CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Marissa Antara Pelajar Paling Berjaya Di Maahad Tahfiz As Sofa, Berjaya Hafal Enam Juzuk Al-Quran Dalam Tempoh Setahun

  [Copy link]
Post time 12-2-2024 03:52 PM | Show all posts
Rajin agt tayang anak tu, lapa la puji puja maknosia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2024 09:55 AM | Show all posts
noell replied at 10-2-2024 09:46 AM
kalo camni silala bg kawin dgn kadar segera

nk bg kawen pun nt menyemak otak mak bapak
kalo laki berduit, pandai cari duit takpe
jenis lembam mcm dia jugak
tak pasal merempat duduk rumah parents

dah satu keje nk bg anak org makan skali
menambah beban
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 10:15 AM | Show all posts
Inilah contoh belajar pandai-pandai pun tak guna, dia menghafal je tak paham pun maksud.. Budak mcm ni ramai kat uia tu, jenis muka baik dalam masa sama biatch ye.. Mcm muka bini alip tega tu mcm ginilah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:19 AM | Show all posts
abadi84 replied at 11-2-2024 09:22 AM
Iolls teringat cerita seorg abid pd zmn nabi dulu yg terperangkap kat gua dgn seorg perempuan.
Te ...

Ni level mantap lebih dri mantap, zmn skrg bnyk llaki yg tngok prmpuan x seksi pun dh brnfsu, pelik. Knl dgn prmpuan pun sbb brnfsu pstu bila x d layan, putus on the spot, so jgn tnya knpa prmpuan zmn skrg rata2 mmilih jdi single sbb llaki yg d knali, prangai taik je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:20 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 13-2-2024 10:15 AM
Inilah contoh belajar pandai-pandai pun tak guna, dia menghafal je tak paham pun maksud.. Budak mcm  ...

Dlu iol ada knal sorg llaki thru chatroom, llaki ni ngaku dia mmg ambil subject ugama Islam tpi dia kta dirty thoughts mmg sntiasa ada dlm otak dia & sex is one of it
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:22 AM | Show all posts
abadi84 replied at 11-2-2024 09:26 AM
Iolls pun baru teringat usrah kat ipt dulu memanjang topik jodoh.
Adoi.. bodoh sungguh
Bagi pandua ...

Ni ciri2 Wahabi, klau prmpuan bgi dorg msti 24/7 ikut telunjuk suami lgi2 bab ngeseks, bgi dorg tu pling wajib
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-2-2024 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 13-2-2024 10:15 AM
Inilah contoh belajar pandai-pandai pun tak guna, dia menghafal je tak paham pun maksud.. Budak mcm  ...

Iols sokong kenyataan ini esp bab uia tu
Pakaian kehmain nutup, tapi bila bab Jantan, pakaian x selari dgn perangai! Lebih gedik dari aku yg maleh selempang tudung je dulu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:24 AM | Show all posts
justchu replied at 13-2-2024 09:55 AM
nk bg kawen pun nt menyemak otak mak bapak
kalo laki berduit, pandai cari duit takpe
jenis lembam  ...

Zmn skrg baik stay in a committed relationship je sbb nak khwin bukannya sng
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2024 11:26 AM | Show all posts
royaldanish replied at 11-2-2024 11:58 AM
bagus juga kawan sekolah dia tak spill apa2. selalu kawan sekolah lah palinggg tau perangai anak2 ni ...

X ngilu ke bnyk love bites kat leher? Love bites ni basicnya d hisap pstu gigit sikit dgn gigi, ngilu oo klau kat kwsn leher wlaupun bru satu love bite
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:28 AM | Show all posts
cm_vungtau replied at 11-2-2024 12:57 PM
Ustaz ustazah kan suka cakap benda2 blue. Tu pasal budak sekolah agama yang gatal merenyam dia lain  ...

Cikgu ugama llaki kat skolah ugama lama iol pun lebih kurang, gatal je bnyk
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:29 AM | Show all posts
Joysparta replied at 11-2-2024 08:55 PM
Atau rebel?

Mak tiri elok2 je diterima masyarakat.

