CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

"Makin Berusia Makin Cantik", Erra Fazira Cantik Macam Barbie, Tak Dimamah Usia!

  [Copy link]
Post time 13-2-2024 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik juga artis2 ni boleh survive hidup mewah. Lakonan dlm filem dan drama x de dah pun..menyanyi jauh sekali sb suara x sedap x de pun buat konsert mcm.CT...tp hidup mewah...kawin dgn lelaki kaya x juga kata x de suami....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2024 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makcun14 at 13-2-2024 06:10 AM

she rajin singgah bazaar ttdi, relaks je friendly ngan sapa yang tegur she. tak makeup tak beria tapi tetap menawan . pakai jeans ngan tshirt memang nampak la body sheols cun maintain definisi seorang ratu.
laaa chu ols ni pun biasa la orang berusia 50 macam mana pun tetap la akan nampak usia cantik tahap vogue the vas macam Jennifer Aniston pun nampak she in her 50s.
habis tu retis tak dibenarkan menua ke macam manusia lain?? by the way 50s takdelah tua mana . kalau usia masuk ke alam 90s yang itu baru betul kategori tua
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 12-2-2024 05:11 PM
Kan dalam cite lawa gila Cekta.. Dia ni yg sebenarnya sebab pemilihan fashion dan makeup dia yang  ...

X mksd iols compare tu muka erra masa zaman sembilu tu muka dia ada asli skit lg..banding ngan selepas dia dh top mencanak muka dia lain trus..tmbh2 part hidung dia..cek ta plk dr dulu ngan mcm asli ja..xtau la.kot dia ada ubah skit2..tp kakak iols skolah skali ngan dia kt kedah ni,dia ckp cek ta mmg lawa dr dulu...iols pernah jmpa cek ta ja real masa mood republik,badan kurus nau solid ja..mekap mmg sekati..heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:02 AM | Show all posts
noor2 replied at 10-2-2024 11:03 AM
Oh pelis la...takat video filter, camera filter semua org cantik...cer jumpa depan2 dah umo 40an ke  ...

Dh mcm Elizabeth Hurley, dlm gmbr d edit cntik, gmbr candid ttap nmpk brusia
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:11 AM | Show all posts
gideoncross replied at 13-2-2024 11:02 AM
Dh mcm Elizabeth Hurley, dlm gmbr d edit cntik, gmbr candid ttap nmpk brusia

uis..ini body mmg lean sungguhlah.. berbikini sahaja .. maklumlah menjual bikini jugakkan ..
tapi at her age.. mustahil cantik alami.. mesti dengan bantuan mesin juga,.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 11:55 AM | Show all posts
enot_sibudak replied at 13-2-2024 09:57 AM
X mksd iols compare tu muka erra masa zaman sembilu tu muka dia ada asli skit lg..banding ngan sel ...

cikta budak kelas belakang ke masa sekolah? mesti ramai peminat dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-2-2024 11:56 AM | Show all posts
noor2 replied at 10-2-2024 11:03 AM
Oh pelis la...takat video filter, camera filter semua org cantik...cer jumpa depan2 dah umo 40an ke  ...

begitulah kehidupan
kelebihan mungkin pd yg berbadan kecik, kelihatan comel dan awet muda
tp muka tetap la ada kedutan.. rambut kalau bukak tudung toooodiaaaa uban bersimpang siur hahahahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 12-2-2024 05:20 PM
Phone nyah.. Kadang yang noti orang reply ke teman pun x kuar.. Tapi yang teman tanya ni komen² y ...

Kelass phone chuols..mohon lempar je dan beli phone baru gesel sugardaddy nyah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2024 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 13-2-2024 12:50 PM
Kelass phone chuols..mohon lempar je dan beli phone baru gesel sugardaddy nyah

Mencik chuolss !!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 05:43 PM | Show all posts
bambimo replied at 10-2-2024 03:01 PM
Bila badan kemas tak boyak..Nampak la muda...
Cth amy mastura lawa kan..maintain je

amy tu lawaaa.comel je dia
maybe sbb dia tak cucuk kot.
so dia mcm nmpk lg lawa dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 05:45 PM | Show all posts
enot_sibudak replied at 13-2-2024 09:57 AM
X mksd iols compare tu muka erra masa zaman sembilu tu muka dia ada asli skit lg..banding ngan sel ...

che ta tu lawa kat badan
badan dia mmg lawa.apa ke umo 50 an bdn lawo gtu.
sbb pnh jmpa dedepan.
dia duduk perot dia leper je.

aku rengsa mekap sekati dia tu je.

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 13-2-2024 09:57 AM
X mksd iols compare tu muka erra masa zaman sembilu tu muka dia ada asli skit lg..banding ngan sel ...

Che ta asli???? U gotta be kidding girllll
Ko google je la rozita che wan dewi remaja
Hidong bulat
Dagu pun bulat
Agak2 la ahhahahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-2-2024 11:00 AM
Memang lawo kak ratu.

Tapi tu la. Sundel. Kesian Yuci dulu.

Erra ni tak sabar. Kalau dia sabar dgn yusry dulu maybe hidup dia aman bahagia. Sebab yusry mmg sayangkan dia. Biasalah lelaki ada buat silap. Yusry pergi melayan fasha sandha… erra ego..kau boleh buat, aku pun boleh buat…org lawa kan…

Last2 yusry bahagia dah sekarang…erra msih misteri lahi. Mmglah jodoh tak panjang, tapi kalau erra sabar dulu, maybe dia pun blh bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
FeRRaLie replied at 13-2-2024 05:53 PM
Erra ni tak sabar. Kalau dia sabar dgn yusry dulu maybe hidup dia aman bahagia. Sebab yusry mmg sa ...

