CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 12-2-2024 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 12-2-2024 11:10 AM
Mata I tgk nekta zaman muda lagi lawa...umur sebaya kan..ke Ratu lagi muda.
Nekta tu jadi tak elok ...

Cekta mmg lawa..berlakon ramadhan rafiq xmake ul sgt dlm crita tu lawa sgt..ngan berkain batik baju kurung cotton..lawaaaaaaa asli dr asal...EF klu tgk masa sembilu dengan skrg bdk2 pun bleh senaraikan ciri2 dahulu dan kini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2024 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 12-2-2024 06:03 AM
tp tatto ni x masuk air sembahyang...x sah solat dan x sah mandi wajib hehhe

Komfem la kan xmasuk dicacah nya cat masuk dlm kulit..waima minyak saja pun atas kulit dh xserap
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nw111 at 12-2-2024 11:32 AM
cmf_blanco replied at 10-2-2024 07:02 PM
I dah pegi tengok, jambu la Azhar Sulaiman dalam vc ni..rupa Leona sangat..


U tgk aleeza Kassim dlm vc shidee..sheols paling lawa masa tu ye... gosipnya shidee terjatuh hati kat sheols time tu ...tapi apakan daya...shidee org kampung..sheols bolayan..
Laporan dr pembaca urtv jaman sekolah..

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pernah jumpa ef depan2 kt mall memang lawa nk mampus kulit flawless licin gebu & tak mekap tebal. Terpana aku tengok dia dengan tinggi lampainya, muka cantik & memang layak la digelar ratu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 12-2-2024 03:26 AM
Komfem la kan xmasuk dicacah nya cat masuk dlm kulit..waima minyak saja pun atas kulit dh xserap

tp kwn² cina aku ramai buat jg...tp tak sangka ada org mlayu buat juga...

kalau dgr citer dr acik² bawang retis dulu²  adabyg pakai susuk sbb nk nmpk cantik....

kat tv hari tu ada doktor tu dia x-ray muka sorang makcik tu nmpk byk jarum² dlm muka makcik tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 12-2-2024 03:22 AM
Datuk stadium tu ala henss iejekkk

Laaa salah faham aiols.

Si Hans tu, kapel skendel geli2 dengan Erra semasa filming filem Persona Non Grata. Ada rumors kata Yuci caught them in the act. Act hapa, aiol pun tatau.

Pehtu Hans kena kurma, dicurangi semasa dah serius dah ready nak nikoh Erra. Sedeh bro. Pi rumah Erra, nampak Emran pakai boxer jah. Harrrrr.

Dan2 Erra kata nak carik yang Muslim supaya boleh bimbing dia. Wakakakaka. Bimbing la sangat. Dah puas kongkek dengan jantan baru nak mintak bimbing jantan yang kongkek dia tanpa nikah juga, wakakakakaka.

Yuci tu paling kesian dulu siap dituduh mandul n gay. Tapi dia diam ja. Time tell la sapa Erra Fazira sebenarnya. Kemain sundal sampai laki bff sendiri pun nak caras. Gituh aku melahar kak ratoootipoootipoooo
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-2-2024 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 12-2-2024 08:49 AM
Bestnya uols ade ramai kawan cantik cantik
Macam mana diorang maintain ek? Mmg pramugari jaga bada ...

Mana ada nyah…kitorg stiap 3 bulan kne check weigh…kcuali yg dah beranak tu mcm dimaafin sikit but stil sbb unifom tu satu size customade utk body para crew..mkn bnyak unifom ketat dpt la warning letter..btw iols skrg di tambang murah sis no more batik air????
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 12-2-2024 08:44 AM
Kalau Amy & Ziana bukan ke dorang pun bekas pramugari?

Btw chuolss, sebagai sorang yang bertaraf  ...

Nyah..guna hp ke?kat notification nyah…ada dot orange tepi kanan…click situ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2024 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 12-2-2024 08:49 AM
Bestnya uols ade ramai kawan cantik cantik
Macam mana diorang maintain ek? Mmg pramugari jaga bada ...

Gifted ke bimbo nyah hadek2 baru ramai bimbo jah intake budak 2000 ke atas…keje penyegan…baik suruh hadek2 kelempok serve pax tolak cart lajuuu diorangg nk serve..klau aku xkuasa la nyah..baik aku prepared jd maid dlm galley jah..sambil wap muka dr microvacw..agiti..btw klau crew2 baya2 kita thn bawah 95,mostly kluar mls dah nk brgaya ni..kat luar sesetengah kita mcm acik2 jah tudung sarung..g keje je xbrtudung…bbnu yg baru2 je ni yg u nmpak lawa brgaya smua
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 12-2-2024 08:04 AM
Nyah,yg muka sepesen is berdozah,bini shuib,zila kabarin,akk kepom dan delimatwati…dicantum lg so ...


