haram dan dia tak melayan. Sebab dia orang dewasa dan dia sepatutnya tau control nafsu dia. Kpop-kpop idols tu pun diorg orang dewasa dan diorang tau majoriti peminat diorang remaja perempuan, tapi ade ke kita dengar idols amek kesempatan dgn peminat diorang? Kalau ada pun terpencil sgt. Stop blaming the children
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
muntahijo replied at 7-2-2024 09:43 PM
Rasa mcm ada betul apa yg ko kata ni. Budak marissa tu dh mcm bodo, mcm kena pukau pun yek. Kesian ...

X ada nya unsur2 kena minyak dagu ke ilmu hitam..Sendirik yg gatal nk mengkongkek je dua2 tu..Al maklum lah first love dulu pernah minat abang senior skolah dulu..Lagi2 umur remaja..Bila dah dpt merasa seks sekali trus angau..lagi2 si aslam tu berpengalaman ngeseks dgn bini..Laki org kn power..kena plak ayat2 manis merayu..ape2 pun ujian la utk yebby n normiang..Dua2 pun sibuk duk jaga anak2 kecik masing2 dgn anak angkat dari baby diorg bela 2, 3 org..Smpai terlepas pandang anak yg dah besar remaja..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 09:52 PM | Show all posts
undang2 negara kita kalau dah 18 tahun ke atas ikut laki kira lepas ke eik
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
muntahijo replied at 7-2-2024 09:43 PM
Rasa mcm ada betul apa yg ko kata ni. Budak marissa tu dh mcm bodo, mcm kena pukau pun yek. Kesian ...

Marissa tu da mcm bodoh? Ohhh tidak sama sekali.  Pd aku dia yg licik. Pernah lalu tgk dia live kt tt weh…gelenyar and seductive vibe dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan dayus.


Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ala takpelah, nanti cerai jadi janda hot sakau vvip jadi bini no. 2 mcm visanti
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 7-2-2024 09:47 PM
Ex bini aslam ni sama mcm ex bini si PU Abu tu..Gigih la rujuk 2, 3 kali pon..Yg laki x insaf2 jgk ...

Danish dah ada gf ke?
Dia ni budget handsome tp syg x mewarisi muka bapak yg masa muda handsome
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lama lagik cerai la tu.

Pehtu kawin cerai kawin cerai tak abis2 macam Fiza Elite.

Hei sebab ni la kita kena train anak kita jadik ulat buku tuan2, puan2. Bukan dari kecik ajar melawa.

Silap didikan sangat la Yebby, Norman ngan Memey oiiiiiiii.

Tu la dari dulu dipuji lawa lawa diangkat netizens.

Ujung2 muka ja lawa tapi perangai saitannirojim sangat.

19 tahun, pi jadik bini kedua marhaen grab driver. Buduh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dolmat at 7-2-2024 10:25 PM

The moral of storyyyyyy jangan meriak menunjuk sangat kebahagiaan, kewarakan, kehavockan, kesocialan keluarga pada semua dalam social media... Mak,Pak pun humble2, tone down lah sikit.. nak2 mak membirah, mengedik suka bash2, takzirah orang...



Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:29 PM | Show all posts
mak pak bimbo himbo macam tu la anak nya punya acuan nak buat camne balasan cash di dunia
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa sgt lar Songkla klau dh pnah check in kan...ntah2 hamil ank luar nikah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:34 PM | Show all posts

Walaupun tak minat keluarga yang suka show off ni, tak minat mak bapak dan mak tiri dia, tapi tetap kesian dengan mak pak dia anak perempuan yang ditatang sebab lawa ni buat perangai gitu.  Memalukan mak bapak.  Kesian

Umur ni tak pikir panjang.  Ikut sedap jek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 10:37 PM | Show all posts
kawin sana
wali sini
sah tak eik??
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols off comment kat ig. Takut lah tu kene hencap.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 7-2-2024 10:30 PM
Apa sgt lar Songkla klau dh pnah check in kan...ntah2 hamil ank luar nikah

Terasa mcm ni jugak. Tah tah tu sebab sanggup ke songkla. Tunggu je la ada edisi calculator ke x. Selalu tgk maknya ambil/urusakan anak² angkat ni kan. Dia rasa x salah la kot. Akan ada org suoport dia nnt. Ishhhh seriau bila fikir. Moga semua ni x betul lah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 7-2-2024 09:47 PM
Ex bini aslam ni sama mcm ex bini si PU Abu tu..Gigih la rujuk 2, 3 kali pon..Yg laki x insaf2 jgk ...

Apa ig si abanb danish tu? Nak tengok sikit gf free hair nya tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.203960 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list