Aiol syak rebel sbb msih lgi a teenager, iol dlu rebel msa umur iol bru 14 thun
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Hafalan tanpa kefahaman...tanpa didikan yang betul. Si abang pun dapat pelajar terbaik jugakkan dulu sampai dapat sponsor habiskan belajar kat Turki. Balik tunjuk muscle ...flex sana sini....ntah apa2 lah anak beranak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:36 AM | Show all posts
ekselen replied at 9-2-2024 12:27 PM
tu lah..sepatutnya kena balance dunia dan akhirat... kita hidup kena la bertanggungjwb atas diri s ...

mungkin jgk sb takde pendedahan sgt pd dunia luar kwn2 ada tp lebih sibuk dgn dunia sendiri

tp hidup terkongkong ke pun bdk ni? kalau yebbi kongkong, takde la sampai dpt kenal si selam capang siap boleh checkin hotel bagai



Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Jahat tul siapa yang hina muka kengkawan dia tu. Padahal yang salah kat sini si budak Markisa tu aje. Jadah nak kutuk muka orang yang takde kena mengena.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:52 AM | Show all posts
sweetyroses replied at 11-2-2024 10:16 PM
Aku sokong komen forumer yang cakap ustaz ustazah mostly banyak cerita pasal suami isteri. Kalau dah ...

Seems like yg brtudung litup lgi brnfsu dri yg trbuka aurat
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:54 AM | Show all posts
cm_vungtau replied at 13-2-2024 11:50 AM
Jahat tul siapa yang hina muka kengkawan dia tu. Padahal yang salah kat sini si budak Markisa tu aje ...

Bgi iol kwn2 dia dlm gmbr tu smua cntik2 je, mungkin x selevel dia tpi still cntik in their own ways, x mnjengkelkn gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2024 11:57 AM | Show all posts
Edited by gideoncross at 13-2-2024 12:00 PM
Meiizu replied at 11-2-2024 10:41 PM
Budak aliran agama memang dibentuk nak menjadi isteri...tu yg blum abis sekolah takk dan masuk unive ...

Dlu msa iol msih Form 6, ex classmates prmpuan iol smuanya x sbr2 nak khwin & klau wktu recess msti crita sorg2 psl llaki, x hbis2. Pstu eksen2 malu klau psl ngeseks, psl period pun malu2 tpi lps tamat, smua trus khwin & yg malu ngeseks ni lah yg pling laju dpt anak, so tu mknanya dorg ni merenyam dlm diam tpi dpn org lain tunjuk kononnya innocent
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 12:02 PM | Show all posts
gideoncross replied at 13-2-2024 03:20 AM
Dlu iol ada knal sorg llaki thru chatroom, llaki ni ngaku dia mmg ambil subject ugama Islam tpi dia ...

I ada kenal jugak, muka mmg baik.. Bapak siak masjid, family mmg orang baik-baik chuols.. Mak adik beradik tudung labuh
Sekali call mintak kiss la rindu lah, geli gila kot sebab bayang budak ni muka baik.. Dekat sekolah agama masa tu selalu dia jadi ketua ke pengawas ke siap baca doa kat perhimpunan.. Zaman dulu kitorang kenal tu takde wasap fb ig bagai, zaman myspace lagi.. Budak ni takde myspace, so call dgn sms je.. Esoknya pegi sekolah iols malas nak tengok muka dia, sebab geli tak habis lagi.. Tak padan dgn muka baik nak gatai..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 12:05 PM | Show all posts
doodlediddle replied at 13-2-2024 03:23 AM
Iols sokong kenyataan ini esp bab uia tu
Pakaian kehmain nutup, tapi bila bab Jantan, pakaian ...

Dalam kelompok masyarakat pun ada kenal jenis gini, nampak jantan kemain sopan santun sekali jantan tu dah pegi erghhhh hensem nya abang tukan seronok jadi imam.. Gedik ya amat Pakai je tudung labuh-labuh, muka pakai spek nak bagi nampak muka nerd, rupanya sama je perangai mcm pempuan lain.. Ingat dah pakai gitu, belajar agama eloklah perangainya.. Rupanya pakaian dgn pelajaran tu tak dapat merubah apa-apa agaknya

Jenis tudung2 labuh ni biasa jadi bini bernombor
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 12:05 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 11-2-2024 10:41 PM
Memang camni pun you. Dalam pendidikan islam, suka sangat cakap bab persetubuhan. Dah kenapa kita  ...

Kononnya nak brsetubuh ni msti ada prsediaan, tu bgi org2 yg merenyam ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 05:55 AM GMT+8 , Processed in 0.061913 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list