CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Marissa Antara Pelajar Paling Berjaya Di Maahad Tahfiz As Sofa, Berjaya Hafal Enam Juzuk Al-Quran Dalam Tempoh Setahun

  [Copy link]
Post time 9-2-2024 09:03 PM | Show all posts
kerani_je replied at 9-2-2024 01:38 AM
Die kenal budak selam capang tu kat skolah as sofa ni lah..Bdk laki tu senior die..mesti time tu d ...

Alim2 pun tpi klau dh nmanya mnusia biasa, dh tntu ttap ada nfsu nfsi d dlm diri msing2. Btw dlu iol ada trtngok snippet movie, wlaupun movie tu ada watak sami, d gmbrkn as alim tpi bila brdua duaan dgn prmpuan, ttap juga ada ehem2 yg brlaku klau x jga diri. So sini mknanya x kira bngsa apapun, msti ada crita cmni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 09:05 PM | Show all posts
noor2 replied at 9-2-2024 05:33 AM
Dalam gambar tu dia sorang je yang lawa...yg lain semua below par....ni komen ikhlas

Bgi iol smua skli cntik je
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:07 PM | Show all posts
sukacactus replied at 9-2-2024 06:27 AM
Manusia tu pendosa
Tak kira la ko skolah apa pun

Yg ni btul, x kira alim mna pun, ttap ada sisi kegelapan dlm diri msing2
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:10 PM | Show all posts
sayurmayur88 replied at 9-2-2024 07:52 AM
ujian bagi abby, norman .ramai jer kt luar d uji macam ni, cuma theolls bukanlah selebiriti.
semoga  ...

Bnda cmni awl2 mmg panas, smua pihak brgaduh, netz plak jgn ckp, mmg mnambah minyak tanah ke api x hbis2 tpi nnti dh stahun 2 tahun, bnda ni akn reda dgn sndrinya & xde lgi nak gaduh2
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 9-2-2024 08:13 AM
As sofa ada kutip derma kat mall ke? Tak tau pulak.

Kat mall meols x pnh nampak tapi pnh dlm smgu kutip derma kat luar kedai mak meols. Berdiri tepi kdai. Meols sampai eh bukan ke ni sekolah prebet? Ke as sofa jenis lain harapkan ihsan org nak buat sekolah..gitu. tapi bila ada forumer kata as sofa kutip derma kat mall...maka kompom lah as sofa sekolah prebet tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 9-2-2024 09:09 AM
halahhhh sharifah kasih tu pun siap menang tilawah kebangsaan ke apa, hafizah jugak ponnn sama peel  ...

Saripah kasih tu org lelaki arab suka la sbb mengaji suara meneran2 bertaranum. Ada yg siap stim lagi. Tu sbb xde peserta pompuan Arab msuk musabaqah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-2-2024 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 9-2-2024 10:08 PM
Saripah kasih tu org lelaki arab suka la sbb mengaji suara meneran2 bertaranum. Ada yg siap stim l ...

Dengar mengaji pun boleh stim
Tp ye laa bertaranum tu pun kira mcm melagukan mmg laa hat fetish suara pompuan gamaknya boleh ketegangan.
Mak iols ckp penyanyi yg boleh nyanyi nada tinggi suara menten je tak pecah pasti boleh mengaji bertaranum dgn baik.. nafas panjang katanya
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:46 AM | Show all posts
justchu replied at 9-2-2024 11:58 AM
most of parents yg ada anak lambat academic
erti kata lain, lembab atau lembam belajar
akan hantar a ...

kalo camni silala bg kawin dgn kadar segera
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
So, pi mana suma hafalan tu masa kongkek dengan laki orang? Proof Pendidikan Islam tanahair gagal membentuk ummah sebab dari tadika sampai la Form 5 wajib study PI tapi tetap ke jalan syaitan perangai? Ha jawab, jawab kauuuuu jawabbbbbb dah la masa blaja PI di SK lagik banyak dari blaja Sains pehtu di SMK masa blaja PI sama banyak dengan masa blaja Sains, Maths sumaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-2-2024 09:49 AM
So, pi mana suma hafalan tu masa kongkek dengan laki orang? Proof Pendidikan Islam tanahair gagal me ...

Yg kongkek tu bkn semua. Kiranya xdela gagal nau
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
So? Menyundal
Menyondol tanpa fikir perasaan perempuan lain
Pastu playing victim. Mmg licik gatal punya betina
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ohsoyaya replied at 10-2-2024 07:41 AM
Yg kongkek tu bkn semua. Kiranya xdela gagal nau

Tapi ramai tau. So....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kawaiichicken replied at 8-2-2024 11:18 PM
cik chicken jee ke nmpak dlm gambar tu rmi2 dia yg pling cantik...pling menyerlah lah...untung cntik ...

Kawan dia yang buat peace tu nampak paling berseri
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
So? Kalau hafal sebuku Quran pun kalau duk berzina check in hotel dgn jantan tetap lah masuk neraka jua.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
budak tu kena scam. cerita pelik asyik dia yg ajak aslam ini itu, aslam dikata tak berdaya oleh keluarga isteri dia, mean aslam 100% baik.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 8-2-2024 11:47 PM
UAi dh ulas ,kt thread ci. Meh aku tlg summarize apa uai kata tu. Kot2 korang xda masa nk p ke ci.
M ...

2nd... aku annoyed dgn kelibat azayelit. Dagu tajam mcm senduk. Hidung mcm belatuk. Terlebih botox ke apa minah tu?

I lak tgk drama dia dalam Cinta di Wadi Safiyah; dia sorang je cam muka ahli sihir lama; sian kan terlajak perbuatan jadi hodoh; tak sangka kahwin dgn ex camelia rupa cam tu. Sian gak dia ni; jadi weird selamanya. Insaflah kita semua jgn terjebak dgn botox taguna ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2024 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau cemerlang 30 juzuk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-2-2024 09:03 PM
Alim2 pun tpi klau dh nmanya mnusia biasa, dh tntu ttap ada nfsu nfsi d dlm diri msing2. Btw dlu i ...

Iolls teringat cerita seorg abid pd zmn nabi dulu yg terperangkap kat gua dgn seorg perempuan.
Terus dia nyalakan api dan mengacah2 api tu, bila perempuan tu tanya knp dia buat mcmtu, Abid tu jawb, dia rasa nafsu dia ternaik dan rasa nak berzina, so dia try kot2 boleh tahan panas api neraka.
Mmg payah nak dpt jantan yg igt tuhan mcmtu zmn now.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 9-2-2024 11:53 AM
halah bersepah budak tahfiz gedik2 kat tiktok. jantan betina sama ja. tudung labuh,niqab, tulis kat  ...


Iolls pun baru teringat usrah kat ipt dulu memanjang topik jodoh.
Adoi.. bodoh sungguh
Bagi panduan ciri2 wanita solehah pun semua no.1-13 psl suami.
Iolls like tak ada ke yg boleh tingkatkan amal ibadah dlm waktu sibuk belajar ke..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-2-2024 09:05 PM
Bgi iol smua skli cntik je

ye, ada sorang yg pakai spec tu lawa jgk orgnya, cuma dia berdiri di belakang, dan pakai spec pulak, nampak tk menyerlah. ada org bila dh bukak specnya baru nampak wajah sebenar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.419831 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list