Thanks u kasi kuar balik khazanah ni.. Memang ramai yg dh kelupaan pasal isu Yusry & Fasha masa CicakMan tu.. Itu yang kemain lagi Fasha nak damage control, beriya buat PR stunt pasal dia dengan Saiful Apek pulak..
Agaknya Yusry pun tau/sedar sebab silap dialah punca yang lead ke disaster hubungan phenomena dia dengan Ratu masa tu.. Itu yang dia duk nangis kt mahkamah..
Yang lain pun janganlah mencerca sangat sang Ratu pasal duk cerai ngn Yusry.. aiols cerca Ratu sebab kecewa yang bertahun dulu x hilang lagi, waktu dorang duk cerai tu lol Gilaa apa, aiols n family punyalah gigih beli yang ada pasal dorang ni, duk ulang² DVD dorang, sekali last² huhhh gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaya04 replied at 10-2-2024 02:29 PM
Kene sergah dgn mok cun kodiang terus minta maaf dan nak positive memanjang. Kalau tak kene sergah ...

Sehuduh2 perbuatan cubaan melukakan hati bff. You lost bff and dignity
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 13-2-2024 05:46 AM
Pelik juga artis2 ni boleh survive hidup mewah. Lakonan dlm filem dan drama x de dah pun..menyanyi j ...

Ambassador chu olss. Jadi duta produk2 mmg banyak depa bayar puluh2 k sampai ratus ribu pon ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2024 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 10-2-2024 09:57 PM
Kan, padahal Yusry tu dia playboy sepanjang masa bercinta cantun saja tapi once dia dah decide nak ...

Rumah yg yusry duduk skrang..sepatutnya duduk dgn ratukan kan..tapi ratu tak sempat duduk sbb lps tu cerai

Yusry pon now dah bahagia..ratu bole balik dgn EE or Hans
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 13-2-2024 09:57 AM
X mksd iols compare tu muka erra masa zaman sembilu tu muka dia ada asli skit lg..banding ngan sel ...

Actually kan u nowadays ramai yang dah aware pasal Gua Sha dan technique² massage muka yang effect dia sama macam botox yet bezanya botox ni racun tuk badan dan buruk gila kejadiannya..
P je tengok kat TikTok pasal Gua Sha & facial massage technique semua tu. Yang bestnya kalau ada resdung, ini kira rawatan sekali la selain tuk kecantikan & kesihatan..
X silap I laa, pernah tengok komen yang Erra ni amalkan teknik urutan muka so I agak dia amalkan antara dua ni atau kedua-duanya sekali laa.. Judging muka dia still nampak natural lagi, x obvious botox & filler tu..
Cumanya urutan muka ni kena disiplin, consistent & commitment laa, alaa sama gak laa macam senaman badan n sekian² nak kena consistent tuk maintain..
Ni antara personal trainer laa kot yang famous kat TikTok, you leh tengok perbezaan muka dia sblm & slps dia amalkan senaman muka ni.. Yang bestnya geng² doc/staff filler, botox & cosmetic plastic surgery ni duk buli dia tuduh dia buat botox laa apa tuk dapatkan muka dia yang sekarang ni, pastu dorang try bidas itu ini..
Yang kelakarnya dia bidas balik lagi pro & details dari geng² tu, siap bagitau lagi pasal otot ni dengan yang tu apa connection dia & effect dari massage tertentu and so on laa.. Dorang cakap urutan muka ni x permanent sebab kena buat selalu, pastu dia jawab botox/filler pun kena buat balik every 6 months gitu tapi yang buruknya pasal botox/filler ni sebab bagi masuk toxin dalam badan, buang duit, muka jadi pelik dan block saluran darah literally totally opposite apa yang senaman/urutan mula ni buat (no toxin, x perlu keluar duit, sihat dan cantikkan muka/badan sebab bila urut tu kita buka urat dan saluran darah.. Ramai yang dulu geng² botox/filler back up dia ni, sejak ikut kelas atau video² dia memang dorang pun dah stop cucuk².. Panjang bebelanku..

https://vt.tiktok.com/ZSF2dHsSC/
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
markonahlah replied at 13-2-2024 07:37 PM
Rumah yg yusry duduk skrang..sepatutnya duduk dgn ratukan kan..tapi ratu tak sempat duduk sbb lps  ...

Hans jelaa takmoo laa EE lagi.. Nak gak nengok kejadian gabungan DNA sang Ratu & Tok Hans.. Dia masa dalam Gemilang tu, aduh gilaa gitu ye segak yang amat muka & badan, rembesss!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2024 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
FeRRaLie replied at 13-2-2024 09:53 AM
Erra ni tak sabar. Kalau dia sabar dgn yusry dulu maybe hidup dia aman bahagia. Sebab yusry mmg sa ...

Motif Yusri pi melayan Fasha? First time dengar gosip ni.

Dulu majoriti peminat salahkan Yusri. Tapi fast forward sekarang, boleh nampak sapa betul sapa salah. Yusri diaaaammmm je kay walau kena tuduh macam2 dulu. Si Erra tu sorang bising bagi statement kat media.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 11:23 PM GMT+8 , Processed in 0.091183 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list