Template sama dr same surgeon?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 12-2-2024 08:53 AM
.
.
dia xdak komitment sgt....dia ada byk je ms nk cantikkan diri...anak plk ex hubby jaga....lg p ...

Hahaha..bab spender koyak tu iols mmg pantang...if emergency kena bawak pi hosp ke..jatuh terkangkang ke..tak memasal org nmpk spender koyak tu .
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
silap thread
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 12-2-2024 11:10 AM
Mata I tgk nekta zaman muda lagi lawa...umur sebaya kan..ke Ratu lagi muda.
Nekta tu jadi tak elok ...

Sorry off topic

Setuju nekta lebih nampak cantik terutamanya waktu diari ramadhan rafique. Cantik sheols makeup tak tebal, rambut lurus hitam memang cantik. Cume dia suka pakai bulu mate pelesu.

Baru2 ni pon zain ade cakap tak suke nekta reno buat face upgrade. Kalau buat juga zain kate akn hilang minat kat nekta. Probably nekta mngkin nak buat skit yelah dia kan public figure maybe rase insecure.

Skrng ni bkn artis je buat face upgrade dan jaga appearance. Make up artist pon over buat face upgrade dan potong usus. Si make up artist Sharhimkhan tu nmpak mcm cosplay artist muka dia skrng. Punye lah tak yakin diri dgn ape yg Allah bagi smpai ubah gila2 muka.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Yer aku kagum dengan kecantikan dia
Usia dekat 50 muka camtu memang cantik jelita lah. Plus dia tak nampak botox kembung2 sana sini kan
Macam natural gituhh
Part hidung dia lah tirus bebenor. Ori ke tuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DottieDot at 12-2-2024 05:32 PM
naina replied at 12-2-2024 05:00 PM
Yer aku kagum dengan kecantikan dia
Usia dekat 50 muka camtu memang cantik jelita lah. Plus dia tak  ...


Hidung tu dari dulu memang sejenis tirus.. Aku ingat sebab yang buat aku suka gila kat dia masa kecik² dulu, hidung yang masa tu kira rare x macam pelakon/penyanyi/model Msia yang aku biasa/selalu tengok kat TV/majalah & lesung pipit kat dua² belah hujung bibir dia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 12-2-2024 11:24 AM
Cekta mmg lawa..berlakon ramadhan rafiq xmake ul sgt dlm crita tu lawa sgt..ngan berkain batik baj ...

Kan dalam cite lawa gila Cekta.. Dia ni yg sebenarnya sebab pemilihan fashion dan makeup dia yang menambahkan ketuaan dia tu.. Lepas yang cite ni dia start makeup tebal², bulu mata pelesu pastu style rambut kepuk² paling xleh blah suka letak accessory atas kepala contoh bunga, bab pakaian lagi laa hauk.. Dulu memang bengang gak dengan dia ni, apasal la citarasa orang tua tul walaupun try hard dengan barang2 branded.. Masa yang dia decide pakai tudung tu, gila lega rasa masa tu sebab berkurang sedikit kehaukan fashion dia nak² bab rambut dan accessory atas kepala..

Tapi chuolss nak compare Che Ta yang muka umur dah 30an dalam cite ni dengan muka Erra yang dari umur belasan, x ke x logik langsung tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2024 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 12-2-2024 11:50 AM
Nyah..guna hp ke?kat notification nyah…ada dot orange tepi kanan…click situ

Phone nyah.. Kadang yang noti orang reply ke teman pun x kuar.. Tapi yang teman tanya ni komen² yang komentar lain reply tu, cmne nak baca komen yang dalam box dorang reply.. Jadahnya teman nak kena prev² semata nak tengok komen full huwaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Helo? Ratu nih dah cucuk2 awal2 lg. Time bff dgn Datin Berduka manjang dua2 ni pi Korea. Hidung ratu tu pon buat, tp Ratu ni pandai, dia upgrade sikit2..so x obvious sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2024 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bg aku EF ni x berapa cantik..tp kelembutan n body dia cantik..hidung x lawa,rambut kejong,kening cam cina jinjang..tp pandai bergaya lahh
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-2-2024 03:47 PM
itu ler sbb depa xnk buat botox...botox kena maintain fulus la...

ada kwn acik aku yg lain pakai  ...

Susuk quran???first time dengar,camne rupanya,dibacakan ngan ayat2 al quran b4 dimasukkan kt kulit ke,atau sekadar letak nama sebegitu biar bagi nmpk islamik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 12:21 PM GMT+8 , Processed in 0.072987 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list